59

българин

преди 3 години

Хей ПРЕДАТЕЛЮ на СССР! Сега ли ти светна че " Демокрацията" е една голяма лъжа? Некадърници като това ДЕДЕ щото имало огромен паричен ресурс и само Те и ТОЙ могат да управляват всички и всичко?Гледах на времето през "перестройката" ти преговорите между теб и Рейгън...Той не беше голям "политик"! СЪВЕТНИЦИТЕ МУ БЯХА В ЯАС ЧЕ СИ ПОДАТЛИВА НА ПОДКУПИ "ЛИЧНОСТ" Другарю ГОрби! Така те наричаха тогава! Продаде се за 30 Сребърника като Юда! ДА ГОРИШ В КАЗАНА С КАТРАН ПРЕДАТЕЛЮ!!!!!!

58

Анонимен

преди 3 години

Горбачов беше белязан(белега на темето му изобразяващ Америка), както във филма "Матрицата".Трябвало е да се случи "Перестройката".Когато една система води до загуби, то тя се саморазрушава.Умен и тактик е Горбачов.

57

Анонимен

преди 3 години

Напълно съм съгласен с Горбито.Първото нещо, което направи Тръмп е да спре грантовете за такова организации като "Америка за България". Затова го недолюбат нашите "димукрати" и най-вероятно предателя Горби.

56

ммухаха

преди 3 години

До хахаКво е тва "хипипитам", бре? Цензура ли има? Тия цензурираха половината БГ речник.

55

хаха

преди 3 години

Тоя е заприличал на хипипитам:)

54

Анонимен

преди 3 години

Товарищ Хаос се изказва за мистър Хаос.

53

Русофил+

преди 3 години

По-голям хаос в Света от политиката на Горбачов едва ли някой друг ще може да предизвика по мирен път......................

52

Очевадно...

преди 3 години

Ами то точно това е целта Гърби.Разбира се че политиката на САЩ води света към хаос.В момента САЩ са потънали в хаос.Спада стандарта на живот.Хората все повече ги мързи да работят. Малцинствата се бунтуват. Компаниите безсрамно забогатяват.Политиците са неадекватни...Ако някоя страна отбележи икономически възход и заяви претенции за световно лидерство - със САЩ е свършено. За това се водят икономически войни с Китай... затова Европа се пълни с емигранти... затова имаше Ислямска държава...

51

ддд

преди 3 години

ако не беше този човек сега още щяхме да живеем като преди 89 г. в каменната ера.99% от пишещите си нямат представа за какво става въпрос, но плюят по него.

50

Така е ..

преди 3 години

Горбачов има смелостта да каже че царя е гол. Едва ли е допускал, че лавината ще се отприщи и ще помете СССР.Целта му е била да разхлаби малко хватката около врата на мужиците.

49

Пенсионер

преди 3 години

До *** 43 Е, не съм сменил трабанта за мерцедес , а със почти нов Сеат Ибиса и това ме устройва напълно.И това ми е четвърта кола. Сменил съм и 4 мотора.Какво да се прави ? Съдба!

48

Я па ти..

преди 3 години

До Анонимен 34 А нашия президент за антидържавна дейност кога ?

47

Анонимен

преди 3 години

ВсичкиРушофилЕ да си направят тату с Горби.вансеремос!!!

46

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше той и великия Рейгън още да миришем пияна рубаЖка.

45

Анонимен

преди 3 години

Този човек спаси половин милиард души от комунизма амин!

44

баба мара

преди 3 години

този хаос го докара ти като подписа с реигън споразумение което никои вече не сиспомня камо ли да се изпълнява

43

Свиня

преди 3 години

*** ***,продаде си *** продаде хората..а те си мислеха че ей ся веднага сменят Трабанта с Мерцедеса и хукват по Пунта гана и Малдивите и кой от кой по-богат.А тези на които се продаде, стиснаха и западняка за топките щото вече и той остана без алтернатива.Ай ся отивайте да скачате и да викате СДС, да протестирате смешници.Имало номенклатура,сега е в пъти повече,закона не бил за всички сега е само за някои. Не можело да се протестира сега като протестирате да не би да има файда.

42

Хаха

преди 3 години

По-младите дали са наясно кой го казва ?!

41

Анонимен

преди 3 години

Това изчадие на ада още ли е живо.

40

Анонимен

преди 3 години

до 24не си прав само в едно -Горби можеше да спаси Русия, но се продал на запада. Путин е получил в пъти по-тежко "наследство", но се справи ...Да, и не бъркайте- Богата държава не значи ,че народа е богат