35

Анонимен

преди 3 години

Фитнесът носи травми и те трябва да плащат данък за увреждане на здравето на хората. Здравната система лекува техните травми.

34

Анонимен

преди 3 години

до 37Ти мъж ли си бе?!Хахахаха!Леле,леле какви лигльовци,контузии му дай да мисли как да не станели.Хахахаха!Какво да ти обяснявам момко?Аз когато вдигах щангата на времето ти вероятно си бил в Ташкент на баща ти и не е имало план да се пръкнеш!Ти ли ше ми обясняваш на мене аз мъж ли съм и какъв съм?!Дриш льо вчерашен!

33

Анонимен

преди 3 години

То за някои и доставката на дрога е услуга от първа необходимост...

32

Анонимен

преди 3 години

Игнатчо, четем ние, за нас не бери грижа. Нищо няма да им стане на хората за 20 дни, стегни се малко! Всеки си гледа от неговата камбанария. Трябва да се облекчи здравната система, че и много трениращите гледам не преборват болестите!

31

До 34

преди 3 години

Умнико, ти наясно ли си изобщо с физиологията на човешкото тяло? Знаеш ли изобщо как се кляка с голяма тежест, за да не рискуваш контузии? Това че не си мъж и не можеш сигурно и с 60 кг да клекнеш как да го коментирам?

30

Ами да

преди 3 години

Две торби цемент на рамото и марш на скок до пентхауза. На площадките правиш по пет клека.

29

Чичо от село

преди 3 години

Абе не знам каква ви е ползата от тия зали, ама има нещо измамно в тая работа. Племенника ми - младо момче, тренира и той по зали - едни релефни мускули - едно време не бяхме виждали такива работи. Та идва на село - искал да помага - ами - добре - ще копаме една яма, терена - каменлив - дадох му кирка , лопата. Оплези се за има - няма час и сгъна - толкова му беше. Аз съм на 55 , не съм ходил в зала , изкопах си сам дупката за ден работа - сигурно хвърлих два кубика материал. Та така...

28

Анонимен

преди 3 години

Игнатее,земи една торба цимент и си клякай,ама в тоалетната,че ако вземеш да се изпуснеш да ти е сгодно..:)))

27

Анонимен

преди 3 години

Затлъстяването е един от факторите, които трепят ковидясалите. Извод: да затворим фитнеса. Хахахаха. Няма лошо.Чак от първа необходимост не е, ама щом държавата ги затваря - трябва да им плаща. Не 60%, не 80%, ами 100%, за да е честно. И държавата плаща с наши пари. За това не съм съгласен да се затваря. който го е страх от фитнеса, да не ходи в залата - проблема е решен.

26

Анонимен

преди 3 години

Отпуснат ли мерките за фитнесите,ще поискат и салоните за красота,защото кифлите първо се контят и тогава отиват на фитнес.Всичко ще стане първа необходимост!

25

до 24 Игнат

преди 3 години

Споко, и на строежа можеш да дигаш 100+ кг от клек, ама викаш, студено било, неудобно било, силиконови пичета нямало.

24

БО

преди 3 години

До ИгнатАуууу сакън няма да можеш да се снимаш на огледалцето във финеса с леко надигнато краче на пръсти ли. Аре бегай у лево. Блъскай си у вас.

23

До 25

преди 3 години

Какви гири, бе невежа. Прочете ли изобщо какво ти пиша? Клековете и мъртвата тяга са едни от най-ефективните силови тренировки и от здравословна гледна точка. Никой не ти говори да дигаш 10 кг гири в къщи, с което правиш едно голямо нищо!

22

До 21

преди 3 години

Игнате,рожбо нацепена,няма да ти спаднат мускулите за месец и половина.И в къщи можеш да вдигаш гири.

21

Игнат

преди 3 години

Причините силовите тренировки да са толкова полезни за здравето не са само това че са един от най-добрите регулатори на теглото, но и поради факта че Ина редица физиологични процеси, свързани с възстановителни процеси от тежките тренировки. И не, у дома успех да тренираш силово със 100кг+ за клекове!

20

Анонимен

преди 3 години

А масажните салони?

19

Пешо

преди 3 години

Нема как - първа необходимост е кифлите да имат терен за лов на паричковци, че глада е голям - само като види човек на паркинга какви коли се спират - нови премиуми за по 200 бона е ясно какво се случва в тези фитнеси

18

Игнат

преди 3 години

Айде моля ви се на дървените философи отдолу да прочетат първо малко изследвания, после да коментират кое е първа необходимост и кое не. Като не сте запознати, не коментирайте. Първо даже и тук се споменава, че проучванията сочат, че изключително нищожен процент от заразените идват от фитнесите, което значи че спрямо науката, затварянивто им не е нужно. Второ, има една канара проучвания, че силови тренировки минимум 2 пъти седмично намаляват значително риска от сърдечни проблеми, рак и т.н

17

Роки

преди 3 години

ХАхахаха ама тези нацепени батки големи тарикати бе.... От първа необходимост че и да им се плаща като за предходната година. Хем назобани хем и мега нагли. Я я ще си тренирате пак онлайн. Аре не ни занимавайте с вас!!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Народът тотално изтрещя! Подкрепям книжарниците, които искат да работят, ама фитнесджиите, бягай! За какво направиха уредите за fitness street, време е да ги ползвате!