163

Анонимен

преди 3 години

Тези числа отговарят на 4 хил и нещо заразени, които имахме преди 3 седмици - близо 5%. Сега са официално по-малко, но не се правят по 13 хил теста както ореди 3 седмици, а само 6-7 хил. Ами ако смъртността си остане толкова висока, оставам на вас да прецените.

162

слава-Бойко-бандита

преди 3 години

Остана в историята лъжец,крадец и убиец!!!

161

Анонимен

преди 3 години

Сгрешиха много, че не затвориха училищата напълно около 15 октомври когато числата тръгнаха рязко нагоре. Според статистиката, при най-консервативеен подход, всеки четвърти е заразен индиректно от училищата: класна стая- транспорт- семейство - събирания. В класната стая, така както беше замислена от м9ра, учениците си обменяха на воля вируса, защото бяха без никаква защита вътре. 50 учители загинаха до сега от Ковид. Този министър е готов за прокуратурата, но сигурно ще му се разне (за сега)

160

убийството

преди 3 години

До Статистик от вчераСтатистика като на война!

159

Сандо

преди 3 години

все едно всеки ден пада по един самолет пълен с българи. смъртността отговаря на новозаразените от преди 3 седмици грубо. Знаете как се покачиха числата за 3 седмици и си правете сметка какво ни чака по коледа - БУМе, кръчмите и баровете бяха отворени - това са резултатитем, а вие продължавайте да ходите с маска на брадта или с нослето навънка

158

Икономика

преди 3 години

Кръчмарите и Вълчев наляха яко бизнес за погребалните агенции...

157

Има и скрити

преди 3 години

Хора починали вкъщи без тест ги пишат инфаркт.

156

Статистик от вчера

преди 3 години

Знаех си да не бързам с радостта за вчерашните резултати. Мисля да изчакам сряда.

155

Анонимен

преди 3 години

За да махнем съботно-неделните изкривявания да видим данните за последните седем дни.Новите случаи са 20334, средно по 2905 на ден.Починалите са 966, средно по 138 на ден.Има тенденция за леко намаляване на броя на новите случаи, започнала 3 дни преди новите мерки. Тенденцията при броя на починалите е към увеличение. Спад ще има около 20-30 дни след започването на спада при броя на новозаразените.

154

до 157

преди 3 години

И, като те ваксинират, какво ще стане, бе пpъдльo? Колко ваксини се слагат до ученическа възраст, имаш ли идея? Колко хора си купуват ежегодно противогрипни ваксини имаш ли идея? А, забравихме- през иглата ще ти вкарат чип, който се захранва неясно от какво. Момент- захранва се от 5g!

153

Анонимен

преди 3 години

Интересното е друго? Колко човека умират средно на ден в тези дни. Миналата година бяха около 290, а сега май са между 800 и 1000. Това ще го разберем след 2-3 седмици.

152

Анонимен

преди 3 години

От заразените 145300 човека, само 50565 са оздравяли.

151

Анонимен

преди 3 години

do 138457 болни са в интензивни отделения те са важните.Колко нови са открити няма абсолютно никакво значение.Всички ще се заразим неизбежно е,въпрос на време е.А колко от заразените ще се разболеят е друг въпрос.A ot kade sa izleznali tiq 200 umreli ot obora li, mislete malko s tiq glavi.

150

Анонимен

преди 3 години

Това е нова форма на управление не ви ли стана ясно?Ще се ваксинират всички и готово.

149

Анонимен

преди 3 години

Министърът на образованието трябва да е АУТ!!! Вече жертвите на Ковид сред учителите са 50!!! Напълно безсмислени на фронта на глупостта!

148

До 148

преди 3 години

При липса на адекватни мерки от управляващите България мутри, помисли какъв в смисъла от носенето на маски, когато половината хора са без маски или маски под носа, което е същото. Дали виновните са тези, които горят маски като протест срещу некадърността на мутрите и техните неадекватни мерки , както твърдиш? Съветвал те да започнем с целта - целта в Австралия е да се спре епидемията, а целта на мутрите е да има повече легла в болниците. Схващаш ли или още си съобразяваш кои са виновниците.

147

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще почнат да правят под 1000 ПСР -а, а заразените ще бъдат официално около 400. Ура, успяхме! А хората ще продължат да падат като мухи, но нямаа да имат диагноза. Така всички ще бъдат доволни; и правителство и "конспиратори"

146

Анонимен

преди 3 години

Не знам кога и как ще бъде спрян госин ковит, но знам със сигурност че няколко министерства трябва да се закрият поради отпадане на необходимоста им в близките 10г. Първото е министерство на туризма, 2то на образованието и науката, 3то е на културата, 4то министерство на външните работи и накрая 5то министерство на икономиката. Отделно цял куп агенции и отдели също ще трябва да бъдат закрити.

145

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 146Вашия патрон доцент Мангъров нали това проповядваше? Естествен подбор. Да горят сухите клечки! Нали ви кефи? Какво се промени? И да се лекувате вкъщи от леката настинка, дето юни щеше да отшуми. По няколко пъти ходел на ден в ковид зоната без маска! Хаха! Колко повече някой ви лъже, толкова повече го харесвате. После политиците ви виновни.

144

Анонимен

преди 3 години

Спокойно! Просто в събота и неделя повечето лаборатории не вкарват резултатите в системата - почиват. Вкарват ги в понеделник за трите дни. Забележете тази зависимост всяка седмица.