82

Анонимен

преди 3 години

На конспиративни теории, които са в тотален разрез със съвременната наука (80% от тях), както и в тотален разрез с елементарни факти, които всеки може да провери дали са вени или не (95%) вярва само и единствено ниската обществена класа и тук-таме някой човечец, който неясно как е прилапан в сектата. Бедняците неслучайно са бедни, просто нямат акъл и за беднотията и простотията си търсят вината в конспирациите за чипиране, 5G (без да имат бегла представа какво е 4G, 4.5), ваксини, Бил Гейтс итн

81

Шаши

преди 3 години

Бау, привет пак!!! Нано технолотията, вече наистина е нано. Даже, май трябва да й викаме, ***, вече. Или, Фемто. Спомняш ли си за онзи бръмбар, който се продаваше - дошъл от Русия. Пиеш го с много вода. И слизайки надолу, оправя тялото. Тогава вървеше с химикалка за пиене от локви. И това е преди 30г.

80

Анонимен

преди 3 години

Самото заглавие е конспиратвна теория,а цялата статия е фалшива новина.Вие да не сте си платили авторски права върху истина?

79

Анонимен

преди 3 години

б

78

До 77

преди 3 години

Това с глупостите на църквата и инквизицията през средновековието е било внимателно планирано от Царете по това време. Целта е била тотално да се опростачи населението и да се държи в страх и подчинение. Така се правляват по лесно. Затова са преследвали и убивали всички които са развивали наука и са ги обявявали за магьосници, вещици и еретици.А иначе хората още от дълбока древност са знаели че Земята е кръгла. Древните шумери дори са знаели че има и други планети а Земята обикаля слънцето.

77

Анонимен

преди 3 години

Утре,като спрат работата,ако ми направят пронлем,че се трудя,започвам да ги тепам!!!!!!

76

Анонимен

преди 3 години

Конспирации ли?протести лиии?Всичко това приключи!Започват кражбите и убийствата!!!А следващото е да скочат с оръжията и да изтрепат депутатите!

75

ordo ab chao

преди 3 години

Конспиративните теории са опасни за слугите на Сатаната.

74

кон

преди 3 години

Като Ал Йорданов, тамън се спасил с 300 зора от най-лошото и вместо да рипа до небето от радост и щастие и всичко друго да му е безразлично, той пак плюе свободата.

73

Анонимен

преди 3 години

Църквата някога е твърдяла, че земята е плоска. Конспирация казали свещениците.

72

Даа

преди 3 години

Наистина са много опасни конспиративните теории. Ако прекалено много хора започнат да се интересуват от тях и да четат където трябва можем да стигнем до положение в което десетки хиляди "избрани" и техните слуги по света ще загазят яко. Много политици, бизнесмени, и милиардери ще отидат на гости при Бай Ставри.

71

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

КОНСПИРАЦИИТЕ НА БКП/ДС , СИ ГИ ЗНАЕМЕ !ТЕ СА ПРАВЕНИ ОТ ПРОСТАЦИ ...ЗА ПРОСТИ ХОРА И МОЗЪЧНО УВРЕДЕНИ ТАКИВА.НОРМАЛЕН ЧОВЕК , ИЗОБЩО НЕ ВРЪЗВА НА ТИЯ ГЛУПОСТИ!

70

Германец

преди 3 години

Аз си мисля, че трябва да се докаже, ама това си е мое мнение.---Теориите по дефиниция не могат да се докажат. Само да се опровергаят могат.

69

Бау

преди 3 години

До ШашиОпитват, но за сега е най-доброто. Нещата може да се променят след време.

68

до Бау

преди 3 години

Там ти е проблема че четеш научни статии с разширение .gov. Правителствата са контролирани от Илюминатите.

67

Шаши

преди 3 години

БАУ, привет!!! А, какво ще кажеш за теорията на Айнщайн. Хем е теория, хем я смятат за светая светих. Аз си мисля, че трябва да се докаже, ама това си е мое мнение.

66

Бау

преди 3 години

До бай Четеш и разбираш само това, което ти харесва обаче :D Спирам да ти обръщам внимание.

65

Анонимен

преди 3 години

Това е втората ви статия за днес на тема конспирация....Което е показателно защо не трябва да се вярва на СМИ.

64

Бау

преди 3 години

До бай аз даже нямам кабелна ... В Интернет чета основно научни трудове и изследвания (.gov). Чак пък да ме "управляват" :D

63

Бау

преди 3 години

До 65Имаше статия с обяснение. Мен ми писна да обяснявам. Да си чел...