34

Ти да видиш

преди 3 години

Като наближат избори и веднага някоя се присеща, че някой, някога я е натискал.

33

Анонимен

преди 3 години

И аз като бях млад и зелен ги натисках пред WC-тата, че и вътре. Обаче не бях кандидат за президент на САЩ, и не ми предстояха избори.

32

P.

преди 3 години

До ениуейТи пък - погледни нивото на пишещите в тоя форум - рядко ще видиш пост без правописни грешки, да не говорим за граматични. А хората, знаещи езици, се изнесоха на време. Естествено, изпитваме носталгия.

31

юберашунгмахен

преди 3 години

клинтън ги дармонеше направо в овалния кабинет а от последните години е минал на агнешко, затова го овъртяха вайнштайн защото знае много и сега ще му изстинат краката в призъна либералите са уродливото лице на човечеството те искат да изменят ценностите и да направят това което вечни времена се е смятало за отвратително, противочовешко, неморално в новите ценности на новия свят, да си сменяш пола , двама мъже да си ... в ауспусите и да гледат дете като родители

30

Анонимен

преди 3 години

Демократите почнаха с компроматите.

29

Ицо 100-те кинта

преди 3 години

Баламурник, кинтите първо . Показваш кинтите , пъхаш и ги в блузката и тогава я сграбчваш ... ако не те сграбчи първа тя . Като си такъв скръндза за 100 кинта сега ще плащаш на адвокати и на тая малка ... златотърсачка .И си купи някоя малка шпионска камерка. Помниш ли оня футболист дето беше обвинен в насилие и показа видео как "жертвата" го шамари .Отърва се , а ти ?Снимай всичко . Хем ще спестиш кинти следващия път, хем ще си гледаш на спокойствие как си я опъвал,докато тя е брояла парите.

28

x

преди 3 години

Истински мъжкар. Самият факт че го обвиняват в сексуален тормоз, значи че е изключително потентен алфа мъжки и кара наред женските.

27

Смех, смех

преди 3 години

Както с цялата истерия около MeToo. А грубо и направо казано - има ли документирано оплакване и показания на очевидци пред полицията, тогава има опит за изнасилване, сексуален тормоз или както щете го наричайте. Няма ли - айде у лево, откъдето е насъскването за цялата тази жалка кампания.

26

Брой Дончо...

преди 3 години

...ти си мъжкар. А Байдъната нещо за дечица се чуват слухове? Дали е вярно незнам...

25

избирател

преди 3 години

За другата неделя са подготвили цял отбор мажоретки!!!Ей голям еб....ю,ще се окаже пустия му Тръмп бре!!!

24

ениуей

преди 3 години

Преди 10-тина години журналисти бяха пак глупави хора, но знаеха поне елементарен английски. Сега са по-зле даже. Батруум може да се превежда буквално баня, но така американците си наричат тоалетната. Мисля, че не е толкова трудно да се сети човек, че в спортна зала няма бани за посетителите, а тоалетни.

23

избирател

преди 3 години

Е защо не се е оплакала тогава?!До колкото разбирам,е било по времето на Клеопатра?!Е ми те тогава,на насилниците са им режели ТВА ,без упойка!!!

22

хахахаха

преди 3 години

Очаквам ,в скоро време,да го обвинят и в канибализъм.

21

Анонимен

преди 3 години

блатная я очакват тежки времена след изборите........очень тежки......хи хи.

20

Анонимен

преди 3 години

Съдебните дела за този индивид започват немедлено след 20 Януари 2021, когато ще бъде официално изритан от Белия дом като бОлен сидероФ от телевизията.

19

пенсионер

преди 3 години

23 години "сливи ли имаше в устата" та мълча, но след 23 години може да си измисляш всякакви обвинение, защото е недоказуемо!!

18

Анонимен

преди 3 години

Има още две оплаквания от жени че когато са били в детската градини Тръмпо им бръкнал в гащичките докато играят в пясъка.

17

Анонимен

преди 3 години

Дори воваКъсия няма да може да му помогне на изборите опят.

16

Анонимен

преди 3 години

Клоуна се изразява като........седмокласник.

15

Анонимен

преди 3 години

Абсолютен mental handicap !!!