147

Анонимен

преди 3 години

После с унгарския, холандския, норвежкия, руския, българския и т.н. Спрете вече да си измисляте глупости, само и само да си пробутате тъпите ваксини. Няма да стане.

146

Неее

преди 3 години

Да сте чули за коронавирус в Африка. Няма.Защо?Ами няма интернет.Няма и "медии" като при белите.

145

Анонимен

преди 3 години

Жервтите на локдаун затлъстяването са 11 000 ,а жертвите от ковид са 7000... те ни ви спасяват, а ви убиват в още по-големи количества!

144

Анонимен

преди 3 години

Управляващите ги е грижа за нашия живот? Това е виц. Дишаме най- мръсния отровен въздух, страната е превърната в сметището на Еевропа, здравеопазването е разсипано, доходите са мизерни, храним се с имитиращи продукти, възрастните хора( за които толкова милеят) едвам си купуват малко хляб и кисело мляко. Срам. Лицемерие

143

Анонимен

преди 3 години

Нали уж британския щам бил познат у нас от април миналата година?! Това го каза един от вашите от НОЩ Симидчиев.

142

Анонимен

преди 3 години

Ами изисквайте в страната да се влиза само с отрицателен тест, както правят в другите държави. Какъв ви е проблемът?

141

Поручик Ржевски

преди 3 години

Всички паникьори да ги заселим в бункери в Странджа-Сакар.Няма какво да се занимаваме с вас. Един щам втори щам, години наред вече ни занимавате с ГЛУПОСТИ.

140

Фин

преди 3 години

До Атанас ВелмазовДано да се шегуваш, защото иначе си катастрофа.

139

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 125А ти можеш ли да предоставиш научни изследвания за полезността и безвредността на ваксините за КОВИД?

138

Анонимен

преди 3 години

В Бали,ако не ходиш с маска-50 лицеви опори.У нас трябва да въведат 100 тояги на голо за алчните ресторантьори,които изнудват властта за още пари,иначе щели да отворят.А че тези пари са наши,какво им дреме.Веднъж ги вземаха от нас,после от държавата/т.е.пак от нас/и сега отново реват.Ей,ненаяли се.

137

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации господин Кунчев ! Бъдете здрав и благословен ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !

136

Психо

преди 3 години

Писна ни от вас , психопати. Британски щам, датски от норки , от бобри ...После ще е морски от медузи примерно... Циркаджии, отнехте ни година от живота! Баста!!!

135

До До 114 - 134,

преди 3 години

Мен никой не ме кара и не се крия. Ти къде прочете, че нормален човек се крие? Хипохондриците, като вас, го правят. Изманипулираните по най-левашки начин. Останалите хора си живеят. И ако за теб заведението е единствена алтернатива на външен живот, за нормалния човек животът включва и него, и всичко останало.А който си мечтае за гривни по краката е очевидно за Белене - да иде да опита сам. Даже ще го подсигурят със самостоятелно помещение - да не вземе някой бацил да му се извъка на носа.

134

Анонимен

преди 3 години

Какъв живота пазите, бе, хипохондрита, то вашето живот ли е?И наистина ли изобщо ви хрумва, че някой го е грижа за вас и живота ви - политици на световно и национално ниво?

133

Анонимен

преди 3 години

До SarsCov2Затварянето на граници и концлагери от типа Белене не беше ли нещо, за което се "борихме" да се забрави завинаги? За едни приятел питам. Лошото е лошо по дефиниция и няма опрвдание да го ползваш при никакви обстоятелства.

132

Анонимен

преди 3 години

Всички затягат яко, вечерен час, рестрикции за алкохол след 20.00 не се продава, за отваряне на магазини,фризьори училища и заведения и т н дума не става даже. Че искат и още да затягат. Кой ще ни остави нас отворени. Стягайте коланите братя и сестри тежка зима ще да е ,че и пролет. Дано поне лятото миряса малко

131

Анонимен

преди 3 години

Стане ли време за избори ще кажат настъпи новия щам и ще отменим изборите или ще ги проведем по пощата.Пощажиите ще изхвърлят бюлетинете които не са за герб или за която и да е партия която не им е дала пари.

130

Анонимен

преди 3 години

Философстваме пред монитора, а ще предприемем ли нещо?

129

До 114

преди 3 години

Чакай,бе.Кой те кара да се криеш.Аз всеки ден се разхождам и никой не ме е спрял,нито забранил.Ако ти е мъка за ресторанта или чалготеката,признай си.Вие наистина плачете за затваряне и за гривни на краката.

128

SarsCov2

преди 3 години

Ами затворете границите, няма да ми се разкарват най-различни по света и да ни мъкнат зарази. Англия не е в ЕС, забрана на полетите. Намаляйте заплатите на държавните хрантутници от комунистите семейства давате половината им заплати на другите хора.