9

Гостенин

преди 3 години

Във заглавието е изпусната думата "задължително" - разбира се после от текста.Това е по инициатива на Германия - няма да мирясат тези, докато не унищожат Европа! На третия път май ще успеят!

8

Лили Барута

преди 3 години

Гнусните печатари на мангизи да си запазят парите и да не се мешат в работите на други страни....ЕС и без това е банкрутирала и дескридитирана еврейсака организация...

7

Анонимен

преди 3 години

При такива решения от Брюксел да не се чудят, ако и други последват мъгливия Албион.

6

Анонимен

преди 3 години

да де ама то тези не са бежанци а мигранти. За справка един средностатистически българин получава чисти 10000 евро за около 2 години, като с тях плаща сметки и отглежда деца - бъдещи данъкоплатци.

5

...

преди 3 години

А EU защо просто не им каже да не идват .. и така докога? цяла африка и близък изток ли да приютим?! те всички искат да дойдат.. като толкова ги искат да си ги взимат само германия и франция и който иска и тва е .. за някой лев ще си затрием континента и културата и народите

4

Майко мила

преди 3 години

А хората в коментарите за протестите искат "евроатлантическите ценности" на Бойко. Ето ви ги на пустите ценности - следващият път мислете с мозъка си, а не с гза си.

3

Анонимен

преди 3 години

И кво немците се оказаха същите стари нацистчета.Хахаха.Сбъркяна нация.Но най-хубавото е че дори и тук няма да седяр много а пак ще заминат с бг паспорти в Германистан и тогава никой немой ги върне.

2

До 1

преди 3 години

С подобни действия ЕС ще се разпадне.

1

Анонимен

преди 3 години

А някои си мислят, че на нас ще ни се размине, защото сме бедни.