97

жалки като българите

преди 3 години

Украйна няма да купува недемократична руска ваксина. Украинският министър на здравеопазването заяви, че не изключва възможността за закупуване на ваксина срещу ковид-19 от Русия, но след като беше призован в посолството на САЩ, американският посланик Кристина Квин го уведоми, че е решила Украйна да не закупува руска ваксина.

96

Анонимен

преди 3 години

Дори и на враговете си няма да бия руска ваксина, хора сме все пак.

95

Анонимен

преди 3 години

Феновете на Блатная пак си дрънкат глупостите за кранчето на газта, без да осъзнаят, че ако Блатная врътне кранчето това означава моментален фалит и разпад. Да благодарят на Европа, че все още ги поддържа живи, макар че Блатная от има нема 80 години е на командно дишане.

94

ахахахах

преди 3 години

До Анонимен 97 "За щатите не знам, но Турция постигна военно превъзходство над Русия и я пердаши едновременно на 3 континента, в Сирия, Либия и Армения"------ахахахахахрано си започнал с вицовете

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 99Западните компании не регистрират неизпитани както трябва ваксини. Руските го правят. Всеки си прави сам изводите какво значи това и защо се прави.Айде, с пожелание да те ваксинират с руската ваксина. Аз ще чакам западна, че им вярвам малко повече.

92

Въпрос

преди 3 години

А от руските ваксини бързо ли се мре или бавно. Мисля да бия една на тъщата, трябва да знам какво да очаквам.

91

Анонимен

преди 3 години

Клиниките за евтаназия в Швейцария са първи на опашката да си купят руски ваксини, евтино им излиза.

90

Анонимен

преди 3 години

До А. Петров 87 Те западните и американските ваксини нямат странични действия . Само му се възпалява гръбначния мозък на човек , а другите не могат да бъдат заставени да публикуват изследванията си . Крият ги от страх да не изпуснат парите .А доброволци със седмици не могат да се оправят , след поставяне на " демократичните ваксини "Това е болният русофобски мозък - вместо да се надява да се намери работеща ваксина , независимо кой я произвежда , щом е руска - трябва да се плюе

89

МТТ

преди 3 години

Сега е напълно ясно защо руснаците отказваха да датат подробности на Световната Здравна Организация. Ваксината се оказа стар продукт използван срещу шап по прасетата.

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88"САЩ харчат 16 пъти повече от Русия за оръжия, имат стотици пъти повече танкове и самолети и техника като бройка, и пак не могат да постигнат военно превъзходство над Русия."За щатите не знам, но Турция постигна военно превъзходство над Русия и я пердаши едновременно на 3 континента, в Сирия, Либия и Армения.

87

Анонимен

преди 3 години

Неочаквани доказателства за руската РЕАЛНА сила практически подлудяват Запада.

86

Ники (гр. Варна)

преди 3 години

Не съм изненадан от новината, но все пак е шокиращо че руснаците пробутват ваксина за прасета против шап.

85

Анонимен

преди 3 години

До Русия=Психиатрия"А колко има в Масква?"Колкото има всичките са разработки на западни компании като Рено. :))))) Както между другото и всяко друго що годе модерно превозно средство в Блатная

84

Анонимен

преди 3 години

До руснаци да измислят"Този мост не струва на руския данъкоплатец нищо. Той беше реализиран за сметка на частни инвестиции и ползването му ще бъде безплатно."Хората с частни инвестиции ходят на МКС, а до 2-3 години ще посетят Луната и Марс, тоя ни занимава с някакъв мост.

83

Анонимен

преди 3 години

Гроздето е кисело.

82

Анонимен

преди 3 години

До А. ПетровМи дай му американска.

81

Анонимен

преди 3 години

Путин им обърка плановете с руската ваксина. Това беше огромен удар за запада и още не могат да се съвземат... сега се чудят какво да измислят и решиха да протакат.

80

Поредният конспирато

преди 3 години

Омръзна ми вече от конспиратори, които по цял ден търсят под вола - теле. Пълни глупости са това! Руската ваксина е ефективна, а вече и все по-ясно става, че е безопасна. В момента тече 3та фаза и все повече хора доброволно си я поставят. Тъй като живея в Москва, имам вече десетки познати, които си я биха и нито един със необичайни странични ефекти. С други думи, нищо повече от малко Т ден-два след поставянето. При всички, обаче, антителата от Ковид са много високи!

79

Анонимен

преди 3 години

САЩ харчат 16 пъти повече от Русия за оръжия, имат стотици пъти повече танкове и самолети и техника като бройка, и пак не могат да постигнат военно превъзходство над Русия. В същото време 50 милиона американци гладуват, скоро ще им се наложи да си ядат танковете и ракетите, явно за друго не стават.

78

А. Петров

преди 3 години

Кой нормален човек би дал руската ваксина на детето си? Това е абсурд.