46

Анонимен

преди 3 години

Като се върнат Холера,Тиф,Полио,Дифтерия, Коклюш и всякакви Смъртоносни болести ще повярват във ваксините------ За холера и тиф ваксини нема, бре! Това са друг вид болести.

45

Направиха и

преди 3 години

Невъзможното да сменя позицията и да стана антиваксър. Това е бизнес за мноого пари, щом бил гейтс стои в дъното на нещата.

44

Анонимен

преди 3 години

като почнат масово да мрът децата Ще Повярват ! това младото поколение мн прУсто бе кадърните и умните избягаха ,тук останаха само толууупи и чалгари

43

Анонимен

преди 3 години

До 46Тогава ще сте живи само вие "богоизбраните ваксинирани"

42

Анонимен

преди 3 години

Кел файда ако една ваксина те предпази от грип или шарка, но ти натресе няколко автоимунни заболявания до живот.

41

Анонимен

преди 3 години

Като се върнат Холера,Тиф,Полио,Дифтерия, Коклюш и всякакви Смъртоносни болести ще повярват във ваксините , ама първо ще изпукат много деца ама на прусти хора как да го обясниш ?

40

до Азимов

преди 3 години

Чул си нещо, може би си чел нещо (а може би не), но така или иначе нищо не си разбрал.

39

Анонимен

преди 3 години

Вчера вечерта вечерта се пробирам и гледам двама младежи във входа си бият венозно ваксина.Викам си:Брей колко интелигентни млади хора, които вярват на ваксините.

38

Анонимен

преди 3 години

Нека първо се ваксинират онези в НС, МС, и семействата им!

37

Азимов

преди 3 години

За сметка на това, все повече българи вярват, че съдбата им е предопределена от Говорящ еврейски дух, живеещ в облаците.

36

Анонимен

преди 3 години

Моля ви, ваксинирайте се, и децата ви също! Така аз ще мина между капките и ще си живея в свят без ретарди.Подкрепям правото ви да се ваксинирате, дори ще се боря за правата ви.

35

Анонимен

преди 3 години

Биг Брадър и Биг Фарма мислят изцяло за вас и за вашето здраве! Не сте ли разбрали още? Те искат вие да сте здрави, богати и свободни.

34

Анонимен

преди 3 години

Не съществува "грип"Това е годишното чистене на организма от токсините. Колко са тъжни овцете които си бият ваксини ...все едно да ваксинираме жените против менструация ха-хаЗа ковидтъпнята няма да говорим, трябваше да кръстят измамата Химера или Енигма, защото никой не е виждал болен все ощеТова мнение ще бъде изтрито след 3,2,1 ...

33

S

преди 3 години

Бангладеж!?

32

Анонимен

преди 3 години

Все по-малко българи остават с мозък!Простакът вярва,че го чипират,морят,печелят от него!Простакът вярва,че ваксините са само за грип!Простакът не си направи труда да се ограмоти за принципа на действие и спасените животи от ваксините против инфекциозните заболявания.За тетанус,паралич,полиомелит,морбили,рубеола,заушка няма да отварям перо !

31

Анонимен

преди 3 години

Ами лесно е, като се ваксинират 60-70% от варващите на кови ваксината, другите които не вярваме няма да има така и така нужда да се ваксинираме, щото стадния имунитет ще е налице ;)

30

Анонимен

преди 3 години

Абе щом Бил Гейтс, чийто бизнес е производство на компютри, изведнъж реши да прави ваксини...И утрепа сумати и народ в Индия..Случаеност??Има нещо гнило в бизнеса с ваксините. По-добре далеч от тях.

29

муспи

преди 3 години

Дяволът Йехова го иска така: Всички да не искат и всички да се ваксинират. Но и това е от отдела Агитация и Пропаганда, истината е друга. Ще се ваксинира само бялата раса, ако се дърпа, ще й се пусне по питейната вода живак.

28

Деси

преди 3 години

А и моето семейство и моите приятели и приятелите на моите приятели подкрепяме ваксините и се ваксинираме всяка година и сме вечно здрави. Ако иската да сте вечно здрави - ваксинирайте се. Хайде стига моля ви се с тези антиваксърски конспирации.

27

Пиян - залян

преди 3 години

Щом др. ПУТИН вярва , значи е истинска , не случайно се е ваксинирал ! Но ние мислим като аборигените , или каквото каже ам. посланик !