108

Въпрос

преди 3 години

"Очакванията са тази мярка, както и спазването на останалите, досега известни, да намалят с 30 на сто заболеваемостта от коронавирус."=======А ако има нулев ефект тия от НОЩ трябва да си скъсат дипломите и да се измитат от там.

107

?!?!

преди 3 години

Навън с маски ,а по 30 деца натъпкани в задушна класна стая без маски?!Тези са идио*ти. Малките разнасят заразата, ще натръшкат учители , баби ,дядовци.

106

Анонимен

преди 3 години

До До 53Да бе, готин, натъпчи децата в училищата, пък се тръшкай колко хора се събират на опашки на открито без да носят спасителната маска! Те са виновни, то просто няма кой друг! Нали!

105

Анонимен

преди 3 години

До 51Точно с маски на откртито ще се реши проблема отма, няма друг вариант, това е положението. И ако не се получи, то ще е само защото пак не сме били дисциплинирани достатъчно!

104

.!.

преди 3 години

Та.шак работа е това! Също като затвориха парковете и не даваха да вдоим децата там, но пък в магазините можеше да си водиш децата! Ко да ви кажа! Тия и за *** за зеле не стават! А ние очакваме от тях да мислят! Къде бе!!!!!!!!????????

103

Анонимен

преди 3 години

Като чета мислите на противниците на маските, очаквам Трифонов съвсем скоро да е първа политическа сила...

102

Rambo

преди 3 години

До ГеоргиИ е*ба майката на околната среда с 400 неразградими маски, за ефект 0 от тях срещу коронавируса, браво Жоре!

101

Анонимен

преди 3 години

"На улицата с маска, а в бара - без, какво мислят специалистите?" И какво мислят? Щото в статията не става ясно. Само плява и накрая "Мярката за носенето им на открито засега ще е в сила до края на ноември."? А мисленето къде остана? Скрихме го под маската?

100

До 53

преди 3 години

Добре, че не се сетих сам... :) Дистанция, миене на ръцете, маски на закрито и т.н. - ок, обаче случаите растат в геометрична прогресия. По пазарите, по опашките (до 100 човека в супермаркет, останалите чакат отвън), по площадите (протести), на входовете на метрото в час пик, на опашките пред заведенията за бързо хранене (ела да видиш около пазара Д.Петков какво е по обед) - там какво правим? То, ОК ако наоколо няма никого, ама пак опира до съзнание, което едни *** нямат.

99

--------

преди 3 години

България он еър - пропагандна телевизия също като БТВ и НОВА.

98

Анонимен

преди 3 години

Бе кои са тези "предполагаеми експерти" бе? Кажете им имената бе! Покажете им снимките бе!

97

скоро тоя няма да е

преди 3 години

министър, толкова да е наведен пред боко, нищожествоа баровете не затварят, защото някой умник е подшушнал на боко, че ако ги затворят младите между 20 и 30 без работа ще му дойдат на гости ;)

96

абе

преди 3 години

абе тоз как тъй дава изявление без маска???

95

Професор Тръц

преди 3 години

Ефектът от носенето на маски е -все едно да си избършете ду--то преди голяма нужда,,,,

94

Обективен

преди 3 години

Да затварят веднага държавата. И в леглото и в банята с маска. Робите си заслужават участта!

93

НОЩ

преди 3 години

Решихме да пратим Каролев на обучение в Индия -как се слага маска и как се носи правилно -Тамошната Полиция прави безплатни курсове в рамките на 14 дни

92

Ало Гешев

преди 3 години

Няма ли да се самосезира прокуратурата че се нарушава конституцията?

91

asa

преди 3 години

Носенето на маски на открито е също толкова логично, колкото да се купува тоалетна хартия в промишлени количества при всяка криза. Просто психологически ефект се търси - симулиране на дейност.

90

Анонимен

преди 3 години

Чл 63 ал.4 от Закона за Здравето:Държавните и общинските органи създават необходимите условия за изпълнение на мерките по ал.1, а средствата за осъществяването им се осигуряват от държавния, съответно от общинските бюджети.Така, като осигурят безплатни маски на всички, тогава ще носим такива.Всякакви санкции за неносене падат в съда.

89

Анонимен

преди 3 години

Ами то масово се носят лигавници, а не маски...Висящи маски, носове отвън, маски за еднократна употреба препирани по 50 пъти! Е какво да се очаква от такова народонаселение...