79

Филанкишиятя

преди 3 години

То хубу, ама делите евреите на наши и ваши.Примерно, пищите за Шорош, който е един подизпълнител на Ротшилд на ниво " квартален дилър", а се кланят, превърнали сте се в секта и попитате като божество евреина Шеломович и заплашват, кълнете и псуват всеки, който се усъмни в месианския му ореол и непогрешимост, че и от десет кладенеца вадите вода да доказвате, че Шеломович не идвало от думата на иврит за мир. Двамата играят в една и съща игра, просто единият е на по - високо ниво в йерархията.

78

Анонимен

преди 3 години

В "Протоколите на Сионските мъдреци" всичко си пише.Един от тях беше казал:Ще ги докараме до състояние на стадо овце, които не могат да се организират на бунт, както овцете не протестират, че ги ядат.Онзи беше казал, че оставяйки тълпата да деградира след н-броя поколения генетичните различия между децата на управляващите и на тълпата ще са като между различни животински видове.

77

Всевишния монтанец

преди 3 години

Дааа, отваряте всичко, че ситуацията върви към кючек.

76

69

преди 3 години

отваряйте всичко ***, че ситуацията върви към кютек

75

Всевишния монтанец

преди 3 години

Секунди за култура:Гъци, гъци, гъци, гъци, гъци, гъци бееее, гуши, гуши, гуши, гуши, гуши, гуши веее

74

Анонимен

преди 3 години

За да имаме стаден имунитет трябва всички да преболедуваме-най-евтино и най-сигурно.Като нямаше ваксина срещу морбили по мое време и какво?

73

Анонимен

преди 3 години

Значи, много информирания (не се разбра от къде) коментатор Бау казва че ваксината е разработвана от 8 години, т.е. вируса е нов и непознат, но ваксината е стара. В новината пише, че пфайзер Започва тестове на ваксината си върху малчугани

72

Анонимен

преди 3 години

Сионските старците искат да умрем преди тях.

71

Анонимен

преди 3 години

до БауНе ми давай съвети, гледай си себе си и без това имаш нужда от помощ.

70

Анонимен

преди 3 години

81, ти смяташ ли да имаш свои деца или само *** на пода?

69

Анонимен

преди 3 години

Ваксината се оказа по-смъртоносна отколкот вируса! И с ужасяващи странични ефекти - както жената която изпадна в постоянни конвулсии и гърчове от ваксината и едвам ходи вижте видеото Brant Griner's Mom's Reaction to Pfizer Vaccine ако не са го махнали от ютюб.

68

Анонимен

преди 3 години

Ваксините не са спрели досега нито един грип. Защо си мислят, че тази набързо приготвана ваксина ще ще го спре? При това този грип за който учените нищо не знаят и който е по-заразен от предишните?

67

Анонимен

преди 3 години

Режимът е Брюксел е платил с парите на европейските данъкоплатци 2.3 милиона ваксини, а населението на ЕС е 440 милиона, не само децата и бебета трябва да се ваксинират поне по 4 пъти, но професори, учени и ексерти скоро ще обясняват, че и домашните животни трябва да се ваксинират, иначе ваксините отиват на вятъра, парите са хвърлени на вятъра.

66

Анонимен

преди 3 години

Като не раждате, давате си децата за гастарбайтери не след 30, след 15г ще сте дъртото българско малцинство в тази държава!Какво стана с омъжената за богат чужденец дъщеря на моя позната?-Мъжът и би шута, а децата и избраха баща си.Синът на друга майка женен за българка в Германия и каза, че не може да и помага, защото си има семейство.Кой ще ви гледа като ще сте стари, сами и нефелни?!Ромите и турците ще ви презират и ще си мрeте незнайно къде от глад, защото ще ви вземат и домовете!

65

Ми чети каскетСайта

преди 3 години

То бива бива бездарност, ама това го няма и в най-измисленитв сайтове...

64

Анонимен

преди 3 години

Не смейте да пипате децата, че ще ви извадя карантиите с вилица и ще ги разхвърлям пред парламента ! Гадове мръсни !

63

Шегуваш се

преди 3 години

Що не прочетеш "Капиталът" на Карл Маркс!.........Карлето НЕ е имал пукната пара......но е написал капиталЪт.......другият, който го е финансирал не е бил женен, но е написал книга за семейството........капацитети, но само в очите на слепците.

62

Анонимен

преди 3 години

Щатите вадят ваксина, Русия вади, Китай вади, Индия вади-всеки своя, все едно патлаци вадят!Картата на света е като игра на дартс-който, където си бодне ваксината-негово си е!Див империализъм-ето това ни се случва!

61

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

И сега, разбира се, сме лоши. Не щем да си боцкаме с ваксините им. Много се загрижиха изведнъж за нас! И децата щели да ваксинират, въпреки, че те не се разболяват. И то с потенциално опасен препарат, тестван само няколко месеца. Срам нямате, ей!Безскрупулни твари!И на децата да посегнат!

60

Чиба

преди 3 години

Няма да пипате децата орунгели! Тая *** си я набивайте на вас. Стига с тия физиологични разтвори по телевизията. За българските деца, лекари, учители, полицаи - експериментални недоизследвани ваксини с неясен ефект, за които дори производителя не поема капчица отговорност, а за никому ненужните политици и некомпетентния щаб - физиологичен разтвор по телевизията или нищо. Експериментите трябва да се правят с политици - за тях и на майките им не им пука!