38

Анонимен

преди 3 години

Не е въпроса само в броя на починалите. Кажете нещо и за средната възраст на починалите тази година в сравнение с миналите.

37

НЕ Е МНОГО 32 и 46

преди 3 години

ВИЖДА СЕ ОТ ЕЛЕМЕНТАРНИ СМЕТКИ. На ден в повече само 32 или 46 починали и ТО НА ФОНА НА ОБЩО НАСЕЛЕНИЕ от 6,926,513 почти 7 милиона българи.Вижда се каква манипулация и далавера правят тези ***, които източват координирано държавната хазна и си пълнят чекмеджета и части сметки и бизнеси.

36

Анонимен

преди 3 години

При застояването в къщи без движение, намаленият достъп до столовете за пенсионерите, ограниченото медицинско обслужване, депресия от липса на контакт... тези заключвания убиват много повече хора отколкото новият вирус. Неслучайно нивата на "естествена" смърт сред затворниците са по принцип 5 пъти повече отколкото сред свободните хора.

35

Анонимен

преди 3 години

До ОСЕМЕНИТЕЛМоже да оплождаш себе си например с някой нерез.

34

Важното е да има

преди 3 години

Цензурата е важна щов и б о к лук не може да се напише много сме го закъсали. Да се цензурира и смъртност и аба да пускаме направо бели постове

33

Повишената ...

преди 3 години

..се дължи на комбинацията от няколко фактора около пандемията: - лошото състояние на здравната система; - лошата превенция; лошият здравен статус на сънародниците ни под 60 г. - голям брой сравнително млади хора са с "изпуснато" здраве, с наднормено тегло, разбита сърдечно-съдова система, лош стил на хранене, не спортуват, не се грижат за здравето си....За съжаление, точно тази ситуация вдига стойностите на смъртността, започнахме да губим все по-млади хора...

32

Анонимен

преди 3 години

Така как са ги подкарали починали за денонощие от Ковид,до пролетта не трябва да има жив човек в България..

31

Неее

преди 3 години

Да правиш прогноза на фактология е тъпотия. Какви са фактите към днешна дата? Тайна майна. Не и вярвайте, лъже?

30

Анонимен

преди 3 години

До ехаааКво са 25000 умрели повече - ми нищо!

29

пенсионер

преди 3 години

Весела КОВИДа и Честита Нова КОВИДа!

28

Анализ

преди 3 години

Значи преди 6 години когато Борисов дойде на влас смъртността е била 3600 на седмица и сега като си заминава е същата..... Господ си знае работа значи ако не си знае то Ковачки и *** на Дебелия ще я довършат.

27

Анонимен

преди 3 години

До НИЩО ОСОБЕНОАко си в тази група на мъртъвците ...едва ли е нищо...Освен това епидемията и грипа сега набират скорост. Много елементарно разсъждаваш. Това са хора... Не числа и бройки.

26

НЕ Е ЛИ ЯСНО

преди 3 години

ЧЕ НИЩО ПРАВНЕТО НА БОРИСОВ 3 СРЕЩУ ПАНДЕМИЯТА И НАПРОТИВ, НАСЪРЧВАНЕТО ДА СЕ СПАСЯВАТ ХОТЕЛИТЕ ПО МОРЕТА И ЗИМНИ КУРОРТИ И ПРЕПОРЪЧВАНЕТО НА МАСКИ ЗА СТРАХЛИВИТЕ (А ЗНАЕМ, ЧЕ БЪЛГАРИНА НЕ СЕ ПРИЗНАВА ЗА СТРАХЛИВЕЦ)ЩЕ ДОВЕДАТ ДО НЕВИЖДАНА ОТ ВОЙНИТЕ ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА?

25

ехааа

преди 3 години

Не е много при положение, че върлува някакъв страшен ''вирус''!

24

ОСЕМЕНИТЕЛ

преди 3 години

Тези УПРАВНИЦИ ЛУДИ ЛИ СА? НЕ СМЪРТНОСТТА която СИ Е НОРМАЛНА, А ДРУГО ФИНАНСОВАТА КРИЗА ще СВИЕ ОЩЕ РАЗМНОЖАВАНЕТО. НИКОЙ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН няма да иска да напомпва и опложда българките когато НЯМА ПАРИ и ЖИВЕЕ В ДЪЛГОВЕ и е НА СТУДЕНО защото отоплението му е скъпо да си плаща сметките.

23

Анонимен

преди 3 години

При ГРОБ е така.

22

Бейби бум

преди 3 години

Трябва да се очаква януари.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Предполагам, че ти сиГоведо, щом пишеш за хората ,че стадо.

20

НИЩО ОСОБЕНО

преди 3 години

За миналата 2019 година 108 000 средно на ден като разделим се получава 295 починали за 2019 дните са 365. Сега според прогнозните за 2020 година имаме 366 дни като раздели 120 000 се получава на ден 327 починали разлика в повече едва 32. Сега да го турим да е 125 000 делкаме го и получаваме 341 и разлика (341-295) в повече имаме едва 46 броя в повече на ден. ЗА ТОВА ЛИ ТРЯБВА ДА СИ ЗАГРОБИМ ИКОНОМИКАТА ??? Нищо НЕ Е ТОВА!

19

Анонимен

преди 3 години

Раждаемостта в България спада още от около 1950 г.През 1985 г. населението започва и да намалява.