67

До 81

преди 3 години

Неграмотните ни деца ще си "учат" оъ лаптопа, мама и тате ще са безработни, баба и дядо ще са "опазени". За дечицата малко диабетче и психически увреждания, но това не е проблем. Важното е, че английската healthcare system не е претоварена и индийските/пакистански лекари герои си взимат заплатките.

66

Анонимен

преди 3 години

Факт е, че в България увеличаването на броя на новозаразените започва от децата, след около 3 дни увеличението започва и при родителите им, после при баба и дядо и след 8-10 дни и при всички останали. Намалението на новите случаи върви в същия ред. С този по-опасен за децата английски щам, какво ли ще стане в България?

65

До 77

преди 3 години

Стой си в мазето, робе. Пък чакай Мангъров да каже. Хайде сега маска, ръкавички, сошал дистансинг, неплатен отпуск, 60/40.

64

Анонимен

преди 3 години

Интересно че още има уфСи, които не вярват, че има опасен вирус

63

Христо Христов

преди 3 години

Според ес разпространението на вируса (т.е. мутирането му) е по-важно от здравето на хората.Факт, потвърден в декларациите на ек от м. Март миналата година.

62

Анонимен

преди 3 години

И аз искам да чуя мнението на Мангъров!Стаден имунитетили ваксина? И лъжа ли е вируса! Искам Мангъров да каже!

61

Анонимен

преди 3 години

интересно че още има уфСи които вярват

60

Аз

преди 3 години

Искат да наплашат хората и да ги пречупят да си бият отровната ваксина.

59

Анонимен

преди 3 години

Чета тук не за новините, а за коментарите, да видя какво е мисленето. "Новините" често са с няколко дена закъснение тук.

58

123

преди 3 години

Отваряйте всичко и оставете хората. Който иска да си се затваря, маскира и ваксинира. Проверка на следите от самолетите. Взимане на проби и изследване. Възможно е да ни заразяват от там. Изследване на ковид ваксината и публикуване на химичния и състав.

57

Хе Хе

преди 3 години

Само не са изследвали как го ловят британците новият щам. С вазелин или без вазелин. Да не скачат и бунтуват покрай Брезит още простотии ще измислят. Че отвори ли се че ги смелят от бой.

56

Др. Акула

преди 3 години

1241 от 43000 каква смъртност е?2.886%

55

Анонимен

преди 3 години

Много сте забавни тука. Не се ли научихте да четете новините в оригинал. Тук се превеждат с гугъл преводач и понякога купона е пълен. Между другото, прочетете какво става в Испания и Франция. А да не забравя и Чехия! Чети бе народе! Нали мразиш еднокнижници! Тогава не бъди едновестник!

54

??!

преди 3 години

Във Великобритания новите случаи са средно по 43000 на ден за последните 40 дни с един пик на Нова Година, когато достигнаха 57000 средно на ден. Сега там умряха 1241 човека средно на ден за последните седем дни.Въпрос: каква е смъртността?1241 от 43000 каква смъртност е?

53

Мулти -култи

преди 3 години

Всичко е на принципа казвам ти дъще ,сещай се снахо!Видяха ,че хората прозряха измамата не искат ваксини ,локдауни ,фаши-зъм ,почнаха бунтове и протести навсякъде.Решението дайте да излъжем ,че има още по-страшен вирус ,за да оправдаем още по-голямо затягане на мерките и по-скорошна ваксинация !За наивниците ,които смятат ,че всичко отваря април имам лоши новини ,да отваря ,ама 2023 .А за който мисли ,че всичко е случайно и не е сценарий написан ,вече не мога да помогна има хапчета

52

Анонимен

преди 3 години

В заключенията на тези учени се твърди че новия щам за разлика от стария заразява и се пренасял И от деца. Е, ако стария не се пренася и не заразява деца защо затвориха училищата? Кога лъжат учените преди или сега?

51

Магьосника

преди 3 години

Има 8 мутации на шипа ( 14 са, но 6 ги смятат за "безвредни" )тези 8 променят формата му около мястото за закачването му с ACE2Има и една мутация(съкръщаване) на гена ORF8 с което формата му е станала много по-малкаГена служи за "камуфлаж" от имунната системаИ няма статистика за силата на функцията му, само предположения от страна на учените"Всички ще умрем" е интерпретация на политиците...

50

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

То и данните за глобалното затопляне идваха от британски учени, и се разбра, че лъжат като за световно !

49

До до 41

преди 3 години

За когото и да гласувам, пак ще е по-адекватен от мутромилиционер еднокнижник и ОПГ-то, което ни управлява, заради което сме на едно от последните места в ЕС по почти всички показатели.

48

Анонимен

преди 3 години

А в руската ваксина има ли чипове?