95

sis

преди 3 години

До АнонименМоето лично мнение е, че един министър председател, трябва да чете документи, да взема важни управленски решения, базирани на получената от тези документи информация, с които решения да подобрява живота на населението на територията....Не виждам как може това да се случи докато се шофира джип. Ако някой иска да е шофьор, или да инспектира пътища, да подаде молба, работни места такива много.... но пък са по-ниско платени...

94

Анонимен

преди 3 години

Ние важните неща за България ги свършихме в този мандат".Като си ги свършил подавай оставка и *** да работиш за мафията да укрепиш нейните структури.То и сега имаме експертен кабинет начело с теб - най-големия експерт от всички експерти.Ти си експерт по всичко. Само не знам за какво са ти тия министри след като ти колиш ти бесиш. Всичко което искаме е да се махнеш нищо повече.

93

Диана

преди 3 години

До Мивка не остана беТака е, защото при нас няма нищо скрито-покрито, нямаме държава - още преди нещо да се реши всички знаят всичко и всякъде...Така че Борисов както виждаш въобще не се притеснява, но след като нищо не се променя - взима мерки, значи...Лошо, лошо!...защото всъщност и русия не се интересува от нас - сигурно са слухтели за НАТО...И при това състояние на нещата, което е резултат на политиката на БСП с техния преход, тези него.дници от БСП се борят отново за власт...Да ни довършат

92

Анонимен

преди 3 години

Ами хубаво айде ЧАО

91

Анонимен

преди 3 години

Коронавируса го излекува БЦЖ, протестите и футболните мачове, а не карантиката. Разбира се, че експертен кабинет го устройва, нали ще може да краде още. Това което не го устройва е да си подаде оставката, понеже няма да има за крадене.

90

Bggg

преди 3 години

Устройва те експертен кабинет за да продължат кражбите и да не те арестуват , бизон такъв. Ние да не ядем доматите с колците бе Тикво!

89

Анонимен

преди 3 години

До sisВ сравнение с вашето управление пътищата сега са като писта от формула 1. Дължи се на инспекциите на Борисов.

88

коментар

преди 3 години

БОС , така като се размисля , най добре те устройва при братя ГАЛЕВИ....

87

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и признание господин Борисов ! Най-успешният министър-председател, който сме имали ! Бъдете здрав! Съд и затвор за националния предател, ФИГУРАНТА- РУНДЮ ГУМЕН ГАДЕВ!

86

Мивка не остана бе

преди 3 години

Ски го кво се е оставил да публикуват че е казал:""Още преди няколко години предупредих Путин"Значи от години е знаел и не е казал на бившите двама Прокурори с което подронва техните авторитети, и доказва че хем знаел хем си траел. От години траел , но с казал бил на Путин.Боко ти изобщо кви пиярници ги въдиш бре синковецо-чекмеджетен бе?

85

ГерберскиХуйСплескан

преди 3 години

Само ГЕРБ! Долу комунистите!

84

Анонимен

преди 3 години

А какво стана с РЕВ-олюцията на мижитурчетата?! Как мина поредната серийка?

83

Анонимен

преди 3 години

Германия, Франция са изключенията в капитализма. Там няма капитализъм.Истинският капитализъм е в целия останал свят - Индия, Африка, Южна Америка.

82

sis

преди 3 години

Абе само се чудя. 1. Няма ли си работа министър председателя та всеки ден е на инспекция по пътищата? 2. Няма ли кой в тая територия да инспектира строителството на пътища, та се налага да го прави министър председателя?3. От толкова много инспекции защо е толкова лошо състоянието на пътищата?

81

1

преди 3 години

какъв експертен кабинет те гони бе др.борисов,нали си "най-големия експерт",подай си оставката,за нищо не ставаш.

80

Анонимен

преди 3 години

Капитализмът е хубав само с империализъм.Капитализмът без империализъм е мизерия навсякъде по света.

79

до 85

преди 3 години

Съгласен съм с теб.комунизма е вирусно не забравяй че Борисов е възпитаник на Живков.гарван гарвана око не вади

78

Анонимен

преди 3 години

В Индия няма комунизъм.Полицаите бият гражданите на улицата. Браво. Това е фашизъм, като в Чили.

77

Бай Ганя

преди 3 години

няма комунизъмняма капитализъмима българизъмНито едните нито другите стават.Срам няма за кой да се гласуватам ни е проблемаБратя Българи

76

Анонимен

преди 3 години

Най-устройва мисирков кабинет, от отбрани ***. Къде има експерти в курника на Партията?