841

Анонимен

преди 3 години

Анатема на всички политици

840

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Mеглена дай кординати знам,че си търсиш някой

839

Анонимен

преди 3 години

Време е е Борето да подпише Окръжно номер 5-две и ЗЗД и да почнат, свинарници има, ще ги потегнат, до всеки бетонен възел да изкопат огромни ями - и че да зарият тва дет не стаа за звинките у големио роф и гнети.

838

Анонимен

преди 3 години

Кой ще изколи хората бе?И дали мафията Гроб точно ще ни пази?Вие ненормални ли сте бе?Тая шайка унищожи бъдещето на децата ни!

837

Анонимен

преди 3 години

Хора,събудете се,тук не става дума за партии или строежи или кой крив и кой прав,тук става дума за гражданите на България,че ще бъдат изколени като прасета,ако ГЕРБ паднат от власт,не случайно ви сложиха бесилка на площада със знак "път с предимство" , не случайно сложиха бомба под краката на паметника на цар-Освободител,не случайно беше червената боя по парламента и съда,т.е означава унищожаване на ДЪРЖАВНОСТТА,не случайно се развяват черни знаменаПомислете си какво правите и за кой гласувате

836

Ха-ха-ха.

преди 3 години

Хубав, лош, какъвто и да е, ще се наложи да го..." коментирате" поне още 2 мандата....Факт.

835

Скачай Баце

преди 3 години

По действителен случай!!!!!Бай *** прелитайки над територията казва на Севда..."Абе Севи, ще взема да хвърля една пачка евраци та да зарадвам некой пенсионер"....А Севда му рекла: "Ама Буби не чуваш ли народа, ако ти скочиш сите българе ще се зарадват!!"Скачай Баце, зарадвай матряла!!!+++++!

834

До тонката

преди 3 години

Наш.И.бай и Чебурашката от мен. Ама ти пък беше обратен и са пазиш за Вожда.

833

Тонката

преди 3 години

На протестчето и днес пак 1000 човечета,а аз отивам на Златна Рибка на 365 да допиваме с компанията:):):)Утре или Четвъртъка една яка разходка с яхта от сутринта до когато си поискаме:):):)

832

Абе строи човека

преди 3 години

Къщата на бай *** в Гърция!!!!!https://afera.bg/източник-от-бтв-корупцията-на-бойко-бо/

831

До 888

преди 3 години

Светът да не почва и свършва с Бойко? Време му е да се пенсионира,скоро ще го хване склерозата. Тъй ли няма други по-млади и знаещи хора от един пожарникар? Поне знаят английски.

830

Анонимен

преди 3 години

Направил вика магистрали колкото всички други премиери....И открадна колкото всички взети заедно досега, че май ги и задмина, а???

829

Анонимен

преди 3 години

До генчоГенчо ти пък, кога успя да изтрезнееш, че почна и тук да пишеш, това което фъфлиш в кръчмата?

828

До 890

преди 3 години

Ама ти наистина си много наивен. Фирмите дето печелят конкурса да асфалтират как са едни и същи при положение,че правят некачествени пътища всяка година? Това са фирмите на Бойко,които дружно си крадат от парите на Европа.Виж какво направиха с улица ,,Граф Ижнатиев"!Цяла година една улица ремонтираха и след ремонта пак за ремонт. 2 месеца се хвалиха с някакви плочки дето се изтрита след първия дъжд.Вместо метални колчета,сложиха някакви малки камъни, които след седмица бяха ритнати от пияна жена

827

До 888

преди 3 години

Ако падне ГЕРБ,народът ще се отърве от кръвопиеца Боко. Ей това ще стане. Дори Дилян Пеевски дето даде 100 000 дарение за борба с корона вируса, не ми те вижда толкова крадлив и алчен. Може би защото се е родил богат?

826

Stiling 885

преди 3 години

Стига с тия пари от Европа! Да парите от Европа са пари от Европа! Ако ти ги дадат какво ще построиш ти? Метро ли? А труда и организацията на хиляди хора да проектират, възложат, очуждат, възложат, построят,съгласуват, тестват, въведат и узаконят пак от Европа ли? По добре ли ще ти е да платиш ти от твойте данъци метрото, и тогава ще го признаеш ли за чиста заслуга на Бойко и правителството построяването му! Много е прав Бойко в едно "*** Материал"! Парите не строят метро само финансират!

825

До 874 за пешеход.зо

преди 3 години

Пешеходна зона за Витошка ли? Дето собствениците на заведения окрадаха метри още от улицата . В София освен в Борисовата градина, Заимов,някой друг парк,или воловете,НЯМА пешеходна зона. Пред блоковете в повечето квартали е само бетон и коли. Давам за пример Младост 4. Единственият парк е Бизнес парка.

824

Анонимен

преди 3 години

До До 874Проблема не е БСП,проблема е друг,готвят ви касапница,ако ГЕРБ паднат от власт,а не че ГЕРБ са идеални или грешни.Нямате си представа какво ви чака,ако ГЕРБ падне от власт,това ще убие България окончателно.

823

до 874

преди 3 години

минималната заплата не е 680 лева,явно не я плащаш ти,летящите крепости платени лани ще се приземят 2023,днес търсим подводници,втора употреба и правова държава иправораздаване-забрави,крадене на корем и славни корумпирани министри и депутати си спомни и безброй калинки за вярна служба настани!За другото-виж протестите и погледни

822

Анонимен

преди 3 години

Влезте в ПИК и вижте кой стои зад протестите,накрая ще стане така,че всички граждани ще бъдат измамени,но това е най-малкото което ще преживеят,чака ги ада и масови убийства,ако ГЕРБ падне от власт,бесилката не беше сложена случайно на площада със знак "път с предимство" и ви готвят украински сценарий,глу.паци!