13

Az

преди 3 години

Путин да удари още 2-3 водки, може и Титаник да изкара, кой знае...

12

Провал

преди 3 години

Хвърлят милиарди за превъоражаване, още милиони риби и гълъби ще измрият!

11

Провал

преди 3 години

Азиатските *** избиха рибата, буквално!

10

Анонимен

преди 3 години

До Ямболски цървулНе са грешка. К-159 е допотопна подводница, която потъва на 30.08.2003 г. по време на буксировка с цел утилизация.

9

Оффф

преди 3 години

До АнонименАбе от каде ви ражда тъъъъпите глави тези изимслени факти.Когато американците разбират за раундъпа и ДДТ че са вредни ние започваме да ги произвеждаме в наште химичести заводи. Когато американците установявват че азбеста е вреден и причинаявя рак ни е почваме за слагаме азбест навсякъде и да го призвеждавме.Последния завод за азбест в Криводол затвори чак през 1999 година.

8

Ямболски цървул

преди 3 години

2003 г? Потънала руска подводница? Нещо май сте в голяма грешка!

7

Анонимен

преди 3 години

6, ще се изненадаш, ако ти кажа, че те нямат не само атомен. В този момент Пиндостан няма най-обикновен и *** ледоразбивач в експлоатация. Това, разбира се между нас, тъй като информацията за авариралия преди месец в Баренцово море единствен пиндостански ледоразбивач е секретна.

6

Анонимен

преди 3 години

Нело, кажи нещо за атомната централа в САЩ която си изхвърля радиционните води направо в океана. Или за това не трябва да говорим. Или кажи за раундъп с който Хамериканците пръскат джунглата във Виетнам за да няма растителност 60-70г или и за това мълчим. Или може да напишеш за градовете с толйова много меркурий във почва и вода в Анерика че всички са болни от рак. Или и за това мълчим ... да ама аз го знам, чел и видял. А ти ***, ще останеш проста драскачка

5

Анонимен

преди 3 години

Ех *** *** защо все така плюеш. Разбирам че си нещастна, неомъжен с кученце пикинезче спящо с теб но ... не ди изливай пумията на нас.

4

Анонимен

преди 3 години

2, украсата на разказа я бива за отвличане на вниманието от истинския проблем Фукушима. Само можем да гадаем не колко се очаква, а колко стотици хил. тона токсична вода вече 9.5 години продължават да изтичат край Фукушима. И както е написано по-горе "от опит знаем, че само малки количества замърсяване или дори само слухове за радиация биха довели до проблеми и икономически последици за морските продукти и риболова"

3

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли защо е статията от завист американците нямат нито един атомен ледоразбивач

2

Байрак

преди 3 години

Добре че е Русия и лично другаря Путин да вземат мерки и да почистят тази американска скраб по дъното на морето.Слава на Путин

1

Анонимен

преди 3 години

Относно: Разлагащо се наследствоМоже би знаете, но ако не знаете ще ви кажа, че Русия пристъпи към преоборудване на старите модели АПЛ "Акула" (като тази, която виждате на снимката) в танкери и газовози.