54

Анонимен

преди 3 години

На следващите избори пак да гласуват за ГЕРБ!!!!!! Нека фалират всичките!

53

Анонимен

преди 3 години

Виртуалния туризъм ще е като виртуалния секс - по-разнообразен от истинския.Хотелите няма да трябват.

52

Дроб

преди 3 години

Без по никакъв начин да злобея или да изглеждам като ***, искам да посъветвам държавата да помага на хората, които не работят със заповед на същата и по никакъв начн да не дава и стотинка на хотелиерите!

51

Въздух под налягане

преди 3 години

И как точно фалира хотел? Какво има да фалира? Хотела какви загуби има като е затворен? нали има само един персонал който може да бъде освободен и толкова.Като се нормализират нещата ще отворят пак.Дааааа ама не. Собствениците на хотели се оказва че не са никакви собственици! Тези хотели не са техни а са на банките! Всичко е на кредит. Почти всички бизнеси в България са на кредит. А "собствениците" освен бизнес кредити имат и лични кредити. За къщи, за джипове, за скъпи играчки....

50

Анонимен

преди 3 години

Не може да бъдем богата държава с туризъм, а със сериозна промишленост!

49

Край

преди 3 години

Туризма - това е хората да се местят в пространството за забавление. Да разлеждат, да ги мачкат на спа, да пробват чужда храна и чужда култура.Това е при 7-8 милярда вече е опасно за планетата за това ще го забраним.Ще ви го докараме в къщи. Както няма нужда да ходите вече в мола - малко по сложно е но ще ви го направим.

48

se

преди 3 години

Хотелиерите и ресторантите ,както и баровете и дискотеките нека не се оплакват.Това е най сивия сектор в България.Трудно ще е за персонала защото те са наемници и чакат заплати.Собствениците си имат достатъчно.Да като няма оборот ще пострадат и други като търговия и обслужване на нуждите на тези браншове и т.н.Тук е ролята на държавата да помага на работниците ,служителите в тези отрасли.

47

Анонимен

преди 3 години

Не съм чул хотелиер или собственик на заведение да е излязъл да протестира. Значи са добре.

46

Анонимен

преди 3 години

С тези откраднати пари за хотели и къщи за гости, знаете ли каква модерна държава с модерно здравеопазване можехте да си направите? Сега даже нямаше да сте в локдаун, ако не бяхте толкова алчни,

45

Totenkopf

преди 3 години

Затварайте и фалирайте мутри, никой няма да плаче за вас.

44

Абе ей

преди 3 години

Нали за Коледа ще отворите бе....

43

До stiling

преди 3 години

По-принцип си прав, но не и за конкретния случай. Хотелиерите не са в затруднено положение, освен ако не разбираш под затруднено положение да не могат да купят нов джип на любовницата си тази година или да си купят само един апартамент. Аз под затруднено положение разбирам да няма с какво да живееш нормално или дори да си поставен под угрозата да нямаш дом или храна. На всеки му е ясно, че хотел в България се строи с пари, чийто произход е най-малкото неясен, сив, черен...

42

Край

преди 3 години

Туризма във вида в който го познаваме приключи. Това дето 1млрд китайци и толкова индиици мечтаеха да вземат самолета и да идат да се снимат на Айфеловата кула е минало.Туризма ще стане вируален. като търгувията като всичко.в края на този път хората ще сме цифрови кодове.

41

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков Българи беще сред 30те най-развити икономики в света, и никой не се грижеше за туризма и хотелите, ако дойде малко валута от чужди туристи - добре дошло, ако не и без това може. Туризма не се броеше за перо в бюджета. А днес васална Българи няма никаква икономика, разчита само на туризъм и режимът в Брюксел не позволява нищо да се развива освен пътища да се придвижва военната техника НАТО при воийна с Русия.

40

stiling

преди 3 години

Ей много злобен тоя Бай *** балкански. Много обича когато другия е в затруднено положение да злорадства и да се радва, особено ако "другия" е по-богат и успял от него. Неистоф кеф и злоба ако се случи нещо лошо на "другия", защото той горкия никога не е имал смелостта да пробва нещо да направи сам, да се понапъне, да поеме риск и да си помогне. Акъла му стига да пие бира и да дърдори глупости пред входа като кълне държавата щото не му дава пари и голяма заплата. Бойко е прав "лош материал"!

39

8

преди 3 години

С крадените пари си направихте хотелчета и сега с цялата си наглост искате помощ от държавата!Фалирайте и ако имате топки -започнете отново , но вече нема за граденееееее!Капиталисти .....надържавна хранилка от нашите данъци !Вън , *** !

38

Анонимен

преди 3 години

Ми да сте протестирали бе хотелиерчета.Бегайте пак да си ги преизберете същите управници и най-вече управнички на пролет.

37

Анонимен

преди 3 години

и тия хора семейства хранят...

36

Ънкъл Сам

преди 3 години

А ти, гражданино, избра ли в кой коптор ще ядеш новогодишната свинска пържола с гъбен сос полуфабрикат за 200 лв?

35

Анонимен

преди 3 години

А като криехте данъци и осигуровки бяхте щастливи в новите си Мерцедеси, нали бе, хотелиери ?!Кражбите се плащат ... все някой ден !