352

Ковид ваксинация

преди 3 години

Такава кампания ще ви направи всичките хора с желание да се редят на опашки да стават транс-жендъри.

351

Handel

преди 3 години

До ЩирлицДа, ама Левски не дава парици, а Сopoс ги изсипва без да ги брои.

350

Щирлиц

преди 3 години

Тия ..стереотипи ги разбивате повече от месец,още ли се мъчите?Спрете поне днес,Васил Левски е по-важен от вашите недора.зумения.

349

Силно Притеснен

преди 3 години

Не мога да спра да драйфам. Дали щото ударих 50мл ракия на гладно или пък ми накърти толкова ?-атлантизъм .

348

анонимен

преди 3 години

В какъв извратен свят живеем! Децата се раждат и в родилното лекарят казва: момченце или момиченце! Родителите се радват, бабите и дядовците също и после след 2-3 години, гнусни, с болни съзнания индивиди/защото вече не са хора/, протягат ръце и ум към съзнанието на нашите невинни наследници, и искат да ги похитят! Такъв свят няма бъдеще!

347

Анонимен

преди 3 години

От малки им разбиват ценностната система.

346

Анонимен

преди 3 години

Целта на "Мравин и планетата Гора" е да разбива стереотипиЕММИ НАПРАВО МИ РАЗБИХА СТЕРЕОТИПА ЗА БЕБЕТАТА И ЩЪРКЕЛИТЕПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ПРИСАЖДАТ МАТКИ НА ГЕЙОВЕТЕ

345

Анонимен

преди 3 години

децата трябва да се учат от малки на обич към гейовете.

344

ау

преди 3 години

ами никаква толерантност тикат ни под носа техните глупости и какво очакват не сме транс хомо лезби дразнят ни не ни интересуват техните глупости долнопробно е да зарибявят малки деца има някаква вярка все пак ако всеки увреден геномно се опитва да създаде диктат ....

343

дедо Ташунко

преди 3 години

Дали ще доживеем някога тази "публикация" да я махнат от тук. Уважавам г-н Попов, но с тази публикация счупи всички рекорди по избиването на рибата!

342

г4т

преди 3 години

А нуждата постоянно да натрапват себе си и да искат да наложат своя диктатура не е ли поредното доказателлство за душевна болест у тези различни и перверзни наши глобални жители на планетата земя?Подобни образователни книжки трябва да предизвикват точно обратната реакция при хората - да започнат да обясняват и да запознават децата с термини като перверзия и противиестествени човешки избори и наклонности.

341

Щирлиц

преди 3 години

Дали тази книжка не е заразена с ковид 19?

340

Анонимен

преди 3 години

До анонимна 383За каква толерантност говориш след това хомофобско изказване?! Лицемерка!Това, че не четеш и не учиш децата си на толерантност, не значи, че това не се случва при други.

339

анонимна

преди 3 години

Интересно, а защо не учат децата да бъдат по-толерантни към съучениците си с наднормено тегло, към "зубърите" и т.н. - всички, които редовно понасят насилие в училище. А им говорят само за обратни. Както са писали по-долу - това наистина е пропаганда на извратенячеството под маската на морални ценности. Вълци в *** кожи са писателите и разпространители на подобни гадости.

338

Язе

преди 3 години

Доста хора се светнаха за какво става въпрос и тази г-жа повече не се появи на лекции. Днес обаче почти няма хора който да са наясно и като разказвам тази случка се налага да обяснявам надълго и на широко какво е комунизма и защо с пазарния неолиберализъм са двете страни на една монета. За това и комунистите толкова лесно и бързо се превърнаха в либерали та днес се чудим и маем защо светът слиза при нас, а не ние се качваме нагоре. Който разбрал, разбрал. Другите, ... мислете с главите си.

337

Язе

преди 3 години

До Barba GaniosВиж какво.Като студент в началото на демокрацията писах по темата за пазарния неолиберализъм и комунизма.Доста четох и когато представих темата се оказа, че разлика между двете няма.Доцентката ми написа две, тя беше убедена неолибералистка и застъпничка на свободния пазар и свободното общество.Аз обаче и забих такъв "шамар", че сигурно още ме помни.Същата преди беше върла комунистка и преподаваше политикономия.Прочетох и биографията пред всички и я нарекох неолибералкомунист.

336

Barba Ganios

преди 3 години

...pochnaha li da vi lipsvat trudovite lageri ?!?? I oshte poveche shte vi zalipsvat !!! Tova e samo nachaloto !!! Che i Milko Kalev Balev shte vi zalipsva !!! Vsichki se iz sra h me na uredena darjava !!! Sega shte si iadem fe ka lii te !!! Zapadni,liberalni ,demono kratichni ,globalistki i stani stki !!!

335

Анонимен

преди 3 години

Нарочно бъркат търпимостта и толерантността с пропагандата. Нагла и безочлива содо митска пропаганда. Мярката е загубена! Толерантността не е пропаганда и тук трябва контрол от държавата и внимателно отношение за да се разграничават двете неща.

334

БПФ

преди 3 години

При мрачните демографски перспективи, проповядването на извратенячество на деца, трябва да се третира като престъпление против държавата - и да се наказва с доживотен затвор, и то само защото гнидавият желю желев отмени смъртното наказание !!!

333

анонимус

преди 3 години

Не занимавайте децата с психопатски болести от малки!