8

V

преди 3 години

Ще има само ако герб не са на власт ;) С тия затваряне на държавата ще има. А колко по просто е този които го е страх от грипа да си седи у къщи но да не пречи на другите и готово. Ама за да стане трябва герб да падне.

7

Анонимен

преди 3 години

Бизнес изграден на принципа на замъка от карти - духне малко ветрец и всичко отива подяволите, не е устойчив бизнес.Съжалявам, че го казвам, но всеки, който има претенции да държи бизнес, трябва да е готов да понесе съответните удари, а не всичко изкарано да го харчи за скъпи коли, имоти, дрехи и да парадира кой е, защото именно в такива времена се вижда кой точно си и какво си направил.

6

11

преди 3 години

Бе къв туризъм ве? Нали от там тръгна заразата? Мястото е подходящо за гледане и копане на картофи. Да почват докато е време, обещавам, че ще си купувам бански картофи.

5

Ганьо

преди 3 години

Фалирайте ***

4

Анонимен

преди 3 години

Когато се поддържаха огромните печалби от 500%, персонала работеше за 500 лв. на черно и спеше в мазета, перяха се пари, изкарваха се огромни печалби,никой нищо не казваше, а сега заради няколко месеца карантина голямо реване падна, някак не е честно.

3

Анонимен

преди 3 години

Ще има,като го видят през кривия макарон.

2

Тука има,тука нема

преди 3 години

Ще има ,ще има!Чакаме на полуамбриаж само калинките да ни кажат да спасяваме българския туризъм и хукваме!Нали лятото спасявахме летния и сега лежим из болниците и по стъпалата!

1

Анонимен

преди 3 години

Ще има няма да се плашите,само че ще е най рано 2028-2029 година!Дотогава само в картофите е истината,да ги произвеждате разбира се имате и място за съхранение, хотелите,какъв е проблема?