90

Анонимен

преди 3 години

Чипа във ваксината е генетичен код, който те индентифицира и те прави чуствителен към някои 5G честоти, които активират различни генетичи процеси в твоето тяло. Нищо общо с чипа в тлефона и лаптопа. Просто ставаш зомби с дистанционно управление.

89

Анонимен

преди 3 години

Do dembecila otdolu Zabelejete nqma vaksina nqma lekarstva nee izuchen virusyt ne mogat da se borqt s nego no nie trqbva da se vaksinirame.Pitam s kakvo?Koito moje da misli da misli.

88

Анонимен

преди 3 години

До 89Да, също и е казано, че чипа ще е на ръката и на челото, нали. Ами какво е мобилния когато го вдигнете и говорите? :]]

87

Ари Голдберг

преди 3 години

приберете ги всичките тия бели расисти в Концлагери!

86

Пенционер

преди 3 години

Да бия полицайте де.

85

Пенционер

преди 3 години

Б астун ще търся утре заран.

84

лагери

преди 3 години

да трябва да има лагери в които да ви напъхат и да не ви пускат от там всички конспиратори и иззроди които *** наоколо и плямпат изродщини..заради вас света ще се самоунищоживие сте най-голямата заплаха за човечеството, дано се намери някакъв лек на цивилизацията от ВАС

83

Анонимен

преди 3 години

Специално ние българите няма от какво да се страхуваме, при нас ще е много по- добре от държавите на англосаксите.Най- мощните хора на света, сочени от евреите за най- голямото зло и вкарани във всяка конспирация са Илюминатите, но никой не се замисли кои са те. Скоро ще разберете.Запомнете, че на финала ще е много объркано и много трябва да внимавате с избора си.

82

Пенционер

преди 3 години

Утре ли е въстанието, бях решил да си купя *** да се бия с полицайте?

81

до 87

преди 3 години

Всички са чипирани - в цял свят личните документи и шофьорски книжки от 2013 започнаха да се чипират и процеса приключи преди почти две години. Така че тази тема с чипирането отдавна не е актуална.

80

Анонимен

преди 3 години

Хайде конспиратори и съмишленици, лека нощ. Утре пак на борба с фалшивия вирос.

79

Анонимен

преди 3 години

До имбецилите с микрочиповете. Пичове, ако наистина във ваксините има микрочипове, годни да ви контролират по какъвто и да е ефективен начин, имате ли представа колко ще струва разработването и производството на дори един такъв? Рептилите искат световно господство, към момента имат само икономическо такова. Няма да платят стотици милиарди, за да "контролират" морони като вас, предвид че вече го правят успешно чрез медии, соц. мрежи и консумеризъм.Мислете малко с дебелите си глави.

78

Анонимен

преди 3 години

До 83Какъв Путин те гони?*** е думичка която е забранена за използване от вярващите в ковид. Ковида е странно нещо, той като всяка религия си има определени вярващи, които се определя от гена им.*** говори за ***.

77

Анонимен

преди 3 години

И най-лошото е, че генетичия чип (бомба) се активира чрез 5 G честотите, които пукат алвеолите в белия дроб.

76

Анонимен

преди 3 години

Дигай се народе, не се оставяй да те успиват с един фалшив вирос.

75

хахаха

преди 3 години

тук коментиращите явно са изтрещели *** зомбирани от прпагандната машина на путинхахаххах немога да псра да се смеядано не стигнем нещо да звиси от тези *** дето драскат по форумите

74

Анонимен

преди 3 години

Това е преломен момент в еволюцията на човечеството. Рептилите искат пълното господство на ДНК ниво. Който се противи - умира от незнайна болест ( генетична бомба вкарана с ваксината).

73

факт

преди 3 години

Ваксините са физиологичен разтвор и микрочипове . Така ни контролират и тероризират. Тъжен факт.

72

Тръмп 2020

преди 3 години

боже, какъв Рептил, Сатанистки Демон на снимката, все едно гледам друга версия на Килъри Клинтън!

71

Анонимен

преди 3 години

Без ваксина няма да можеш да пътуваш в никоя рептилска държава, под управлението на сатанистите : ЕС, САЩ, Русия, Китай, ЮКей, Австралия, Канада, Исраел...