31

Призовавам мистър

преди 3 години

Радев да гледа видеото и пак да сипе обвинения срещу Борисов, че използва полицията да мачка.Мачка.Пълен потрес е мистър Радев, пълен и тотален резил.

30

България в НАТО и ЕС

преди 3 години

Единствените които живеят зле в България в НАТО и ЕС са продажните ***

29

Анонимен

преди 3 години

Червените *** драскат и си мислят, че това не може да ги стигне: ДРУГАРЕ, гледайте хубаво клипчетата. Когато дойдат червените ТОВА ВИ ЧАКА И ВАС, нищо че сега работите за тях.

28

радев в затвора

преди 3 години

Тълпа и блъсканица и пред Дондуков 2, искат Хибридчика да излезе за го отнесат в следствения арест

27

Анонимен

преди 3 години

За сатрапи......правата лопата.

26

Анонимен

преди 3 години

Ще завърши като Кадафи.

25

Анонимен

преди 3 години

Щом се провеждат такива неща,със сигурност натовски групи са нахлули и са вътре и само чакат подходящия момент,за да започнат да избиват белоруси!Белорусите да действат като Макрон и със сълзотворен газ,гумени куршуми и каквото имат по ръка,а бунтовниците в затвора или в някоя голяма зала или хале да ги затворят.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Ако един хубав ден дойде и това до за*ника ти, ще ревеш. Като ти резнат достъпа до нета, като ти забранят да влизаш на разни места, като те бият на улицата и т.н. тогава ще се сетиш срещу какво риташ.

23

Анонимен

преди 3 години

При комунизма българите живееха най-добре. С ЕС и НАТО е мизерия.

22

Анонимен

преди 3 години

Последния диктатор в Европа спечелил 80% от изборите.

21

1

преди 3 години

Комунистите са безскрупулни сатрапи. Лукашенко не прави изключение.Добре е тия дето искат БСП, Радев, Черепа и пр. да си помислят пак дали искат да им спират интернета, да ги бият по улиците, да правят с тях каквото си пожелаят и да *** като мухи за кефа на диктатора.

20

Анонимен

преди 3 години

Трябва да им съобщят на беларусите по телевизията какво се случва и да не излизат на улиците,освен по необходимост и работа,че ще ги избият лудите и агресивни майданци!

19

иванчо

преди 3 години

хайде да не забравяме, чекойто одобрява статуквото, нарича опазването му - налагане на ред, законност и .... бла-бла-блакойро не одобрява статуквото, нарича опазването му - диктатура;и откъде се сети ЕС, че може да си отваря устата точно за тази Беларус ?!!?!?май си е по примера на щатите, ккоито редят и одобряват държавни глави почти по целия свят, без да ги питат дори ... щото, по техни думи, те носели демокрацията по света; а хората все Швейцария сочат за пример ... що ли

18

Анонимен

преди 3 години

Няма ли телевизия да им обяснят какво се случва и хората да не излизат по улиците,а чуждите елементи,които не са беларусци,да ги изкарат извън страната?

17

Анонимен

преди 3 години

професор в Университета в Алберта и експерт по БеларусКой е професорът експерт по България?

16

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистик,Обичат железните режими, а подкрепят меката мария Радев. Някой да ми обясни пажалуста.

15

Човек

преди 3 години

Този не е човек! 26г. на власт и му е малко... А някои си обичат диктаторите като путин, ким и други. Всеки народ си заслужава съдбата.

14

Анонимен

преди 3 години

Боли ме сърцето,че сега пак ще спретнат майдан в сърцето на Европа и ще загиват невинни хора,деца от Беларусия!Не мога да разбера защо се прави всичко това,а западна Европа е агресор,НАТО убива и западноевропейци и източноевропейци и по договор не трябваше да нахлуват в източна Европа изобщо,но те не спазват договора!Гледах изказване ,че се вкарват и умишлено и украински групи и групата Азов в Беларусия,за да се създава хаос,клатене на властта и се убиват братя помежду си.

13

пияница мистик

преди 3 години

Интересно, според дрогарете комунисти когато се протестира в Беларус срещу самодържец диктатор тези протести са лоши и фашистки, а тук протестите са добри, когато са срещу един слаб и мекушав вече отолупен човечец. Обичат си диктаторите дрогарете и това е. Сигурно на мястото на Боко искат да сложат някой като Лукашенко, дето да е вечен и да побеждава с 80 и отгоре %

12

Вън вън вън

преди 3 години

Лукашено и Радев аут, гиди комунисти!!!