123

Марин

преди 3 години

До 141Той трябва да е обединител на нацията. Няма обосновано или необосновано.Написано е в Конституцията,ама не я спазва,и прави глупост след глупост. Иска да командва. Да си беше останал офицер и да командва колкото ще,а не да ми става такъв, дето хал-хабер си няма от политика.

122

Анонимен

преди 3 години

Първанов купи с наши пари Ядрен реактор така да го имаме!Радев без малко да купи грипен без оръжия така да ги имаме!Росен Плевенлиев бели не е правил.

121

Анонимен

преди 3 години

Поведение за спечелване на общественото доверие чрез привидна загриженост.смениха НАРОДА с ОБЩЕСТВОТОПовечето от обществото сме от ГЕРБ - ние сме народа

120

Анонимен

преди 3 години

Егати и шушумигата.

119

Ми как Гешев

преди 3 години

Да не влезе в президеството като има събрани доказателства че класифицирана информация тече от там като от пробит бидон към рашките!

118

10, 9, 8

преди 3 години

... 3, 2, 1, 0... Череповото "Българско лято" свърши без резултатно заради некадърност на Фигуранта... Сега освен шведи и добайци ще си търсят мангизите!Честита есен!

117

Е,бравос

преди 3 години

За това ли беше избран? Да се радва на тези,които оспорвали морално падение? И срещу 10 хилки?Каква селска идилия...

116

Анонимен

преди 3 години

До МаринА ако т.н. метежи са обосновани? Ако има криза на институциите, ако някакъв милиционер влиза в президентството и уронва престижна на тази институция, това ок ли е? Гешев и Борисов предизвикаха протестите. Няма как Радев да плати на 15 000 души да протестират.

115

защо

преди 3 години

Защо не е благодарен на хората,които всеки ден спасяват живот, рискувайки своя? Защо не направи нищо, за да покаже съпричастност поне с едно дете, нуждаещо се от помощ?Защо не помогна на някой човек в бедността му? Защото не е такъв човек, той е олицетворение на омразата, завистта и подлостта....Не може вечно да се насажда омраза, без да се проведе диалог, нали това все пак е и ролята на политическите лица, нали е президент на всички българи,явно не е, а само на определена част от народа е.

114

Велиан

преди 3 години

Мафиотът Васил Божков да каже за Президента, че е фигурант. Замислете се Мафията как гледа на Държавните лидери, като на някакви досадни мухи!

113

Марин

преди 3 години

До 129Да организираш метежи и това ли е церемонално,м?Никва файда от него до сега. Сигурно щото няма какво да прави и взе да се прави на партизан ,ама легален,на държавни разноски ол инклузив.

112

Анонимен

преди 3 години

Бойко сам си го натресе тоя миндилярин, сега нека да страда.

111

Густо Майна

преди 3 години

Ела ми във Филибето фуражко проста да те нахраним с Чери домати и омлет с трюфели. Пловдив не е София да ми размахваш юмрук.

110

Анонимен

преди 3 години

В гербаджийска България успяват нахалните, злобните, невъзпитаните. А умните и можестите са смачквани и принудени да бягат в чужбина. България се топи с 60 000 души на година. ГЕРБ са на власт от 2009г.По-ясен индикатор от тази черна статистика няма. Сигурно Радев е виновен.

109

до 130

преди 3 години

""Боко е на светлинни години от Фигуранта!Само може да му диша прахта!""Зависи на каква база ги сравняваш Ако правят състезание с самолети Радев ще бие.На тенис Бойко ще бие.Кое е по добър песимисти Радев ще спечели.и така нататък.Просто трябва да кажеш на каква база си ги сравнил.

108

Анонимен

преди 3 години

ТОЯ ПСЕВДО ПРЕМИЕР СЪЗДАДЕ РАЗДЕЛЕНИЕ В ОБЩЕСТВОТО КАКВОТО НЕ ИМАЛО ДОСЕГАОСТАВКА

107

Анонимен

преди 3 години

not my president!!

106

До 138

преди 3 години

Ми кажи го директно - Фигурант....

105

Анонимен

преди 3 години

До МаринЕ добре де Марине, какво да свърши точно като човека е с церемониални функции. Да забрани на герб да крадът ли.. ха.

104

Марин

преди 3 години

От както е избран за две пари работа не е свършил ...освен да заработва за него си.Нека някой каже ако не съм прав.