140

Анонимен

преди 3 години

Проблема е, че короната много рядко хваща ***. Дано това стане правило, че да се стреснат и да почнат да НИ пазят като носят маски. Работя в магазин и много от клиентите си влизат без маски. Кел файда, че аз съм с маска ако оня ми се изкиха в лицето. Господ да ни е на помощ.

139

65

преди 3 години

Умрял е не защото не е вярвал ,че има вирус. Защото е ,,хапвал" яката отрови.Това тяло не е от витамини

138

фитнес мания

преди 3 години

Напомпан от стероиди човек със срината имунна система (защото едно от действието им е точно това - са подтискат имунната система), с тотално прецакан метаболизъм, лесно може да умре и от настинка. Но Ковида убива! Да живее новата медийна звезда - Ковид 19!

137

Abe

преди 3 години

УБИЛИ СА ГО ЗА ПРИМЕР

136

manwithnoname

преди 3 години

Това е втората статия за млад човек дето отричал вируса и умрел от него.Първата беше за некъв американец, сега украинец. Наистина доста злобен вирус.Само да го погледнеш на криво и си пътник.

135

Аззз

преди 3 години

Като му гледам кривите, неестествено нацепени ръце, баш от корона ще да е умрял. Кой знае колко кръв са намерили в химията му

134

Анонимен

преди 3 години

Като гледам с кеф позира с маската. И не изглежда никак зле на снимката, свежарка. Получил е инфаркт, после му викат корона.

133

Анонимен

преди 3 години

До ????:) Да имат повече последователи .... Обиконвеният украинец, който разчита на собствени сили да оцелее в днешно време, няма време за глупости. Само управляващите виждат изгода в националния конфликт с Русия.

132

Жалко за човека...

преди 3 години

...нека почива в мир!Платил е най-високата цена за безотговорното си отношение към собственото здраве!

131

Анонимен

преди 3 години

Абе ти зобай химии и си прецакай сърце, черен дроб и всичко, пък после се чуди защо един вирус те довършва.

130

????

преди 3 години

Не понял, зашо пишат на руски? Нали са украинци?

129

Анонимен

преди 3 години

Лека му пръст на човека, но като го гледам колко е нацепен едва ли е водил много здравословен начин на живот. Анаболите увреждат сериозно сърдечно съдовата система.....

128

Анонимен

преди 3 години

Каква е ползата от съществуването на Стужук и Стужуковица? Колко хора умират по различни причини, а и Короната? Изобщо кой го вълнува тя какво мисли, тя какво, нейните 3 деца и тн. Освен 5-те млн последователи у мрежата. Като им е важно да си четат там. Тяхна си работа, но и тук да ни занимавате с постове от 100реда на някакви татуирани, гелосани и белосани нещоправещи от дъното на дървото на човешка еволюция.... Идва в повече. Полза от Стужук и Стужуковица никаква.

127

Анонимен

преди 3 години

Забележете, че масово се разболяват хора, които не вярват в съществуването на covid 19 и съответно не се пазят. Даже имаше едни и.ти, които правиха covid партита и всичко беше смешно докато един не умря. Та и тоя така, да не говорим, че химията не прощава. Хора на 80 се излекуват, "химици" на 30-не. За това пазете се! И не вярвайте на градски легенди.

126

Анонимен

преди 3 години

Кepпeдeн, като всички други абдали като него...

125

Анонимен

преди 3 години

Това очаква всички останали като него.

124

Анонимен

преди 3 години

На който му е писано да се удави - няма да го обесят.

123

Анонимен

преди 3 години

До 5gСлужи за пренос на данни, ама май някои данни не са достигнали до теб. Има едно изследване в Националната библиотека за медицина на САЩ със заглавие "5g и образуването на коронавируси с кожните клетки". Разгледай го в сайта им, преди да отваряш голяма уста.

122

Анонимен

преди 3 години

Като гледам снимката, какво да кажа? Тия мускули не предполагат някакво критично мозъчно образуване, което да накара този мускулест питек да осъзнае че има болест, която е 10 пъти по-смъртоносна от грипа. Ами е размътил мозъците на цялото стадо себеподобни.

121

5g

преди 3 години

5г няма нищо общо с вирусите това е просто технология за пренос на даннинещо като радиовални само че малко по сложнинезнам защо сте се заяли с това