66

Тонката

преди 3 години

Бойко още един мандат,в Беларус Лукашенко комуниста на бесилката:):):)Тонката познава:):):)

65

Анонимен

преди 3 години

Гьобелс само от заглавието би полочил комплекс за малоценност!Той поне се придържаше към формулата 10% истина ,90% лъжа!

64

Тонката

преди 3 години

Русофилчетата вият на умряло:):):)Няма вече СССР:):):):)

63

Анонимен

преди 3 години

В Белорус никой не се е палил Никого не са заливали с киселина или разстрелвали на улицата.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61Ако си мислиш, че тука има ПОНЕ ЕДИН "руски коментиращ", ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕШ!!! Но че ние ВСИЧКИ сме от руско потекло, това само хората, които не са ходели на училище и са тотално неграмотни НЕ ЗНАЯТ, че АСПАРУХ НЕ Е ДОШЪЛ ОТ ЛОНДОН, а от приволжските степи!!!

61

s цикъл

преди 3 години

Много червени чалгари са се ..,.........

60

запознат

преди 3 години

До анонимен 61,На това ли му викаш свободен свят ве- да бъхтиш от тъмно до тъмно, за да можеш да вържеш двата края и да си плащаш ипотеката/наема!

59

Анонимен

преди 3 години

В Белорус майките не си колят децата.

58

Анонимен

преди 3 години

"Тази" има ли адамова ябълка? Ако няма, не ми я хвалете, в САЩ и Европа няма да е на почит.

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32По този повод ще ти разкажа един известен руски виц: Плува си американски кораб и изведнъж пред него изплува руска подводница. Отгоре няколко моряка се гонят и един крещи: Вашата м...а, кой си хвърли валенката на пулта...Кой си хвърли....и т.н..Американците гледат и се смеят - Такъв хаос в нашата Америка не може да има. А от руската подводница им отговарят: НЯМА Я ВЕЧЕ ВАШАТА Америка! Питам Кой си хвърли валенката на пулта!!!!

56

SS

преди 3 години

таа Светлана е толкова "президент на Беларус", колкото и онаа другата Светлана от Беларус... :)

55

Анонимен

преди 3 години

Всички страни от източна европа които се ориентираха към САЩ и ЕС загубиха високия си стандарт на живот от социализма и днес живеят в мизерия и криза. Само в Белорус която остана с Русия днес хората живеят нормално.

54

Сатана

преди 3 години

Да предадеш народа се за няколко милиона!!!!Е това на снимката е това !!Лредателка!!!

53

Анонимен

преди 3 години

От майка до президент,това какво състрадателно има бе леваци просрти,сеедно само тя майка

52

Анонимен

преди 3 години

САЩ загубиха в Белорусия.

51

Анонимен

преди 3 години

Защо да се разкарам?Не на мен - обясни го това на 100те хиляди, които излизат вече три месеца.Това не са българските протестъри, дето трябва да им се плаща и пак се спихнаха.И започнало ли е веднъж да искат свободата си - няма да отстъпят.Нищо че такива задръстеняци като вас леят сълзи по комунистическата тирания.Да ви даде Путин малко земя у Сибир - ходете там да си правите индустрии и да не замръсявате света.

50

запознат

преди 3 години

До Анонимен 47,А пък капиталиста не може да разбере, че цял живот не може да се живее с егоизъм! "Аз да съм добре- другите не ме интересуват, ако искат да умират"! Точно в този ред на мисли искам да ти кажа докъде сме го докарали в "капиталистическа" България! За нищо и никакво могат да те осъдят. След това прокурора ти казва- нищо лично, просто бизнес! Да- за него бизнес, за тебе присъда или най-малкото някоя тлъста глоба!

49

Анонимен

преди 3 години

Ако си мисли, че е президент значи е за лудницата, като Джо.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Яяяяяяяя......че досега само за "индустрия" бълнувахте, искахте 100 вида салами, банани и тоалетна хартия, сега ..........не щете!!! Айде тогава обратно в пещерата!!! За бананите си развалихте страната и я продадохте на сулю и пулю, па сега не щете "индустрия"!!! От-ка-чал-ки!

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47Я се разкарай с тия мантри за "комунистическия" режим бе, толкова са ви зомбирани мозъците, че не знаете на кой свят се намирате!!! Либерастки от-ка-чалки, не виждате, че даже в краваристан вече говорят за социализъм....