61

ПиснаМи

преди 3 години

Очевидни около 130, а експертизата казва 99 км/ч... тоя *** с условна и след 2-3 години отново готов за подвизи. Няма такава държава!

60

Анонимен

преди 3 години

Taкова Ауди само като го настъпиш набира 200 за нула време колата на Милен е смачкана неузнаваемо скоростта не е била 99 в никой случай ще следим с интерес крайния случай!

59

Сетих Съ

преди 3 години

. И получавате този великолепен продукт за цена под 100 лева. Струва само 99.99 Ама така е. Важното е че скоростта не е била 100.47 км/ч.

58

До 111

преди 3 години

9 е един от любимите кодове на масоните за фалшиви новини!Другите са 5,13 и 33!

57

KZL

преди 3 години

Естествено, че Бойко го е поръчал. Даже не е било точно така, Бойко е разрешил на Милен сам да се поръча и да се уговори с обвиняемия как и къде да го удари с точно 99 км/ч, за да може всички да разберат, че Бойко е виновен... затова сега съда ще го пусне за да свидетелства.

56

Анонимен

преди 3 години

Кристиан Николов Адренохромов. Мама и тати от къде са имали милион и половина за литър от този наркотик?

55

H2O

преди 3 години

До Ф.С.В.защо си толкова противна личност

54

Анонимен

преди 3 години

Щом не го осъдиха веднага това дело може да се точи и 7-8 години.Ясна е присъдата условна и 2 години изпитателен срок.Няма да лежи ясно е.Убийството е умишлено няма никакъв спирачен път,но адвокатите са факири!Накрая Милен ще е виновен както винаги се случва в България-мъртвеца е виновен!

53

Разследване

преди 3 години

Записите са фалшиви, аудито се е развалило и са го бутали, а жертвата се е спънала като е слизала от колата и се е ударила в бордюра. Няма извършено престъпление според бг "експертите".

52

нямачовекнямапроблем

преди 3 години

Когато гледам разпадащата се Бг к0чина, все повече харесвам управлението на Китай !Ама вие ми говорите бла-бла-бла ... !Той и Милен говореше, вече няма да говори.

51

Handel

преди 3 години

Милен Цветков беше гнусна личност и с огромно самочувствие и се отнасяше с практически непрекрито презрение към гостите в студиото, но пък имаше много голям гръб - изхитри се да провали с всяко предаване, което му даваха да води, веднага обаче след провала специално за него правеха ново предаване.Но не беше извършил нещо, което да заслужава смъртно наказание, така че почивай в мир, Милене.

50

Анонимен

преди 3 години

Като е дете, тогава и майката в затвора.

49

Анонимен

преди 3 години

Директно доживот и толкова. На 3 наркотика, с над 100 в населено място, без да спре на червено- това е все едно да извадиш пушка и директно да застреляш някой.

48

Амоняк

преди 3 години

До 48 Г-,жа Магдалена Матеева За мен 5 г. Условно с поправителен обществен труд или 1г. Ефективно е справедлива присъда ,но тъй като детето не е осъждано и има смекчаващи вината обстоятелства по добър е първия вариант.

47

Протестиращ

преди 3 години

Дали пък не е свършил едно добро дело.

46

Магдалена Матеева

преди 3 години

До фсв Кой ти каза ,че някое от децата пласира дрога?Защо хвърляш неща в пространството кой си ти ,че да съдиш ?!!Само съдът решава кой и колко е прав и не е тази държава е правова а не варварска!

45

защо

преди 3 години

"обвиняемият Н. нарушил правилата за движение по пътищата, вследствие на което предизвикал пътнотранспортно произшествие и умишлено причинил смъртта на друг участник в движението "Прокуратурата нямаше как да направи по-голям подарък на защитата. Може да чакаме оправдателната присъда.

44

Ф.С.В.

преди 3 години

Много се съмнявам да е карал с 99км/ч-- по скоро искат да смекчат инцидента.Моето мение е че такъв жесток удар дрогаджията е карал поне с 130км/ч! И се питам в случая- на Лъчо Вертуто ДИТЕТУ пласьор на наркотици- защо е избягал и не са го намерили да го тестват -ТО е съучастник в това безумно каране завършило с убийството на един Много Голям и Почтен Журналист!! И се чудя-ами ако жертвата беше обикновен българин? Мама щеше да плати на СЪДЪТ и всичко щеше да се размине на наркоманчето!

43

Българин

преди 3 години

Бай Ставри го чака.

42

истината

преди 3 години

И как точно 99 км/ч ? Че да не е трицифрено числото и да не звучи толкова лошо колкото ако е двуцифрено ? Защото едно е да кажеш СТО км/ч друго е като е под 100...