11

Борислав

преди 3 години

Как по дяволите бях на открито при 1000 души на куп, всички бяха без маски, включително и аз и пробата ми е отрицателна. Явно цялата работа е платена. Боните са едни и същи, както и починалите. Във влаковете също бях без маски и останалите хора бяха без маски.

10

Анонимен

преди 3 години

Е сега съм вече спокоен . Отново се увеличи бройката от герберския щаб.

9

Пълно чекмедженце

преди 3 години

Настоящата епидемия не се различава от предишните, с изключение на един фин момент: в миналите години статистиката на смъртните случаи беше внимателно скрита, за да не сее паника сред населението. Тази година паниката е от полза, никой не крие статистически данни. Настоящият вирус е маска за задкулисни процеси. Има преразпределение на сферите на влияние и света като цяло, така че паниката е от полза. Ето защо броят на смъртните се е увеличил толкова много - заради паника.

8

Ха-ха-ха

преди 3 години

Е как ще изпълним плана на вчерашният тъпир, нали каза че до края на септември ще има 25000 болни?

7

Shtagi

преди 3 години

Престанете да дънкате гупости , че няма лекарство. Няма ВАКСИНА . Ваксините не лекуват те създават имунитет.

6

Пачки в Чекмедже

преди 3 години

Баси държавата на машинациите сме.Немам думи.Реши новата министърка на туризма ,че ще се намалят случаите , за да идват немски туристи и това е, че и пари за чартъра има дават.Лойко, лойко, един ден ще си платиш за всички селски хитринки.

5

Анонимен

преди 3 години

Интересно как всичките починали не са от интензивни отделения /измежду петдесетина/ а са все хора с придружаващи заболявания и на достолепна възраст.Парата яко играе!

4

Анонимен

преди 3 години

Като станат 900 първо няма да влизат в болница тези на възраст 60+, които не са тежко болни. После няма да влизат много възрастните и с другите хронични болести - нали и без това ще умрат. Накрая ще влизат в болница само подбрани хора, нали и без това няма лекарство

3

Док

преди 3 години

Живея в областен град и мога да твърдя, че мерки горе-долу се спазват. Обаче прави впечатление, че на хората в малките населени места им е през таковата за вируса. Не ги виня, те ще страдат ако се разболеят, но с такива бутафорни мерки щом няма препълнени болници, всичко започва да изглежда като грандиозна измама.

2

Елемаг

преди 3 години

Е па добре е.На фона на това,че всички носим маските ,колкото да мине номера под брадичката...Оня ден бях в кметството на едно село,там дори от кмет до чистачка,дори не носеха и всичко тип топ.Обикновенно вирусче си е.Ако беше страшно,при тия нулеви измислени мерки,трябваше ,да сме изпокапали...Пък и ей на, заболели 100-излекувани 200 и то забележете,без да има лекарство още :) Хиля се рано сутрин,просто .Даже ми е смешно да пиша.

1

Ммм

преди 3 години

Баси държавата на машинациите сме.Немам думи.Реши новата министърка на туризма ,че ще се намалят случаите , за да идват немски туристи и това е, че и пари за чартъра има дават.Лойко,лойко, един ден ще си платиш за всички селски хитринки.