93

До 90

преди 3 години

Благодаря, че доказа тезата ми! Изключително възпитан, образован и аргументиран друже! Само да спомена, че горното е сарказъм, ако не си усетил....

92

Док

преди 3 години

С такива мерки ще си докарат национален протест.

91

Анонимен

преди 3 години

Искат да ги спрат за да бутнат училищата и да построят мол или блокове.Всичко са измислили тия!Не са демократи а ДЕМОКРАДЦИ!

90

Анонимен

преди 3 години

едните в клас, другите пред мониторите и после всички заедно в съседната градинка, този филм го гледах вече

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88Както е временно, така ще стане и постоянно, защото е по-евтино. Така ще се сбъдне голямата мечта на поколения министри на образованието - да плащат по-малко. Няма да има нужда от специализирани кабинети с апаратура, ремонти на тоалетни и стълбища, физкултурни салони, саниране и т.н. Пей сърце! А качеството на образованието и без това трудно се оценява, а и какво значение има, като ще се "спестят" огромни финансови средства.

88

Анонимен

преди 3 години

от 75 до 82Вероятно си по-млад от мен,та не знам какво гледаш,но запиши си час при очния,че май си кьорав!Гледал той протестите ''УМНИИИИИИК''Счупи ''УМНОМЕРА''!Бойковист!Само Винету си чел нали?!Синче комунистическо такова!

87

щек

преди 3 години

до до мунчоОбразованието в Русия е на много по-високо ниво от България. Иначе, че не са цъфнали и вързали е отделна тема.

86

Поредната

преди 3 години

глупотевина на търкалета, сътворена от МОН!!!Прекратете си дългата, предълга отпуска, седнете си на ЧИНОВЕТЕ и измислете нещо наистина ефективно и безопасно за децата!Помислете за разликите между първолак и абитуриент, който след няколко месеца ще е студент с дистанционно обучение.Драги многоуважаеми, учители, директори и МОН-чиновници, светът се развива независимо от вас. Методиката на черната дъска и тебешира е на няколко хиляди години, а вие продължавате да я стискате като удавник сламка!

85

До 78

преди 3 години

Аз съм лузера, който бях в средното. Като контактувах, какво спечелих според теб? Не казвам, че другите са виновни, но развих параноидни пристъпи, затворих се още повече, но нямах друг избор от задължителното. Сега ще имаме избор. Друг е въпроса,че цялата си енергия концентрирах в това, уж да отмъщавам на типовете, които ми причиниха проблемите. Ефекта беше, че започнах да си вадя парите, като им ги вадя от джобовете по легален начин, точно заради тарикатлъка им! Имам за 3 живота и за внуците.

84

До 83

преди 3 години

Баш па ти да не си похвалиш гаргата. Да си отличниш в България в момента не е трудно. Трябват минимални усилия и труд, така че недей да се биеш в гърдите. Даже и за това нямаш ти заслуги, работеща моя, защото звероукротителите са го избутали детето ти до отличник. Ти нали си на работа.... Освен че в младините си си го родила, толкоз от теб за възпитанието на това дете, доколкото разбирам от аргументите ти

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80Не си разбрал - ходят през седмица - едната седмица половината, следващата - останалата половина от класа. А тези, които не ходят, наблюдават какво става на монитора. Първата седмица първата половина заразява учителя, втората седмица учителят заразява втората половина. Така всички получават поравно.

82

рускиня до 22 хах

преди 3 години

Точно така, учителя не е звероукротител ! Ваша грижа е да възпитате детето си да слуша в час, не да си цъка по телефона ! --------------------------------------------------------------------------------------------ето такива *** като тебе ни управляват. Предполагам ти си синът на Рокфелера, и нямаш нужда да ходиш на работа? Амо аз не съм , и още стотици хиляди родители не са. Трябва да ходим на работа, а не да стоим до едно дете вкъщи. И още, точно мое дете е отличник

81

До 75

преди 3 години

Нали ви гледам вас, които не сте гледали в саксия, как общувате помежду си. Как се биете по протести, как се псувате във Фейсбук, как дори тук си крещите или пишете есета в захлас. Нормални били, щото се виждали като деца.... Така и не разбрахте, че общуването и моделите се вземат от семейството, а не от приятелите. От приятелите в тинейджърските години хубаво не се взема.

80

Анонимен

преди 3 години

Мислят, въртят, усукват, само и само да тестват децата. Не давайте да ви тестват децата!!

79

Анонимен

преди 3 години

Или всички ходят или никой не ходи, какъв е този подбор едните там, другите не! Пълна пародия. И без това младите хора са все по ограничени от към знания, сега съвсем ще я втасат.

78

рускиня

преди 3 години

Парите вървят с ученика? Ами къде сега ще вървят парите? В партийни каси? Или ще ги дадете на родители да осигурем нормален образователен процес?

77

Анонимен

преди 3 години

Децата трябва да контактуват помежду си. Така се изграждат като нормални хора. Докога ще ги търпим тея измамници.

76

Анонимен

преди 3 години

"Например ученикът да седи 70 минути в клас, после да излиза за 15 минути навън"Този наистина не е в ред. А ние тук коментираме, без да зебележим, че човекът си има отклонения и каквото и да си говори, е все тая.

75

Анонимен

преди 3 години

Всички ще се заразим бе не разбрахте ли?Да се спори е излишно,децата на училище и толкова!Никакво разделяне няма да помогне,дори ще навреди на тези които си останат вкъщи.Тези дето ходят ще се заразят и ще преминат подигравайки се на тези дето родителите им ги държат у дома.Помислете.

74

Анонимен

преди 3 години

Без да имат контакт с наборите си децата остават изолирани от обществото.Някой ден това ще удари пак тях и тогава не се чудете защо!Няма как да ги гледате в саксия!Интернет отдалечава хората един от друг,защото липсва преценката от реалното общуване по между им.Това не са роботи!