142

Един съгласен

преди 3 години

Напълно одобрявам! Ние за всичко мрънкаме, я вижте в Европа какво става. И после ама защо човекът починал...на път за болницата.. Като започват всяка вечер новините така, ще се освестим. Само който е обикалял с линейка да търси място за свой близък в болница може да ме разбере... И говоря за София, хора, за София!

141

хаха

преди 3 години

Ся оня тарзан (Алибега) ще излезне отнякъде и пак ще ревне. Само глейте къв цирк ша стане :D :D :D

140

Анонимен

преди 3 години

Най-рисковото в цялата ни държава са такива умници като тоя, които не взимат адекватни мерки, а само се чудят с какво да оправдаят безсилието си...

139

Анонимен

преди 3 години

Да не стане пак с бариери на изходите,безработица и гладория! За това се молете,а маските са слаба ракия за сравнение!

138

Анонимен

преди 3 години

Безмислени дискусии! Който иска нека нека побие байрака на площада,аз си пия ичкията в къщи!

137

до 130

преди 3 години

Аз не съм адвокат на Тодор, но ще ви кажа защо в Китай се справиха.Там има дисциплина - желязна дисциплина. Вижте клипове в Ютюб как спазват мерките! Имат дори на пътя комитети - те следят дали се носят маски и не пускаха да се минава от един квартал в друг.Идете и вижте-не може да се опише какви железни правила спазват! Има термокамери навсякъде.Няма да видиш човек с маска под носа.Докато в Европа криворазбаната демокрация и свободията пречат.Стачки и митинги против маските в Китай няма.

136

Уханската Спиноза

преди 3 години

ще изтрепе Планетата Земя! Пекин е мобилизирал Червената Армия да разчисти труповете и засели с чистокръвни китайски арийци с имунитет!!

135

Анонимен

преди 3 години

142, там има най- голямо струпване!!!! Затварянето на всичко друго се оказва излишна мярка. Не ми разбираш иронията.

134

Пак да питам!

преди 3 години

Този защо след 14 месеца чакане сега се сети да затваря каквото и да било??? Не разбрам къде е логиката???

133

реалнафантазия

преди 3 години

Китай неутрализира вируса почти на 100%, така както през вековете хората са борели епидемиите...В Япония маските не са задължителни, но 95% от обществото носи защото знае значението и ролята на сплотено общество, но дори и да не носите там маска никой няма да ви направи забележка или да ви се накара...Кога ще ги стигнете ганчовци? Кога? :)

132

Анонимен

преди 3 години

Аз за момента не виждам ограничения чак пък толкова! Моля поинтересувайте се за какво става дума в Европейските държави и ако има по либерална в това отношение от България,чакам да напишете!

131

До 127

преди 3 години

Защото все пак трябва и да се храним.И не става въпрос за Кауфланд,Била или други чужди вериги,а за магазини за хранителни стоки въобще.Така не можем да затворим и болниците,въпреки,че и там работят хора.И без едното и без другото не можем.Но без чалготеки спокойно си можем.

130

Анонимен

преди 3 години

Мерси , че ни каза кунчев ние сме прости и незнаемДа се затварят и да спират градините и училищата или чакаме да станем като - италия

129

Политолог

преди 3 години

Лятото на протести, наесен на респиратори.

128

Анонимен

преди 3 години

Според Дербейов не е така :)

127

Анонимен

преди 3 години

Това не е вярно, разбира се. Още март - април италианците публикуваха изследвания по темата. Най много се заразяват в семейната среда, следваше работата, в болниците, в домовете за стари хора и т.н. Заведенията, магазини и т. н. бяха доста надолу в списъка като процент, не са на първо място в никакъв случай. А защо не казват колко процента от новите заразени са свързани с училищата? Да не се окаже, че там е заровен ключа, както се казва

126

Анонимен

преди 3 години

Има паркове,природа,спорт,разходки,туризъм...! Какво сте се вторачили в кръчми и дискотеки! Тия с големите дискотеки и ресторанти няма да фалират,не се бойте! Ако не желаете маски,носете шалчета!

125

Анонимен

преди 3 години

До Съд и присъдаИ какъв специалист точно е Мангъров?

124

до 123

преди 3 години

Няма как да разчитате на 70% да прекарат вируса и да премине.Няма стаден имунитет. Има резаразяване. Хората изградини антитела ги губят след 6 месеца.Вече има и в България хора, които се разболяха за втори път.Не разчитайте на колективен имунитет! Вируса не само ще мутира....те ще го ъпгрейднат.Нали виждате, че първо беше с едни симптоми-сега са други?Нали първо деца нямаше сред починалите-сега вече има и деца.Вирусите мутират и това е осн. им роля.Ако беше мн.смъртоносен-щеше бързо да премине

123

Анонимен

преди 3 години

Абе Тодоре дърто ***.гаре,като си толкова голям специалист я кажи как китайците се справиха с вируса в 11-милионен град и сега няма нито един заразен,а ние с по-малко от 7 милиона население вече сме в червената зона на Европа???