24

Плажен Плъх

преди 3 години

Мутроморието дава фира :) ! Кеф плаж , кеф море .... :) :) :)

23

Анонимен

преди 3 години

ако с чужденците по нашето черноморие сезонът беше около 2 месеца и половина,3 месеца максимум,сега с българите сезонът е 1 месец и половина.май,юни и септември се разчита само на чужденци и то от големите туроператорски фирми.пълна глупост е,че българското черноморие или по-точно слънчев бряг се посещава основно от западняци пияници...хотелите посещавани основно от българи в китен,лозенец и т.н започват да работят на пълни обороти на 15 юли и хлопват кепенците на 20 август.1 месец сезон!

22

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Няма да има ъуризъм.Няма да почиваме, няма да се събираме, няма да се веселим.Само ще работим като роби за световния елит и неговите назначени колониални админисртратори.Вие защо смятате, че платиха на медиите да раздухат коронаеирус истерията ?!

21

Анонимен

преди 3 години

Има корона бирус на Сл.бряг..

20

НЕКОЙ

преди 3 години

Вилнея в Константин и Елена. Чувствувам се съпричастен към родният туризъм и с кеф си харча парите тук.

19

Nik

преди 3 години

В момента съм на южното черноморие. Никакви мерки не се спазват. Нито от персонала нито от туристите.

18

Мунчо

преди 3 години

Просълзих се....

17

Анонимен

преди 3 години

Абе и доста лъжат крият данаци и после просят помощи.

16

Ром'с

преди 3 години

Еми то Като не може да се ходи извън Бг,то нашите ще се вслушат...друго не им оставя.Бях планирал тази година за Пулия,но ми се разминава...:),а към нашето Черноморие нещо нямам желание...може би ,може би ...септември ...Ако е возможно до Гръцко да отскоча ...но Ако облекчат нещата ...премахнат тестовете .. .

15

учуден

преди 3 години

Тези плажуващи с какъв ъкъл изобщо стъпват *** варненския окендзан плаж?

14

Анонимен

преди 3 години

Бадете горди Българи! Ходете само по Българските корорти! Харчете само за Българи! Не наливайте пари в чужди овшорки!

13

Анонимен

преди 3 години

Няма туристи за големите хотели мастодонти.А иначе плажовете около Варна през уйкенда бяха претъпкани.Чакаш някой да стане за да вземеш чадър.Касови бележки само в главите на управляващите.Паркингите така са уредени,уж ги има ,а в същност били предплатени места и не може да се паркира,уж зелена площ но за някой който бутне може за друг не.Така е направено,че паяците тормозят хората дошли да починат.Частното експлоатира общинското ,куче влаче диря няма 9% ДДС .Рекет по български...

12

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Бойко, спаси ни ! Дай ни 5-6 милиарда, да си харим

11

фиката

преди 3 години

българина държан беден не може да плаща, чужденеца спре и не му се дава да пътува до БГ, така че закривайте "БГ тризма"

10

Анти коронист

преди 3 години

Еврогейовете от Скандинавия, Англия и Холандия се уплашиха от коронката. Така става когато твърде много се доверяваш на корумпираните здравни власти и поръчкаджийските медии. Аз пък изкарах едни незабравими 7 дена с фамилията на Слънчака без пияни, крещящи и уриниращи навсякъде простаци. Седем дни на слънце, море и спокойствие, без никакво намордници върху лицето!

9

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден ни занимават с това, а има къде по важни за хората неща. Туризма е на мутрите и те сега се чудят как да изчоплят пари.

8

Hex

преди 3 години

Пада им се на нашите. И с процент не намалиха цените или пък подобриха обслужването.

7

Мъдю

преди 3 години

Демек догодина ако няма рестрикции 0 % българи по черноморието. Като казват, че трябва да живеем с коронота имат в предвид ограниченията, а не вируса

6

Фалирал хотел

преди 3 години

По-малките периферни хотелчета в комплексите продават апартаменти(хотелски стаи) като недвижима собственост, можете да се възползвате.

5

ДО ТУРИЗМА

преди 3 години

Много съм щастлив да прочета, как по морето мутрите започват да фалират. Честито да вие, с такова обслужване, цени и манталитет си го заслужавате.