8

Баце Борисов

преди 3 години

Аз безплатни ще ги раздавам - вижте колко съм щедър.

7

Анонимен

преди 3 години

Всички гардове от НСО, грижещите се за охраната на българофоба РУмен Радев, са болни от коронавирус, но фат макът не се поставя под карантина, ще умори всички тиранинът клепоух!ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР ЗА РУМЕН РАДЕВ!

6

Анонимен

преди 3 години

Капан за параноични наивници. Ваксина се поставя от лекар в неговият кабинет, което гарантира, че ваксината е доставена по легален път от фирмата производител и е закупена от правителството на страната. Всичко останало е гарантирана измама. Не се подвеждайте от подобни "оферти", иначе ще свършите, пиейки белина или дезинфектанти.

5

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА!

преди 3 години

СУПЕР ПРОМОЦИЯ САМО ЗА ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ НА РУМЕН РАДЕВ!Две факсини на Пфизер на цената на три, само 600 лева на ваксина, само днес, САМО ЗА Вас!Не се колебайте, а мятайте пачките през прозореца, ваксината идва, спасете вас и семейството си ВЕДНАГА!Не чакайте утре, количествата са ограничени!Последни бройки, капарирани!НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ!

4

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Както днес някой спомена в коментарите "гледайте коя ваксина ще избере израел и тогава избирайте" , а аз ще добавя... Дайте да видим дали изобщо ще се ваксинират евреите или всичко е пародия - много шум за нищо... Т.е. не за нищо, а за пари - за мноооого пари.

3

Анонимен

преди 3 години

Лойко, пак ли ти бе?И от това ли ще печелиш?

2

varg

преди 3 години

1.30 лева не бих дал за тази отрова

1

Анонимен

преди 3 години

Тия от Пфайзър са ги наводнили, който умре от ваксината ще кажат че се е ваксинирал със дееп фейк ваксина от другаде и е умрял от Ковид.