66

преди 16 години

малко сплескано човече от коментарите. Знам, че не си само едно, но се обръщам в единствено число, защото ти просто си клониран и няма значение с кого говоря. Четох това което си писал. Ако Красита (риспект, краси) прочете какви жалки неща се породиха от нейният поглед върху св. Валентин ще онемее и няма да пише статии 8 години, защото когато тя писа по въпроса, мисълта и фокусираше неща отвъд семплото плюене, с което ти си неразделно свързан. Напъните ти да минеш за осведомен човек със собствено мнение както винаги се провалят от повторението и абсурдността на това което казваш: предполагам, че в обвитите ти с папагалски гънки мозъци не е и минавала мисълта, че един празник става такъв за някого, защото му се радва, а не защото е в календара. Разбира се, знам че е много по лесно е да храчиш душевни гнусотии върху нещо красиво, отколкото да сътвориш нещо красиво. Знам, че тайно гледаш Биг Брадър, макар че обясняваш във форумите колко е пошло, и също толкова тайно се радваш да видиш как хората на екрана провалят живота си, защото това е единственият начин да се почувстваш по-добър. Знам също, че е и доста популярно да се правиш на асоциален странник (независимо че има хиляди други *** като теб) и да превдо-философстваш, особено след като разсъжденията които пробутваш за свои, си ги прочел в нета. Но знам и че на 14, докато лигльовците и пиклите се радват един на друг и звездите ще светят за тях, ти ще си сам, независимо от това кой е с теб и злобата ти ще стигне своя апогей, унищожавайки клетка по клетка душата ти: за пореден път ще си разбрал, че си просто разхищение на материя, с което никой никога не би загубил време. И аз преставам,v.

65

brei

преди 16 години

az praznuvam trifon zarezan i na vliobenite 6te im doide dobre s botilka 4ervenoto za vliobenite fseki den e praznik

64

Вишничка

преди 16 години

Ми не четете бе хора,не коментирайте,не празнувайте,щом се дразните.Гледайте се делника,то и празника на вас ви е като делника.Хе хе,пък си представям любовта колко ви е сива.Предпочитам да съм гъзарка,мухла,проста и прочие, и да празнувам,когато има повод.Щото на мен делника ми е като празника...

63

Mayday

преди 16 години

Отвратителен празник е това! тия дето не ни е осенила безбрежната любов и няма на кой да купим или да ни купи (хаха) нещо за празника, кво да се гръмнем ли? празника.... май само моловете, магазините и цветарите го тачат...

62

преди 16 години

Statiata e zabavna i ne e nasochena s/u praznika, prosto e razvlekatelna!

61

Антонов

преди 16 години

Ами, да. Живеем в свободна страна.Всеки може да стане католик, ислямист, ....Но защо това трябва да се пропагандира?

60

преди 16 години

"Видяла жабата че коват вола и тя вдигнала крак". Нашите мухльовци искат и те да се пишат западняци. Това е западняшки католически светия, но простаците и това не знаят. Иначе балончета със сърчица, бонбончета, конфети и газарите са много доволни.

59

преди 16 години

Mi kakvo mu e loshoto na praznika? Kato ne go haresvate, NE GO PRAZNUVAITE! Niakoi da vi e karal nasila da kupuvate sarchitsa i baloni? Az pone shte si go praznuvam, pak vie-ako iskate! Zhiveem v svobodna darzhava, nali?

58

Антонов

преди 16 години

Свети Валентин е католическа *** за разлигавени душици. Ние сме си българи и си имаме Трифон Зарезан.Толкова светци имаме.Защо трябва да добавяме нови, и то католици?

57

robot

преди 16 години

защо никой не говори за трифон зарезан а за свети валентин,наистина е измислен празник.който си е влубен на 14 пак ще си е влубен ебети простотията

56

blonde

преди 16 години

Има още нещо - не обичам този празник, защото по заведенията в които редовно си ходим е пълно с хора, които са се сетили точно на тази дата да отидат. Абе как цяла година дори не си говорите с този човек, а само на празници се сещате да излезете! Това е простотия. Аз бих се обидил на такова отношение. Не случайно има приказка, че обикновените работи са най-хубави, нужно ли е само на празник да се обръща внимание на другия човек. когато се направи без повод е много по-хубаво.Та... толкова за тоз "празник" на "влюбените" ;)

55

Вишничка

преди 16 години

Като чета коментарите се радвам,че съм лигла,която обича тази простотия празниците,радвам се и на веселието на хората около мен.Изобщо,който се чувства влюбен ,може да подари и най-дребното нещо,плюшено червено сърчице,дори балонче с форма на сърце.Каквото и да е,стига да е от сърце.Айде дано и пишещите тук прагматици получат по една розова целувчица на този ден,пък да видим дали няма да им стане драго.Ракия и друсана салата можеш да ядеш всеки ден,нали?Май българина няма нужда от напомняне от медиите за това.Да живее льобофта както казва един мой приятел!Смей се ,пей сърце. Отпусни душата и ПРАЗНУВАЙ,много важно кой го тачи или не този ден.

54

vde

преди 16 години

53 не завиждам, защото съм влюбен, НО ненавиждам този "празник" първо, защото е католически, а аз и католичесто в едно изречение не се връзва (освен ако не е отрицателно), второ, защото хамериканците и прочее католически общества го превърнаха в поредната гнусна комерсия, трето което може би ня някой ще се стори супер тривиално:"Защо трябва да показвам точно в този ден, че те обичам, а не във всеки един друг?" И остана най-важното, защот трябва да го празнуваме този комерсиално спекулативен празник, когато "спокойно" можем да можем да си отпразнуваме един типично Български празник, който ако някой не се сеща се казва "Трифон зарезан" и ако си го изкарвам с половинката и приятели, и най-добрия приятел на този празник виното. А на всички Валентинковци приятно комерсиализиране и ако не друго поне приятно изкарване.И само за информация в багажника съм приготвил вече 3 бутилки вино, едната от 1991 и имам намерение с най-голямо удоволствие да си я изпия на 14ти :_)Наздраве Трифонци :_)

53

преди 16 години

това е супер *** и измислен празник, до преди 15г никой не беше чувал за тая глупост но явно нещо като се налалага на хората в един момент започва да изглежда нормално въпреки че не е

52

tina

преди 16 години

mnogo xubav praznik za vlubenite no ne i za tezi koito sa razo4arovani ot lubovta

51

преди 16 години

Рядко *** статия. Единствените хора които могат да мразят св. Валентин са ттия които завиждат на влюбените.

50

Томов

преди 16 години

За останалите - вино, ракия и благи мезета:)

49

Финта

преди 16 години

Дай да хванеме мъжете и да заредиме "патрона" и да изпотрепем всички тия каде са измислили лигавщини като т'ва.

48

Антонов

преди 16 години

Който иска - да си празнува.Ако искате - празнувайте и сатанински празници!Но защо Св. Валентин се пропагандира от медиите?

47

Gardian

преди 16 години

Интересно, и "The Times" се занимава с простотии като "Шок"... Оставете хората да си празнуват каквото си искат. Ако някого пък са зарязали, да отиде да се напие. Ако някой е пиян, може и да заобича : )... Душата ми е пуста без любов и вино, казва Ронсар. Да вземем да ги обединим празниците, а?...