51

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Как действа байоГаньо Тариката ?!Напие се с ракия,бие си жената.Тя обаче ходи,с други да се рьгa,и болестите половибезумно тръгват !

50

Анонимен

преди 3 години

Това,че съвремените жени ,карат ,велосипеди,автомобили и носят панталони ,като същевременно пият и пушат по кутия цигари( вече за разлика от мъжете) не ги прави мъже.А това за домакинската работа и за отглеждането на децата е кьор филтри.Издръжката и поддържането на дома и семейството вече е същността на семейния живот и семейното щастие.То и женски футбол има ама няма Стоичковица а има Стоичков.Хай със здраве.Дайте женски род на думичката вожд.

49

Анонимен

преди 3 години

Един познат преди време каза :Почне ли една система да се феминизира и отива на кино. При нас феминизацията по ред :Образование.ЗдравеопазванеПравосъдиеИзпълнителна власт и администрация.Тъга повсеместна......

48

Мен

преди 3 години

До анонимнаИ аз бях веган и се бях озлобил. Почнах да хапвам по малко месце и нещата се оправиха, опитайте и вие. Няма нищо по-добро от сочна пържола. Добре ще ви дойде и чашка добро винце към нея.

47

анонимна

преди 3 години

Не само че не съм слугиня, ами никога не съм била, имам добри доходи. Не сте разбрал изобщо, че говоря за минали времена и обобщавам, ако отричате безропотното състояние на жените преди, сте или неинформиран, или просто манипулативен.

46

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости. Всичко звиси от професията. Що не съм виждал жена автомонтьор,миньор,вулканизатор,строител или подобни тежки работи където се плаща скъпо. В същото време масово жените са продавачки и взимат по- малко,защото се плаща по-малко в тази област. Ако имаме продавачи мъж и жена то жената може и повече да взима.Иначе в нормално семейство е добре дошло жената да взима много пари с които цялото семейство да живее по-добре. Едва ли мъжът ще има против от това.

45

Анонимен

преди 3 години

Докато миньорите взимат повече от фризьорките -така ще е!!!

44

Мен

преди 3 години

Колкото по рано един човек разбере, че никой с нищо не му е длъжен и всичко което иска да постигне зависи само от него толкова по рано ще намери щастието. На мрънкалниците все някой друг им е виновен, но никога не са те.

43

Анонимен

преди 3 години

Еманципацията беше грешка.

42

анонимна

преди 3 години

Не сте прав, че парите им отивали при жените им и при децата - ами тези деца на кого са всъщност, да не би само на жените им? И почти всички мъже, които познавам, се тъпчат ежедневно с месо, бири, повечето пушат и немалко пийват, по-често карат коли, така че по-кротко с това, кой им харчел парите. АМИ ЕЖЕДНЕВНАТА РАБОТА, ДЕТО Я ВЪРША СЛЕД РАБОТА, ИЗВЕСТНО ЛИ ВИ Е, ЧЕ СЕ ОЦЕНЯВА НА ЕДНА СРЕДНА ЗАПЛАТА ПОЧТИ?

41

Анонимен

преди 3 години

Пенсията не е социална помощ.Тя е не е за заслуги а е дълъг процес на натрупване.Внасяш,(заделяш)когато си млад и работоспособен за дните когато ще си стар и немощен да печелиш,толкова,като когато си млад.Проблемът не е само във вноските а е и в непрекъснато нарастващата цена на издръжката на живота т.е. в инфлацията.Ако за издръжката на живота преди 30 години са били необходими около 250-260 лева то сега тази сума е три четири пъти по висока от тогава.Като се има на предвид и данъците.

40

Анонимен

преди 3 години

До 35Сори пич, ама по начало си прецакан като жена търсеща работа. Ако кандидатстваме за една и същата работа, с едно и също образование ще вземат теб, като мъж освен ако аз не се съглася на по-ниска заплата от това което си поискал ти.

39

Мен

преди 3 години

До анонимнажена ми не е безропотна слугиня в никакъв случай. И о-боже - имаме 2 деца и тя успя да развие собствен бизнес и изкарва от 2 до 3 пъти повече от мъжете, на заплатки около нея. Ако вие се имате за безропотна слугиня, ок няма да ви казвам как да се чувствате, но явно имате проблем в семейството, а не с работодателя ви.

38

Анонимен

преди 3 години

Като почнат шефовете да ви обясняват как ви плащат малко, защото "нали си имаш мъж да те издържа", тогава ми говорете кой е дискриминиран. Обаче иначе не е проблем да работиш извънредно, защото тогава удобно забравят, че имаш мъж и дете с които искаш да си прекараш уикенда.

37

Истината е:

преди 3 години

При равни други условия жените се издигат много по-бързо, лесно и без усилия в офис от мъжете. Достатъчно е просто да сложат къса пола, клин и или да се усмихнат, където трябва. Жените винаги разчитат на най-големия си коз и изпитват див ужас да останат без него, т.е. да бъдат като нас. Този филм как жените са онеправдани го гледам вече 15 години и ми е писнало от театри и номера. Време е мъжете да се обединят в организации, за да защитават правата си!

36

ДДРонег

преди 3 години

Мда, голямо неравенство има между жените и мъжете , мда ...Едните печелят повече, другите живеят по-дълго ...Едните раждат, другите се грижат за поминъка ... А има едни третополви , които търсят под вола теле !!!

35

Мен

преди 3 години

До анонимнаДа не би гледането на деца и стари хора да ви е наложено от някой? ТОва е ваш личен избор. Вие като сте кандидатствали за работа поискали ли сте си заплата, която ще ви устройва? Когато ви предложиха заплатата съгласихте ли се? А ако не сте били доволни провали ли сте да поискате повишение, а да смените работата за по-добре платена? А да сте се опитали да си повишите квалификацията? Щото има много примери са успели жени, положили усилия обаче, а не мрънкащи по форуми.

34

Анонимен

преди 3 години

Никой нищо не очаква. Не пробутвай средновековни парадигми в 21 век. от там се започват с 'очакванията"

33

една жена

преди 3 години

До Защото - връщайте си дъщерите във времето преди два века, да стоят в дома си и да викат - да, господарю, но не ми нареждайте какво да правя........Каквото и да си мислите, животът върви напред, а не назад......

32

Анонимен

преди 3 години

Ти има и нещо друго, че някой работодателите са по склонни да вземат на работа мъж ( щото няма да ражда деца и да излиза в болнични заради тях или в майчинство) и са по-склонни да му дадат по-висока заплата за една и съща работа ( щото е глава на семейство и има деца за хранене).Мен лично са ми казвали: "Момиче, тъкмо ще те обучим и ще тръгнеш да раждаш деца, съжалявам ама ще вземем момче за това място".