519

Свиня

преди 3 години

Поредния спасител на тъппия българин изгря с цялото си величие в комплект с две дузини кухи кратуни около него които си мислят че чалгата и скудоумието с което облъчват просссстаците е достъчно услове да са компетентни по всичко....Чалгара не може да ибяга от чалгарския си манталитет той все си го дърпа....името на партийката му го доказва....Инак тиквата да си ходи барабар с патериците си а столетницата да се закрива .....направо бараар с държавата....семето ни гнило а чипа ни хич го няма..

518

Истукан

преди 3 години

Нищо не става от тази гола глава с татуси по цялото тяло. Ако вкарате този череп в парламента, горко и тежко ви. Човек с дълга коса и брада ще спаси България, вярващ и молещ се на Бог и без татуировки.

517

SHEFA

преди 3 години

До фен- ЗНАЧИ ПОЖАРНИКАР МОЖЕ-ДРУГИ НЕМОГАТ-А ?-ГЛАСУВАМ ЗА ТОЗИ КОЙТО КАЗВА ЧЕ ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА-ИМА ТАКЪВ НАРОД.

516

фен

преди 3 години

И, кого и къде сте анкетирали? Имам стотици познати ,които не са чували за това.И още повече не искат да чуват ,че ще ни управлява шоумен. А той къде беше 30 години????

515

Анонимен

преди 3 години

смешен дявол

514

Вълчан

преди 3 години

Поредния, който ще ни оправи. Ама то е казано: *** народ-слаба държава.

513

Рада

преди 3 години

Акде бе глупости колко пари е платил чалгаря на Галъп че го направиха и пръв той я има 2%

512

Мила

преди 3 години

"Слави Трифонов БИ Борисов и Нинова по рейтинг, 30% му вярват". БГ журналистиката удари дъното, за съжаление. Започнахте да се изразявате като Бойко Борисов, за когото всички знаем колко книги е прочел.

511

Анонимен

преди 3 години

Забрана на шайката Гроб!

510

Анонимен

преди 3 години

"Народът-***, животът- тежък, скучен.............""Много добре го е написал поета.........да!!

509

учен

преди 3 години

СЛАВИ ЧАЛГАРЯ - следващият БАРЕКОВ ! КЪДЕ е Бареков бееееееее...*** .гласували за него ???????? Пратихте го в Брюксел....и повече не го видяхте ! ......сега и ЧАЛГАРЯ ще излъже някой "СЕЛСКИ ТАРИКАТИ "....и той щедухне в Брюксел с имунитет ! .........А дивиза на предизборната кампания на ЧАЛГАРЯ е - " ЕДНО Ферари с цвят червен....ЕДНО за теп...и ПЕТ за мен " !

508

комунизма съгради БГ

преди 3 години

И този ми хвали белите държави офффф и той е като тях,не чакайте нищо добро.Само "режима"на социализма ще ни спаси.Тогава мислеха за хората и за България.Скоро ще ви светне всичко,но ще бъде късно.С Европа и Америка техните ценности нищо добро не чакайте!

507

Анонимен

преди 3 години

Въпреки повечето коментари.......отказвам да повярвам, че нормални кандидати няма.

506

Анонимен

преди 3 години

Идеята, хората да се отвратят от политиците и да не гласуват не е от скоро, както и лъжите, че колкото и да гласуват........изборите са предопределени........това беше вярно преди 30 години и сега в Беларус, блатная и няколко другиКлоаки.

505

Анонимен

преди 3 години

Ще се върна в България, когато БСП се обяви за антинародна.

504

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за този, който постави бсп/дпс извън закона.

503

Анонимен

преди 3 години

30% вярват на Слави в проучване сред 807 българи? По скоро 0%. В детска градина ли е правено това "проучване"? Донякъде прилича на резултатите от априлските PCR тестове, дето бяхме номер 1 в света в ковид кризата. След Лукашенко и нашия трябва да се вярва на Галъп. Нали Луки спечели с 80%? Предвидиха ли го придворните шутове от пуловете без грешка? Факт...

502

Анонимен

преди 3 години

Защо този простЧалгар се обсъжда въобще.......защо няма нормални кандидати?

501

И още нещо

преди 3 години

Ако селтаккът Слави се намърда в политиката, това ще е заради калтака Радев !

500

Едно знам

преди 3 години

По тъпотия ги бие всички !