232

БСП са гад.ини

преди 3 години

Ами те другите. които ще дойдат, са тези. които те издигнаха и стоят зад теб. А техиняът модел е още по-страшен.

231

До цифрите говорят

преди 3 години

***! Хората знаят че ген. Радев е почтен. За разлика от банкянския нерез, от когото са възмутени и коментират.

230

Анонимен

преди 3 години

Радеф твоите шкафчета винаги ще са празни,защото шап..карите са некадър..ници!

229

Анонимен

преди 3 години

Националния интерес за Радев е подопечняя расийская республика.

228

баба мара

преди 3 години

абее до кога ще крадете държавата бе а засрамете се господ ще ви накаже не вас а децата ви да знаете

227

очите

преди 3 години

народа е с Радев а разбойниците и крадците от който съм и аз имаме друга гледна точка аз обичам далаверата и така ще е цял живот и не се срамувам

226

Анонимен

преди 3 години

Значи от близкото обкръжение на Радев пратили една кака, която няма проблем с НСО, защото шефа се назначава от Радев. Прави се една постановка с пачки евро и кюлчета. А тя е известен коратор, не можем да се съмняваме в способностите й. Ама как щяла да внесе пистолет, кюлчета злато и пачки евро? Никак не и е било трудно! Дори са и съдействали да не бъде изненадана и да работи спокойно. Защо си мисля, че някой незабавно трябва да си подаде оставката? И то е този, дето най-много изискава оставки!

225

Нели

преди 3 години

САМО ГЕНЕРАЛ РАДЕВМУТРИ ВЪН НАРОДА ЩЕ ВЪСТАНЕ

224

цифрите говорят

преди 3 години

489 коментара под статията за ББ и 246 коментара под статията за РР.489:246 Очевидно РР е два пъти по-малко интересен за хората.С тази потъваща популярност едва ли ще изкара следващата година.

223

Анонимен

преди 3 години

Запаметява чужди думи и ги рецитира като чавдарче на девети септември. Кой знае ,колко време е тренирал пред огледалото докато ги научи.

222

Баджанака

преди 3 години

Баджанака пак ***.

221

Анонимен

преди 3 години

От много време не сме имали такъв достоен президент.Гордея се с него!Колкото до шпионажа,смешно е да ни шпионира някой за армия,колкото дивизия и половина и два изправни бойни самолета.Да не говорим,че САЩ и партньорите ни знаят какво ома и в червата ни.Никога не мислим за последиците на това което правим,за да угодим на някого.

220

Анонимен

преди 3 години

Хубавото е,че нищо не зависи от фърчилото .Иначе,с бясна скорост се връщаме "сначале. "Заплати 5 долара и пенсии 3.Със всичките съпътстващи екстри управлението на БКП-БСП.

219

Анонимен

преди 3 години

ТОЙ ТАКА СИ ГОВОРИ

218

Анонимен

преди 3 години

Калоян Методиев напуска,бяга от Радевтой коментира""Давам му свободата да разкрие потенциала си другаде"БОЖЕ колко е щедър дава му свобода

217

Анонимен

преди 3 години

Някой да ми обясни как на практика се случва диалога между Радев и Борисов. Срещат се и какво си казват, че ми е бедно въображението да измисля какво биха могли да си кажат след като единия смята другия за мутра, бандит, ***, *** и корумпиран тип, а втория смята че първия го е сготвил с дрона и просститутките, след като преди това се опита да го унищожи сглобявайки какви ли не обвинения чрез Гешев, че стигна и до въоръжено нахлуване.

216

Айде

преди 3 години

Зарежете го тоя. Казал, неказал. Има много по-сериозни проблеми.

215

срам

преди 3 години

След това изказване се убедих че тези снимки са направени и публикувани със знанието и одобрението на лицето Румен Радев.Аз приемам изказването му като едно тежко самопризнание.

214

Анонимен

преди 3 години

До ***"Бойко е готов да му протегне ръка."Да, Бойко да протегне ръка и да сложат белезници на крадливата протегната ръка. Това е решението.

213

Анонимен

преди 3 години

Кой води диалог с крадци и мутри. Ако съседа ви ром ви краде редовно, диалог ли ще водите или ще викате полиция и ще искате да го тикнат в пандиза.