33

Анонимен

преди 3 години

И какво излиза?!?! Че Борисов, който 11 години не направи никакви реформи, изведнъж се събужда и казва: "Сега ще ви покажа как се правят реформи!". Ами извинявайте, ама аз не му вярвам!

32

Коста

преди 3 години

Бойко тупка топката и чака протестите да утихнат. Септември ще избухнат с нова сила, и този път не с Оставка, а със Съд и Затвор :)

31

Анонимен

преди 3 години

Дайте проекта за Герберско-олигархична конституция. Да се смеем на простите тутки, които си мислят, че ще си играят с България и народа и.

30

До Руско-Костовите

преди 3 години

Тъ*пирчета Русофилски и Костовистки - 15% за Русия и 3,5 % за Костовите ме*керета. Слав Мултитрупски още 3%! Заедно с ДПС (ДС) - още 12% правят около 33% от тези, които ще гласуват - тоест 17% от народа или точно 1/6 от всички Българи: 1 милион души искат да казват на 5 милиона, които не искат техните мафиотски организациики на власт - КАК ЩЕ СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА - Е НЯМА ДА СТАНЕ! МНОГО ВНИМАТЕЛНО ГО ПРОЧЕТЕТЕ И ЗАПОМНЕТЕ ЛУ*МПИ СМО*ТАНИ :D

29

Гражданин

преди 3 години

До чели недочели. А ти дочете ли предложението на Борисов? Че подава оставка веднага щом се вземе решение за избори за ВНС?

28

Анонимен

преди 3 години

Гледай сега ка протестиращите ще почнат да се отказват от исканията си едно по едно. Щото те бяха само за парлама. Първи скочи Пинокио и каза че нямало нужда от ВНС. Достатъчно било Бойко да подаде оставка за да седне той на неговото място.

27

Анонимен

преди 3 години

Готови са за коалиция със Славей Чалгапеев, Пинокио Маджов, Мая Божкова, Трите грации.Събраха се от общи идеи.

26

Анонимен

преди 3 години

Абе вие диктатура на фашиста Радеф ли чакате?!

25

До 22

преди 3 години

От бръщолевицата, която сте сътворили не е ясно само дали и от квантова механика разбирате, толкова, колкото и от конституционно право.

24

Ха Ха Ха

преди 3 години

Гениално!!! Шах и мат.

23

Анонимен

преди 3 години

Право на инициатива за проект за промени в Конституцията или напълно нова Конституция имат най-малко една втора от народните представители (120) и президентът.Хората искаха промяна в конституцията. Ама оня фърчилко не предложи такава. Защото единствената му цел е да свали главния прокурор за да не го съдят като падне от власт.

22

Анонимен

преди 3 години

Божковчетата не ги разбират тези работи!Те си чакат Българското лято на Черепа!

21

анонимен

преди 3 години

Е, вие какво искате, всичко да се разпусне и да дойде Ян Бибиян! Има си конституция, добра или лоша, трябва да се спазва! Улицата не може да управлява, само с оставка не става, защото следва анархия!

20

Дедо Марок

преди 3 години

До баба мараМа ти си никоя бе, за да искаш каквото и да било.Освен това оставката е факт на секундата , в която се гласува за ВНС. Такъв ви го натресе Борисов, че даже протестиращите на Орлов мост поискаха оставката на главния прокурор Сотир Цацаров. Какво повече да говорим? Ха сега да видим дали им стиска на останалите да има ВНС и промените които искате.

19

ганю

преди 3 години

Бил "оглавил" бунта срещу себе си. Ами супер, нали протестиращите това искат? Или сега на инат ще искат обратното?

18

Sichtpunkt

преди 3 години

Нали всичко протестиращ викаше:"промяна на системата.." ? Е Борисов им дава това което искат!

17

Анонимен

преди 3 години

Ходът е добър, защото е добра основа за диалог с всички, които наистина искат промяна на Конституцията, а не го използват като параван, за да се промъкнат във властта. Така че няма как в момента протестиращите да повтарят само думата "оставка" Най-малкото трябва да коментират предложенията. Иначе ще демонстрират, че единственото, което могат, е да крещят, с което държава не може се управлява..

16

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе демек яхва протеста срещу себе си в опит да възкръсне от пепелта.

15

Чели недочели

преди 3 години

До 9Каква стана тя. До избора на ВНС сегашното НС си действа май, а?

14

ъъъ

преди 3 години

Ооо, мнозинство ще се събере, и още как. Стой и гледай!