208

Анонимен

преди 3 години

А бе няма ли най -после някой ,който да спре тия ***.Ако бяха в Германия ,досега да са ги спрели ,глобили и опандизили.Ако заради тях загине човек ,кой ще отговаря?Те ,че ум нямат ,нямат и съвест и застрашават живота на хората ,които пътуват.

207

До 223

преди 3 години

Споко, няма нужда полицаите да отказват. Към моста бусовете возят десетина бабички с дръжки, да ви погледат и попеят.

206

Ха

преди 3 години

Факта че само след няколко месеца има редовни избори, но на протестиращите (които 4 години са спали) не им се чака говори еднозначно, че са платени протестиращи!

205

НАРОДЪТ

преди 3 години

АУУУУУ!!! ЦЕЛИ ДЕСЕТ КОЛИ НА ПРОТЕСТЕН ПОХОД????? И ОТКЪДЕ ТОЛКОВА МНОГО....?!

204

До 215

преди 3 години

Няма да се плашите. Возят ви и перални, тоалетни, простори, сервитьорки и готвачи. Вие сте ВИП все пак. Божков такива не осигури.

203

Анонимен

преди 3 години

ИЗВЪНРЕДНО: Личният състав на цели РПУ-та отказва под един или друг предлог да бъде използван срещу протестиращите! Ръководството на МВР, не може вече да угоди на заминаващите си началници, някои от които им подават от различни краища на страната противоречиви и взаимоизключващи се заповеди! Недоволните в МВР се увеличават главоломно! В близките часове предстои кулминация и развръзка!

202

Анонимен

преди 3 години

От 2018 сме на 111.Заради:Опита за уволнение на Силвия Великова от БНРИ уволнението от Нова на Генка Шекерова и Миролюба Бенатова.Преди ми беше попадал и материал, че убийството на "разследващия журналист" Боби Цанков било удар върху свободата на словото. Който не си спомня, товя беше един измамник, дето раздаваше награди в радио ефира, срещу заплащане.

201

Антикомунист

преди 3 години

Откакто отрязаха Национална Лотария, българите спряха да търкат талончета и рязко поумняха. Затова и комунистическия метеж ще се провали. Гешев, искам всички комунисти в затвора.

200

До 215

преди 3 години

В бусовете возят храна за протестиращите, и чадъри за дъжда. Дрехи, бельо, сапуни. Пилицайките ще правят маникюр на жените на протеста и прически, а полицаите ще им сервират кафе. Това е за удобства.

199

Анонимен

преди 3 години

Чудя се има ли полиция в тази държава или мафията и наркоманите са им взели работата? И после искат обикновените хора да вярват ,полицията може да ги защитава от престъпници, като тези по кръстовищата. ..

198

Осъзнайте се

преди 3 години

Ако на някой не му е ясно Черепа направи този протест, той го поддържа и управлява чрез тези тримата наречени отровно трио!Самите протестиращи, които емоционално са засмукани не знаят в какъв сценарий участват и как ще вкарат държавата в хаос и беззаконие!Да не говорим че сме в условия на пандемия, сега август е добре, но след него ще е ад!

197

важно съобщение

преди 3 години

Другари прoтестирaщи. Bчера лидера ви Христо Иванов на Росенец близa сладоледa на Догaн, а сега е ваш ред да сведете глави и събуете гaщи пред ефендитo. Така са се споразумяли със спонсора ви Божков.

196

Антикомунист

преди 3 години

Сериозно се замислям да се организираме и довечера да отидем и да пребием шумкарите на Орлов мост.

195

Анонимен

преди 3 години

Десетки бусове на жандармерията и полицията от цялата страна се стичат към София. Няколко човека ми писаха на лични съобщения за това, мнозина други са ги видели по АМ Тракия и недовършените Хемус и Струма.Навярно властта се готви за поредна атака срещу мирно протестиращите граждани.На Орлов мост има нужда от хора - хора, които с достойнство и без никаква облага ще опазят основните граждански права срещу поредния щурм на правителството срещу свободата. Това правителство е обречено.Този президент е обречен.Този главен прокурор е обречен. Обречени са на ве

194

Анонимен

преди 3 години

Полицията е абдикирала от задълженията си и затова тези алкохолици и наркомани безчинстват по улиците.

193

Анонимен

преди 3 години

Тази вечер ще изметат кръстовищата. Никой не иска бананова република на черепи

192

Анонимен

преди 3 години

Бабикян мабикян хвърляйте им по един бой и на топло при бай Ставри

191

Българин

преди 3 години

Протестърите комунисти на Орлов мост искат да направят джендърска и наркоманска държава. В палатките им е пълно с трева и алкохол. Божков им плаща за това. Изпотрошиха пейките от Борисовата градина и я ***. Трябва всички да бъдат осъдени на обществено полезен труд за поне 4-500 дни.

190

До 206

преди 3 години

Манипулацията не минава. И други са чели Гьобелс.

189

Анонимен

преди 3 години

Винаги съм се чудил защо всички прости и крадливи са в ГЕРБ.Ама сигурно си ги на причина