8

Анонимен

преди 3 години

"Някои се надсмиват в момента, че България била последна по ваксинация, искам да им кажа да изчакат 2-3 дни и може би пак ще стане така, че както най-добре управляваме пандемията в момента, ще се окаже, че и проф. Ангелов е бил най-прав като заделихме за всички ваксинирани и втората доза"Че как иначе, цял свят от тебе се учи и и разбира се следва дословно мъдрите заповеди на Ангелов ахаххахаНе се ли усещаш че ставаш смешен?

7

Анонимен

преди 3 години

Бой за ваксини? Не мога да спра да се смея!Бият се и всеки вика на другия: "Ваксинирай се ти!"!

6

4,

преди 3 години

По същата причина, поради която напазарувахме хвърчила, които сме виждали само на картинка, платихме преди време и е неясно дали и кога ще ги видим.По същата причина!

5

Анонимен

преди 3 години

Типондери, пускайте образованието да диша! Вие го нямате, но за други е ценност и освен това сме плащали години наред в бюджета, за да го има. Кои сте вие, че да лишавате обществото от него? Наглеци!На това - отгоре - ще ми се правят на интересни и половин месец преди февруари още се чешат по зелените тик.ви кои класове щели да имат привилегията да учат!

4

Анонимен

преди 3 години

Защо не се ваксинираме масово като другите г-н Борисов?Защото сме поръчали основно от ваксините на АстраЗенека, които още не са одобрени за употреба в Европейския съюз.А защо сме поръчали много от тези ваксини и много малко от другите, които вече са одобрени и се използват и доставят?Дали защото шефката на АстраЗенека в България е Зоя Паунова?Паунова е майка на евродепутатката от ГЕРБ, видната евроснаха Е ва Майдел.

3

Анонимен

преди 3 години

За инспектора вече през статия....Статия за Борисов, статия за Ковид, статия за Борисов,....

2

ха-ха-ха

преди 3 години

Не съм чул, прочел или видял да е бой за ваксини по света..................но щом Боце Истината го казва!

1

Анонимен

преди 3 години

Реформа на разпадналото се здравеопазване!!! Време за реформи е!!! Времето на празните приказки изтече. Избори 2021!