53

Веселяка

преди 3 години

До Айде бе Защото копоите на Борисов задържаха мирните граждани.

52

Анонимен

преди 3 години

Руските евреи този път здраво напънаха България.

51

Анонимен

преди 3 години

Искам да знам кои са родителите на Мариан Колев.

50

ДОЛУ ЧЕРЕПА

преди 3 години

До полицИте в случая си- ОТВОРИ ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК ОТ 10 ЯНУАРИ 2020Г И ВИЖ КОЛКО СА ВИСОКИ ЗАПЛАТИТЕ НА МОМЧЕТАТА И ДАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ГАВРИТЕ С ТЯХ. ВЪН ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО НА ЧЕРВЕНИТЕ ГАДОВЕ- ИМА ДОСТА- ЗЕЛЕН ЧОРАП, САШО АПАШО, МАРИНОВ- ОСНОВАТЕЛЯТ И СЪВЕТНИКЪТ НА СИК.

49

До 49

преди 3 години

Ами нали твърдят, че имали предварителна информация за агитките. Защото те направиха това. Мислиш, че не ги знаят кои са???? Просто да ги махнат от площада, кой ти е казал да ги прибират в ареста?

48

1

преди 3 години

До До 41/47"Що не ги разпознаха предварително и ги махнат от площада като са такива познавачи???"Щото не можеш да "разпознаеш предварително" някой, преди да е извършил едно деяние.Тва червените *** сте доста посредствени в логическото мислене.

47

Анонимен

преди 3 години

Собственикът на Хиполенд не е случаен човек.Големите приходи на г-на идват от фирмата Сандик България, която е представител на най-големите производители на спортни обувки в света.Кое му е лошото?-Лошо няма освен името на фирмата САНДИК.САНДИК е с еврейски произход.САНДАК е мъжът с скута, на когото седи или лежи младенеца, когото обрязват.Връзката на този еврейски ритуал с Хиполенд и всичко детско лично мен ме потриса.

46

До 41

преди 3 години

До АнонименСигурно си прав. Особено онези, които ги гонеха по близките тъмнит улици и биеха кого настигнат. В тъмницата и като гониш някой в гръб голяяяямо разпознаване е паднало. Що не ги разпознаха предварително и ги махнат от площада като са такива познавачи??? Ще ти кажа. Защото целта беше да го отнесат истински протестиращите, тези които са против сегашното управление....

45

До активист

преди 3 години

Другаря Борисов е добре,а другаря Живков - още по-добре!Да му мисли БСП..

44

Активист на БСП

преди 3 години

Къде е другарят Борисов???!!! Жив ли е? Здрав ли е? Умрял ли е???

43

Шоу

преди 3 години

Полицайте свидетели се изпокриха и избягаха от задният вход.Какъв цирк беше,не бяха така наперени и смели... А бягаха като крастави кучета.

42

уточнение

преди 3 години

До Анонимен 40Методи Андреев потвърди това и каза,че има данни.

41

1950

преди 3 години

НЕ МИСЛИХ ДА ГЛАСУВАМ НО КАТО ВИДЯХ ФЛАНЕЛКАТА НА МИРНО ПРОТЕСТИРАЩ С НАДПИС -СМЪ..Т НА ГЕРБЕРИТЕ НЯМА НАЧИН ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ЦЯЛАТА РОДА !! БОЙКО ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ ОЩЕ ХИЛЯДА ГОДИНИ !!!!!

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40/42"Защото провокаторите свършиха поставената задаа и се изтеглиха назад,без да ги пипнат.Пострадаха невинни.Нали това беше целта на заниманието."Не позна. Обвинените са издирени на базата на видеозаписи.

39

Анонимен 40

преди 3 години

До Анонимен 40Защото провокаторите свършиха поставената задаа и се изтеглиха назад,без да ги пипнат.Пострадаха невинни.Нали това беше целта на заниманието.

38

Анонимен

преди 3 години

vaiii, kakva goliama opashka...po-goliama opashka, otkolkoto pred kasite na armeiskia teater ili armeiskia futbolen stadion...:-)))

37

Анонимен

преди 3 години

Нали бяха провокатори на Бойко, защо тея кресливи Божковци ги защитават?

36

Анонимен

преди 3 години

Тая държава не се управлява с крясъщи на 50 човека. Всички в ареста безсрочно!

35

Айде бе

преди 3 години

Чакайте бе. Нали това са провокатори на правителството? Защо се събират в тяхна подкрепа?

34

истина

преди 3 години

Ще постоят, ще покрещят, но нищо няма да променят. В съдебната зала не се чуват крясъците. Който е нарушил закона, ще търпи последствията.