117

Анонимен

преди 3 години

Виждам истеризирана партийка начело с още по-истеризирана госпожа Лъжа.Мили Боже, опази България от тази!

116

Анонимен

преди 3 години

До до 117Какво ми натискате минуси,ве,забравихте ли масовите подслушвания и преследващите цецомобили с антени от които ревяхте из нета?

115

Анонимен

преди 3 години

До до 117При управлението на БСП ,страната беше хиляди пъти по-спокойна и по-добре,откакто ГЕРБ взеха властта,в страната витае страх,преследване,мачкане,убийства,заплахи,неработещи институции,такива неща нямаше през управлението на БСП или тройната коалиция.И ГЕРБ никога не са печелили избори,манипулираха изборите и така заграбваха властта,а не по волята на народа!

114

Smile

преди 3 години

Че то изобщо интересува ли го някой какво става в тая партия.

113

Анонимен

преди 3 години

Авторитарно управление!От къде ли го е научила?!

112

до 117

преди 3 години

Хората нямат алтернатива.За това ГЕРБ мачкат на избори.Как за толкова години един свестен не се появи?Всички са забъркани като качамак са объркани с ДС,с групировки ВИС,СИК,с шпионаж, със Сорос, с Кремъл и др..Просто нямат алтернатива хората и така вота на изборите става наказателен вот.С наказателен вот се печели много голяма преднина.Сега пак ГЕРБ ще оберат наказателния вот.Тези от триото и др. зад тях нищо няма да постигнат.Народа е отвратен от безумията,които сътвориха.Бесилки,кофчези и т.н.

111

Анонимен

преди 3 години

Сега вече Импексова разглежда оферти остров в Гърция.Вие си лайтеее колкото искате!Кервана си върви-кучетата си лаят.Тази г-жа Л.ъжа има гръб от Кремъл.Решетников и даде рамо и за Радев като президент.Всичко е било планирано още 1989г.От тогава до ден днешен се правят схеми.Навремето преватизираха държавата точно тези като Нинова.Луканов изяде дървото.Но другите са живи.Костов също е в схемата.До сега няма осъден никой за грабежите.Те имитираха промяната.Те натопиха Живков за външен дълг.

110

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо са се събрали-хайде всичките в панделата.Бая са изгладнели и озверели. А ПЕСА Сатанишев е изпохапан от Глутницата....Доминиращата Алфа го изрита..смяхххххх....

109

Анонимен

преди 3 години

До 113Това че е ерген не е проблем, проблема е че е нестабилен както казваш, но какъв избор имат хората, кажи ако знаеш :) Всъщност той и Бокича си е за Карлуково, абе оправия няма :)))

108

Анонимен

преди 3 години

До СмехуркоЕ ти им виж лидерката - преди да навърши 30 години и подаряват държавно предприятие с милиони кеш по сметки у нас и в чужбина. А електоратът от пенсионери живеещи на хляб и кисело мляко пак ще гласуват за БСП. Нищо, че самите те са против това, че държавните предприятия бяха ограбени. Ти сатаната да сложиш за лидер на БСП и 113 хора от СС за национален съвет, пак ще гласуват за тях. Сляпа поддръжка и носталгия по НРБ

107

Байфидан

преди 3 години

Майко мила, като видях сред "новите" лица Румен Гечев, Румен Овчаров и Бригадир Аспарухов и ми настръхна косата. Жална ни майка ако тези ще ни управляват.

106

Кава ли ще е

преди 3 години

Реакцията на ПЕСа...?

105

до Боби

преди 3 години

Какъв премиер ще ви е Слави като е с патерици?Не знам как толкова болен човек се надявате да оправи България?!Той себе си не може да оправи.Цял живот си остана като стар ерген, щото е с чепат характер и дори в екипа си е диктатор.Не ви разбирам празните надежди да ви оправи човек, който е една от най-големите мутри от времето на баща ми.Сега пари няма-пуснал по 78ст абонамент за телевизията си в Ютюб.Той е не само болен физически.Психически е нестабилен.Сценаристите му също са много крайни.

104

Анонимен

преди 3 години

Нинова------ОСТАВКА-----не те искаме

103

Част 2

преди 3 години

Пуснали го но поискали да им обясни думата пленумИ нашия казал "ми това е като вашия съвет на старейшините, събират се шушумушу шушумушу и току изядат некой! Те това е пленум!

102

Боби

преди 3 години

БСП и ГЕРБ се провалиха, ред е на Слави Трифонов да се провали. Онези вече са се изтъркали и не могат да предложат нищо ново.

101

Айдеее

преди 3 години

То от тия вече нещо остана ли.. !? Радев се оказа в пясъчни кули !

100

Трима

преди 3 години

Попаднали на остров с човекоядци. Те им казали, че ако някой им каже дума която не могат да обяснят ще го пуснат.. Ако не в казана!Американеца казал "совалка". Събрали се старейшините и шушу мушушушу муш... Станал един от тях и обяснил "това е нещо като голям Пирин и лети към космоса" - в казана!Руснака "подводница". Съвета пак шушумушо... И пак обяснили"това е нещо като голям пирон и плува под водата" - в казана! Българина казал "Пленум".. Шушу мушо шушу мушо но не познал... Част 1

99

Смехурко

преди 3 години

До ВисарионАха! Щом корифеите Румен Гечев - герой от Виденовата зима, и Румен Овчаров - известен също като Р. Овч. - герой от епопеята Топлофикация през 2006 година, са вътре, голяма борба с корупцията ще падне!

98

Целото БСП

преди 3 години

При Тавариш Путин в Сибир!