35

ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ

преди 3 години

протестъри в СТОТИЦИ ГРАДОВЕ. 40 999 в 100 града и се пада по 400 протестъра в град. Колкото живеят в нашия 16 ет. блок. Е хайде в МОСКВА били 4000, значи на други места били по 10 души. Както в СОФИЯ ЦЕЦО РАПОНА,известен с особената форма на главата и също като чантаджията на ТИКВАТА + още 5 човека от РЕПУБЛИКАНЦИТЕ на заплата при него бяха пред РУСКОТО посолство....

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36 и 37Платен ***. От кого получаваш трийсетте си сребърника?!

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Ганьо с интелекта си на гъба за миене на чинии определя неща, от които си няма идея.Браво!

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Ти на практика си зомби, и си личи по неадекватните въпроси, които задаваш. Просто гледай да не излизаш на слънце много, чувал съм че било вредно за вашия вид.

31

Анонимен

преди 3 години

Лицемерието и двуличието на т. нар. Запад няма граници, също като глупостта.

30

Анонимен

преди 3 години

До Русия, Русия...Копчетата са безполезни, щото много копчета станаха и все едно ги няма.

29

Русия, Русия...

преди 3 години

Тази страна, макар и икономически ***, има 5-6 хиляди бойни, ядрени глави... Западът си съска, но е безсилен. Русия може да унищожи половината свят с натискането на някакви си копчета.

28

Анонимен

преди 3 години

До Твърд социалистС тия глупости дето ги надрънка, не знам дали си мислиш, че има някой, който да е толкова про3, че да те приеме на сериозно.Другаре, вече не сме във тъмните векове, където можехте да си съчинявате истории и за вас да не се знае нищо. Ясни сте и колкото и да се опитвахте да го държите неук, народа пак започна да се развива и всички знаят какво представлявате. Електораната ви маса е със средна възраст 70 години и ще ставате все по-малко. Тик-так.

27

Анонимен

преди 3 години

Стига с този Навялни. Чудят се как да отклоняват вниманието от течащото поробване на населението. Защо Западът не реагира, когато пръскаха с водни оръдия протестиращите в Амстердам и Берлин. Двойните стандарти на либералния фашизъм.

26

Анонимен

преди 3 години

Многои ми е интересно що запада спи за Китай? Щото там им работат робите да им вървят икономиките...

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24 През ВСВ бяхте русофоби и после хем ви опънаха сестрите и майките хем им плащахте и им се извинявахте.Пак ли същият филм ?Не разбра ли какво се случва винаги.Идват много зелени човечета грабят палят и е*ът на поразия а западните ни приятели ни съчувстват от 6000-7000 километра разстояние и си правят бизнесът с "лошите" руснаци.Тва не го ли разбра?

24

Диана

преди 3 години

Не са хубави тези отношения Запад-Русия, според мен...След Студената Война те звучат много войнствено, сякаш нищо не се е променило..Путин не е за тази работа,той е войниик и вижда така нещата, за него те така звучат и той се готви за бой, за съпротива, той не стига до същността на нещата, спира в тона, в отношението, а Западът има претенции-виждат, че нещата не вървят и нищо не променят, продължават да натискат, да копаят,заиграват се, подиграват се - явно и те толкова могат...Кой ще е по-умен?

23

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера русофилите тук защо се пънат?Дори те самите не си вярват.:)))))

22

Анонимен

преди 3 години

Защо винаги протестиращите за свободата на Навални са безработни,приличат на клошари задължително са с някаква опърпана раница ,шапка и върху шапката качулка? Защо приличат на персонажи от филм за просяци и престъпници ?

21

Анонимен

преди 3 години

Санкции за Франция, свобода за Жълтите жилетки, Макрон тиранина в затвора.

20

Патриот

преди 3 години

Западното лицемерие и двойни стандарти са пословични,преди дразнеха с наглостта си сега просто никой нормален очевек не ги приема насериозно!

19

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Навални е западен...агент.Путин понеже е...добър,ще го...помилва.

18

Тато из Правец

преди 3 години

Западът за убийствата в Капитолия???!!! Неудобна тема,а господа демократи?!

17

Анонимен

преди 3 години

Радев каза ли нещо, или още чака депешата от Кремлин?

16

Анонимен

преди 3 години

До ТошетоЯ си ходи в Россията да биеш чело пред "великия император" крадеца Путин, мужиче нещастно! Какъв българин си ти?