39

до минусите на 25

преди 3 години

Значи вие или сте болни или не може да смятате. Я пишете кое е повече 50 лева или 40% от средната към момента пенсия. За вишистите с незавършен 4 клас смятам -412 -средна пенсия - по 40% равно на 164 лава и усъмдисе стинки. Анадъм вишисти с незавършен 4 клас?

38

До 29

преди 3 години

29Анонименпреди 1 минута 0 2Най-бедната и корумпирана държава в Европа с най-много хвалби за 25 евро#####################Ти да не си мислиш ,че Импексова ще ти ги дава с лопатата!?Явно още си много млад и зелен и не знаеш, какво е да управляват другарите.

37

1

преди 3 години

Изказването на Борисов значи точно обратното: след като мярката ще продължи след изборите, значи, че няма общо с тях.

36

Анонимен

преди 3 години

Корнело,ти функционално неграмотна ли си??Как може Борисов да обещае по 50лв.СЛЕД МАРТ ако не е на власт,КУХА Л..КО,как??Той друго обещава което няма да им даде силно мнозинство-замразяване на заплатите,поне за минималната което е пълна глупост.Там можеш да го удариш другаркее,ама нали си първосигнална и само пенции са ти в главата,на тебе и на другарята около тебе!

35

Я па я..!

преди 3 години

Нинова , номера е да вземеш 50-те лева и да гласуваш за БСП.Става ли ?

34

Анонимен

преди 3 години

Уверихте ли се, че покрай прехода забогатяха само членове свързани със политбюро и приватизираха импекси, а другите останаха със по 50 лв към пенсиите ? БКП = 5 долара заплата=2 долара пенсия.

33

Анонимен

преди 3 години

естествено че е права и то както винаги.Естествено че герберските тролчета подскачат като чуят името и бързат да си изкарат надничката.Естествено е че е един от малкото читави политици останали в БГ и то когато цялата герберска машина е впрегната срещу нея.Затова нямам колебания за нея, абсолютно точния човек е за БГ.Но пенсионерите си заслужават борисов,за тях хич не ме интересува, защото 2 млн не се мръднаха през тия години,когато герб им краде пенсиите.Сега били доволни. Ми нека е, без това само пенсии в БГ останаха, нека ги мачка борисов.

32

Анонимен

преди 3 години

Е, станишев нали точно това направи преди да падне - обеща вдигане на пенсиите, но Бойко пак го би и започна да ги изплаща, въпреки, че не ги беше обещал той.

31

Анонимен

преди 3 години

Много се е угоила тая лелка. На сьомга и хайвер сигурно си карат главатарите. Празнуват националното си предателство в европарламента.

30

Пенсионер

преди 3 години

Как само другарката ,Импексова извърта нещата.Борисов просто казва,че ще продължи същата политика ,ако е в управлението.А вие другарко,какво предлагате.Преизчисление в далечно бъдеще. И ,къде е гаранцията ,че моята пенсия ще се вдигне с 50 лева!?Много по вероятно е при вашето управление да стане около три долара. Както сте го правили вече.

29

KZL

преди 3 години

25, па върни я бе тарикат

28

Анонимен

преди 3 години

Най-бедната и корумпирана държава в Европа с най-много хвалби за 25 евро. Баси простотията. И тука без да мислят пишат пишат. Баси мазохистите. Те ги крадът и унижават с 1000 лева заплата и те пак искат така да бъдат управлявани, че да са бедни. Явно пишештите тук им харесва мизерията и нищетата.

27

Ха-ха

преди 3 години

Нали заради такива като тебе, Гергов, Кирчо и т.н. са на това дередже пенсионерите. Купувайте и вие. Ама комуниста е научен само да взема

26

Анонимен

преди 3 години

Като не дава защо не дава, като дава защо дава

25

БСП са гад.ини

преди 3 години

Хе-хе, БСП да ни говори за купуване на песнионерите.

24

Анонимен

преди 3 години

Борисов, искам пенсия поне като в Румъния. Не ти ща подаяние от никакви си 50 лева. Искам увеличение 40% като в Румъния. Нали казваш, че сме стабилна държава, защо тогава нямаме пари нито за заплати нито за пенсия. За къф ми е такава стабилна държава дето ме държи най-беден в ЕС!

23

Така е Импексова...

преди 3 години

ЗА ДА ПОЛУЧИШ НЕЩО ---ТРЯБВА ДА ХВЪРЛИШ НЕЩО ЗАД СЕБЕ СИ...!ТИ КАКВО ХВЪРЛИ ИМПЕКСОВА...?НИЩО!!!ОСВЕН ДА ВЗИМАТЕ И ДА ИЗТОЧВАТЕ СПЕСТЯВАНИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ --НИЩО НЕ СТЕ ПРАВИЛИ ДРУГО!!!!!И ДА ОБЕЩАВАШ ...И ДА ЛЪЖЕШ ---НЯМА ВЕЧЕ КОЙ ДА ТИ ВЕРВА!СТОЙ СИ В ЪГАЛА ИМПЕКСОВА --И СЕ УЧИ , КАК СЕ УПРАВЛЯВА ДНЕС НАРОДА!ЛОШОТО Е--ЧЕ И В ТОВА НЕ СЪМ УБЕДЕН , ЧЕ ЩЕ НАУЧИШ НЕЩО ИЗОБЩО...!ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ В ТОВА ЧЕРВЕНО КОТИЛО...!

22

Избирател

преди 3 години

Хайдееееее, почна се с наддаването ! Нинова , колко ще ми дадеш ? Даваш ли по 100 лв до края на пандемията ? Ако даваш , веднага гласувам за тебе !

21

Ясно

преди 3 години

Тая изпълзя и съска.

20

Анонимен

преди 3 години

Алоо, краката, вие и това не направихте. Айде стига вече, взе да ми става лошо само като те видя