46

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

до До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРНе само купиха отделни имоти, а вече вървят строежи, даже някои са на привършване.Елате и вижте, но оставете настрана шопските ви космически претенции.И понеже имате вселенски претенции, станете хотел-ресторантьори най-малко на световно развнище.

45

Анонимен

преди 3 години

хаха големите бизнесмени плащат на мутрите 5 хил наем на месец за някакво смешно магазинче и дерат кожите на хората защото много били велики и с гордост работели за мутрите

44

АнонимеН

преди 3 години

НЕ КОМЕНТИРАМ ПРОДАЖБИТЕ НЕ СЪМ МНОГО ВЕЩ ТАМ!!НО ПРИ НАЕМИТЕ Е СТРАШНО!!! МОЖЕ ДА НЕ СА ПАДНАЛИ ИЛИ СЛАБО ПАДНАЛИ НО ПРЕДЛАГАНЕТО Е ПОНЕ 5 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМО :DИ ИЗОБЩО ТАЯ ГОДИНА НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ СЛЕД КАТО ОБЯВИХА, ЧЕ ВАКСИНИРАНЕТО НАЙ-МАЛКО 3 ГОДИНИ ИМ ТРЯБВАЛО ВРЕМЕ НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ НО И В СВЕТОВЕН МАЩАБ!

43

Анонимен

преди 3 години

До МайнаНа Запад дават повече пари, но искат и яко работа, а същите тия дето се правят на тарикати, че им са малко парите, искат ако може и да не работят, тъй че и там няма да стане.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Защо тия хора се борят за "склададжия", а не за АйТи, Лекар, Мениджър, Фрезист, електротехник, Химик-лаборант и пр и пр?

41

Стига рИвахти

преди 3 години

Стига рИвахти Да ги затварят всички ХванетИ са на нормална работа

40

Анонимен

преди 3 години

удрям ключа и толкоз .ще го дам под наем догодина..наемателят да му мисли.

39

Ай Сиктир

преди 3 години

До анонимен 39: в Пловдив има мрънкачи, няма гладни и няма желаещи да работят. Време е да се събудите и да осъзнаете, че местата за високо платени IT специалисти, топ мениджъри, секретарки, лекари, икономисти и всякакви други свършиха. Работа има бол, желаещи да работят - йок.

38

Анонимен

преди 3 години

Че да затварят ,заведения много особенно по черноморието )

37

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 3 години

Супер, добри новини са това! Ама като продаваха салати със себестойност 0.85лв за 12/15/18лв не се оплакваха, нали? А сега да видят хубаво ли е?

36

Теди

преди 3 години

И в Бургас е горе -долу същото дано тази години да потръгне икономиката на държавата

35

Анонимен

преди 3 години

Фалират хората,но важното е да сме живи и здравички за да не се мре от Ковид,макарче е доста по вероятно от глад да се случи това!!

34

Анонимен

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРЕ да де, продават се ама няма кой да ги купи, за това става въпрос. А и ресторантьори на световно ниво и Несебър не се връзва. Няма потенциал....

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Когато сам си лайкваш поста си личи, че и ти не си вярваш на глупостите, които пишеш.:)))

32

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРНека Утре започне от Днес.Те и сега се продават имоти в градчето.Елате приятели и станете ресторантьори и хотелиери на световно ниво.

31

Анонимен

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРТе месните не са вчерашния има си хас. И точно щото не са вчерашния днес, утре ще има друго заглавие,, Фалити в Несебър.....

30

Легендата

преди 3 години

Рано или късно щеше да стане. Разчитат на чуждите студенти и цените скочиха в последните години страшно много. Повечето заведения са вземи единия, гръмни другия. Иначе Бюрото по труда се хвалеше с безработица под 4%, а то е защото правят всичко да отпишат хората.

29

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Преброяване 2021 идва.Никой байганьо не иска да си облага имотите с данъци.Продават ... може и социалнослаби да се пишат после ...Хитряги са!След Изборите, не се знае накъде ще дyФне вятъра ...

28

Анонимен

преди 3 години

П0здрави от най райския край на планетата Австралия, корона вирус няма на целия континент зимам 5 цифрена заплата долари гледам си лайфа, гмуркане в рифа, кристално чисти плажове, наблюдаване на китове, разходки из джунглите до някои съвършен водопад, няма задръствания карам си автоматика доволно, климата ми идва бонус. Хейтърите ми дреме на австралиския паспорт, вие сте лок-даун нок-даун нахлузвай маската, шнорхела, дезинфектирай краката, обявявявай код кафяво и гледай тук ***/2z0IBCz

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20"Чакайте да дойдат американците на почивка. Руснаци не искате. Гоните руски шпиони"Всички нормални туристи са добре дошли, но ако Русия си прави сметка да поставя условия, че ще има руски туристи, само ако има и руски шпиони, нещо ЖЕСТОКО са се объркали: ние пак ще пуснем нормалните руски туристи и ще гоним до дупка руските шпиони!