250

да бе

преди 3 години

Ако законът е еднакъв за всички, къде са нашите чекмеджета с пачки и кюлчета?

249

До 16

преди 3 години

Не иддва, идва младия премиер с харема от партията на безпартийните а не чалгари и всякакви смешници

248

Запознат

преди 3 години

Боли ли Бойко? Добре е да разбереш как се пада от високо! Като не се научи да станеш навреме от масата, да си тръгнеш с достойнство! Ама къде у теб такива качества. Явно съдейки по себе си определи, че народа ти е пълен с толупи! Ти си тиквата и толупа и шкафчетата с пачки няма да ти помогнат - ще останеш само едно историческо недоразумение!

247

Анонимен

преди 3 години

Щом законът е еднакъв за всички,питам къде са моите пачки и кюлчета в чекмеджето?

246

до 271

преди 3 години

:D :D :D :D

245

Анонимен

преди 3 години

Кашика даде пример как да си мутра и "Абе вие знаете ли кой съм аз, каква карантина за мен та аз съм президента на всички бай ***-овци, айде у лево." 80% от "матрияла" хареса това!

244

Анонимен

преди 3 години

Бившият началник на кабинета на Радев заговори срещу гражданския протест срещу управляващите, подкрепен от самия президент.Той заподозря известна конспирация зад положителните тестове на политическите фигури у нас през последните няколко дни.Виждал съм много неща, знам много неща. Но не всичко мога да говоря. Едно по едно ще излизат нещата, както виждате по естонската сага - видя се едно друго лице на институцията", коментира Методиев, но отказа да посочи за кое точно лице става въпрос.

243

Анонимен

преди 3 години

Казвал съм за тези протести и в не публична и в публична среда. Протестът вместо да разшири своето влияние, доведе до точно обратното - протестът се спихна и правителството се укрепи, посочи Методиев."Целият този вандализъм докара протестът до това 100-200 протеста да се представят пред обществото като маса", заяви Методиев."Твърде странно и съмнително изглежда струпването на толкова политически фигури в COVID-19 центрофугата", смята Методиев.

242

Анонимен

преди 3 години

Президентът няма да свали правителството с интервюта, след като не успя с протеста "Мутри, вън!"Президентът Румен Радев посочва целите - "Властта си купува спокойствие и власт с парите на гражданите".Той няма да свали правителството с интервюта, след като не успя с протеста "Мутри, вън!". Кабинетът не отклонява вниманието с "режисирания скандал", а с тотална медийна ковид кампания. И този път няма негативна реакция и протестът не бе подкрепен при горенето на маските.ПРОТЕСТА Е ЦИРК РР

241

coso

преди 3 години

dokato edinia e uchil wisa matematika i e izlital w nebeto to drugia e jiwial w sweta na winetu i ozeola .

240

К Нинова

преди 3 години

Ако мотивът му да освободи Калоян Методиев от президентството е, че е бил на тържество на партията, която подкрепи Румен Радев, аз не го разбирам като мотив.Твърде е рано да говорим за издигането на Румен Радев за втори мандат. Ще го обсъждаме, ще има и други кандидатури, издигат се номинации в партията Няма да си нарушаваме устава заради един избор на президент".

239

К Нинова

преди 3 години

Нинова:Твърде е рано да говорим за издигането на Румен Радев за втори мандат.Ще го обсъждаме, ще има и други кандидати."Отношенията ни с президента винаги са били принципни.Ние като партия не се месим в работата си и той трябва да си носи отговорност.Където сме имали противоречия, съм възразявала.Когато БСП излезе от парламента, той призова да се върнем.Казах му да си гледа неговите работи и да не се меси в БСП (следва продължение...)

238

Анонимен

преди 3 години

между Пуяк и Схвиня има една огромна разлика.Пуйките ги клъцат за тенксгивинго докат грухните имат още два месеца до софра-приношението

237

Анонимен

преди 3 години

Боко, не разбра ли че се изтърка с едни и същи приказки. Ходи си вече, че ни омръзна от тебе.

236

Жельо версус Борято

преди 3 години

Абе в тоя батак и Желко Жалейковичи да беше Пръцпърдимиер, и той въпреки че е грамотно е преписал обяснението за фъшизмътъ, та и той щеше да кара Дйипките само и само да стигне и стисне за гръцмуня курана вируса па ако ще и после да фане некое други симптомче.Така че Борето димонстрира количества смел, честеност и почтенност която никой неможе да му отнеме колкото и значително малка да е тя

235

Анонимен

преди 3 години

Абе, кво ме занимавате с Радев Ветото? Той е бита карта.Даже Нинова вчера каза, че имат десетки кандидати за президент и щом Радев е уволнил Методиев - екс шефа на кабинена в президенството заради една вечеря с Нинова - те ще редуцират кандидатите си за Президент.С две думи - Радев ще види подкрепа от БСП на куково лято. XDНе ни занимавайте с президент назначен от Решетников!РАДЕВ: "ПРЪСТЪТ МИ Е ГОТОВ НА СПУСЪКА, НО ЕКРАНА НА ЛОКАТОРА МИ Е ПРАЗЕН" ТОЙ СЕ Е КЛЕЛ В НРБ.Войната е в главата му.

234

dido

преди 3 години

hora boko nikoga ne e gasil pojari stiga ste mu prepiswali tazi proffesia kakto toi si j priswoi. toi e edna prosta mutra

233

Атанас Велмазов

преди 3 години

ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН БОРИСОВ !!!!!!!!!!!!!!!! БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ ! СЪД, ЗАТВОР ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ ФИГУРАНТА РУНДЮ ГУМЕН ГАДЕВ !

232

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да им направи презентацийка КАК СЕ ВЛИЗА В КАРАНТИНА?:D Видял Радев в PowerPoint две букви PP и помислил, че това е знак от съдбата.Влюбил се в програмата като бил студент и онзи ден питаше студентите дали знаят за програмата PowerPointРумен пауър пойнта :D кво ли си вика пауър е нещо яко.. трябва да ша.шна студентите с моята програма. Да.. ама студентие работят с онлайн облак. Гледаха го като паднали от Марс. От къде да знае, че деца на 10г.учат програмата?Той децата си заряза.

231

Анонимен

преди 3 години

Ефект на Дънинг-Крюгер: илюзия за превъзходството е точната диагноза на президента.Обикновено хората, жертва на тази когнитивна заблуда, не само че взимат лоши решения или достигат до погрешни изводи, но и не разбират, че това се дължи на липсата на достатъчно познания и осведоменост. Джъстин Крюгер и Дейвид Дънинг установяват, че по-често именно невежеството поражда увереност, отколкото знаниетоПогрешната оценка на некомпетентните хора тръгва оттам, че грешат по отношение на самите себе си.