90

Анонимен

преди 3 години

ДАУНЧЕТАТА ИСКАТ ЛОК!

89

Танковете да дойдат

преди 3 години

бързо

88

1234

преди 3 години

До ВирусологСтига си ръсил/а глупости.Отивай в Танзания!

87

Разстрел

преди 3 години

за всички! Само така ще се спасим от болестта

86

ГосТ

преди 3 години

Веднага гасете скарите с водните оръдия !

85

Анонимен

преди 3 години

тези на протеста са УБИЙЦИ.на съвестта им лежат всички починали лекари и учители , както и останалите.

84

Локдаун

преди 3 години

пълен поне за две години!!!

83

Анонимен

преди 3 години

Толкова дифф и просттт народ! Гледах го и някакъв измислен професор Андрей Чобанов по бТв. Този явно не е разбрал, че стадния имунитет при Ковид 19 не сработва и какво става в Швеция в момента. И този му плащаме заплата в департамент "Имунолигия" в Института по миктобиология към БАН! Не знам какви статистики чете цяла нощ, но всички общодостъпни показват спиране на покачването на смъртност и новозаразени при локдаун. А високата смърност в България е от злоупотребата с тютюнопушене и алкохол.

82

Чичко Доктор

преди 3 години

Слава на ГЕРБ

81

ГАНЬО

преди 3 години

Никой не мой да ми каже на мене кво да правя!

80

Анонимен

преди 3 години

Абе ,Бойко фани ги за ушите тея дето готвят протеста и в кауша ,ама по 10 в килия и поне един с ковид !а корни им прати санитарка

79

Анонимен

преди 3 години

Да излязат на протест. Да се видят тия гласовити нещастници дето разделят обществото и предизвикват хаос. И да вземат да се преброят. Да стане ясно, колко са малко, но са много активни. Затварянето е правилния, но закъснял ход. По -добре късно отколкото тоя хаос да продължава.

78

Държавен служител

преди 3 години

Какво сте се развикали? Знаете ли колко ми е гадно да ставам всеки ден за работа. Така си е много по-добре. Получавам си заплатата с надбавките и си стоя вкъщи. Будалите да бачкат!!!

77

98765

преди 3 години

Не затваряйте началните училища, градините и яслите, нещастници!

76

АК-47

преди 3 години

Тези откачени *** и хрантутници на чужди трапези ако бяха спрели и носеха маски, нямаше да се стигне до по-строги мерки. СТИГА сте разнасяли вируса, некакви "майки" и те там, да разнасят заразата и да горят маски. Н'ам думи. Толкова *** народ, слушайте мангъровци, не носете маски, крещете и затваряйте кръстовища, ама после ще квичите при изнемогващите благодарение на вас лекари, да ви лекуват от нещо, което отричате. *** И ТЪПАНАРКИ НЕЩАСТНИ.

75

123456

преди 3 години

Как решиха, че затварянето трябва да е до изборите? Че точно тогава К 19 ще изчезне?

74

Анонимен

преди 3 години

до Анонимен Мен ме интересува защо фитнес залите и други групови занимания се спират====================================================Мини след 19.00ч. на фитнесите до НДК, то няма свободна лежанка. Да и аз ходя и спортувам активно, но за месец можеш да помпаш лицеви и бърпита за кардио от вас,. няма да загубиш толкова маса. В тия фитнеси е бульон от пот и смрад зимата, не корона ще хванеш ами и ебола сигурно.

73

Стейхоумовците да

преди 3 години

се ваксинират с по три ваксини!

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Ти явно си от "спортистите" на трибуните. Мен ме интересува защо фитнес залите и други групови занимания се спират. Там не се събират много хора, освен това има нужната дистанция. И въобще само мало*умник, дето през живота си не е стъпвал в спортна зала може да твърди, че спорта е опасен.

71

Анонимен

преди 3 години

Срамна въшка (Pthirus pubis) !!! Някой има ли инфо, какво се случва с този ИЗЧЕЗВАЩ вид ?