110

Аре стига

преди 3 години

С тия муслими. Не ги допускайте в Европа, защо са ви. Християнството може да сътрудничи с будистката религия, с индуисти и с всяка една, но тези са непоправими и опасни. Светнете се и не се занимавайте с тях.

109

Турската глупост

преди 3 години

Малоуумния ислямист залага на религия в 21 век. И то на най-дивашката и ретроградна. Как мислите, ще успее ли? Отговорът е НЕ.

108

Хахаха

преди 3 години

До 110Турция сваля на Русия самолети, в Сирия, в Армения не съм чул.Русия бомби бази на Турция в Сирия ... днес.Пожеравам да се сбиете пък да се изтрепете.От Русия и Турция нищо добро не сме видери ... само чисто ЗЛО

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 115Krivi ama sa vi e...500 god kapish izrut

106

Хаха

преди 3 години

За бога, братя.....не купувайте!

105

Анонимен

преди 3 години

Кривите глави ще се бият с африканците. Приготвям пуканките и местя.

104

Анонимен

преди 3 години

Тотенкопф т-ъп си като нацист.Пражката шунка е от свинско.Днеска режат глави за карикатури утре за това че ядеш свинско.Ако не си разбрал главо тпа нацистка в исляма свинското е забранено.

103

Анонимен

преди 3 години

Бай Ердо, то френската стока струва пари, а стая евтина лира само през витрините ще я гледате, няма нужда от бойкот, то високото грозде е кисело. Да знаеш само, че ханъмите всяка вечер ядът по една френска , и на това ли бойкот ще обявите. Ама като свършат парите и за *** и това ще бойкотирате, то все пак с кози опит имате , ама мръсен се не ***.

102

Анонимен

преди 3 години

До 1-н"интереса клати феса"Когато "интереса" вече е по-малък от систематичния риск, феса се заклаща ..... и пада.

101

Totenkopf

преди 3 години

"Пражка" шунка идва от Прага не от Париж.

100

Анонимен

преди 3 години

До ХахахаPak shte ima svalen CU 25

99

1-н

преди 3 години

франсетата да си изнасят заводите от турцияама интереса клати феса...

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 106Горкия, толкова сте комплексирани от мизерия, че всеки, който е различен от вас ви е заплаха и трябва веднага да бъде принизен (в главите ви), за да не ви плаши. Спокойно, те тия дето така ги мразите, вас въобще не ви вземат насериозно: нито "цветните" нито "меките". Нито можете да им стъпите на малкия пръст.:)))))

97

Хахаха

преди 3 години

До 105Прав си САЩ, но демократите...Демократите в САЩ измислиха глобализмът, ЛГБТИ, мултикултурализма, а в Европа ги приеха срещу запращане, зо проба....Демократите в САЩ са истинското ЗЛО.

96

Анонимен

преди 3 години

Основният виновник за възхода на ислямизма са Сащ.Кой даде ядрени технологии на Пакистан,Сащ.Кой разви Турция,пак Сащ.Китай въпреки че не са ислямдка държава са агревивни към запада кой им даде технологии а сега уж се бори с тях?Сащ.

95

Анонимен

преди 3 години

Тоест пазарувам си аз в магазина купувам си пражка шунка и до мен минава *** и казва ако я купиш няма да стигнеш у вас жив и ми показва нож.Това ли искате да стане?

94

Хахаха

преди 3 години

До 100Днес Русия е избомбила лагер но Турция в Сирия. Избити са поне 34 ислямисти

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100UNGARIYA e s TURCIA tq e v tyurkskiya sayuz

92

Хахаха

преди 3 години

Ердоган, практически оправдава ебийствата на мирни хора, християни.Ердоган заби посредния пирон в ковчега на мултикултурализма и глобализма.Германия ще не ще, трябва да подкрепи Франция. А французите са изключително честолюбиви.Целият ЕС ще подкрепи Франция.До седмици идват жестоки санкции за Турция и изключването й от демокрратичните държави, после и от НАТО.Тръмп ще спечели изборите и с Европа, след уговорка за разкарване на ЛГБТИ-глобалисти, Турция ще бъде буквално разсипана

91

Анонимен

преди 3 години

Както някой написа , Франция не е Германия и няма чувство за вина. Но пък силната германска икономика е зад нея. Тоест Франция и Германия ще я приключат Турция за нула време , без оръжие , само с икономика. Австрия и Унгария само чакат и тоя ще яде дървото , лошо много лошо. Ако трябва Макарон и баба Меркел ще оправи ( все пак обича дърто прегоряло ) но Франция няма да се остави в случая и определено Ердо е с късата клечка.Русия и Франция са съюзници от поне 160 години и такъв руски шамар ще яде