229

Анонимен

преди 3 години

Минаха 5 часа, полицията не ги ли хвана ?

228

констататор

преди 3 години

Блокадата на магистрала Марица беше осъществена от 40 човека. От тези 40 човека 12 са криминално регистрирани. Водеше ги адвокат Хаджигенов който заплашваше полицаите да внимават защото пак щели да се върнат. АДВОКАТ води 12 криминално проявени за да извършват незаконно блокиране на магистрала. Целта беше да се стигне до провокация и полицията да употреби физическа сила при освобождаването на магистралата. И днес този адвокат щеше да обяснява по всички телевизии как "хунтата" го е пребила от бой

227

Анонимен

преди 3 години

Младите активисти на ГРОБ са досуш като вожда си на младини. ***, обръснати биячи без капка мозък и морал. Крушата не пада по-далеч от дървото. В случая дървото е умиращо, а крушите червиви.

226

Анонимен

преди 3 години

Лицето на ГЕРБ - примитивни, глуповати , агресивни хора с афинитет към схеми с европари.

225

48

преди 3 години

Да така е, нямат нищо общо, както и че Бойко не е партриен секретар, охрана на Живков, мутра от СИК и доносник от ДС.

224

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО Е ЖАЛЪК И ИЗПЛАШЕН.ГЕРБ ВЕЧЕ Е В СРАМНАТА ИЗТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ.ТОВА БЕШЕ КРАЯТ А СЕГА СЛЕДВА СЪД ЗА ВСИЧКИ КОЙТО ДОСАРАХА СТРАНАТА НИ ДО ТОВА КОЕТО Е В МОМЕНТА.

223

Анонимен

преди 3 години

Днес на плаца на бившшата казарма на видяхме тинятa, yтaйката на нацията.

222

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите трябва да се успокоят, защото настройват всички срещу тях. Едно е да протестират друго е да ми отнемат правото да се прибера при семейството си! Хората, които нямат техните интереси и искат да се приберат при децата си накрая ще излезнат и ще ги изгонят! Всяка вечер се чудя къде ще ми излезе някой, на който съм му виновен, че си е пропилял живота и не взима европейска заплата!

221

Анонимен

преди 3 години

Младите "активисти" от герп май ще се окажат щатни "охранители"

220

123

преди 3 години

Разследващите са на подчинение на Бойко. Да не ги призовава, а да им нареди.

219

Анонимен

преди 3 години

Следващият парламент трябва да приеме закон за лустрация на всички тези изверги от ГЕРБ. Член на ГЕРБ да не може да бъде на общинска или държавна работа за срок от 20 г. Тази шайка разграби държавата.

218

Анонимен

преди 3 години

Герберасти се строяват за последен път,БОКо ще Го уволняват - мутрите рИват...Няма вече ***-БУДА ядно да крещи:"Ей ***, ей ***, ей и айгидиги".Няма вече компромати, медии и рев,има само Бай ти Ставри, и любов, и кеф...И ето идва "Площадграмата", и БОКо пада на колене,и се моли на "Каскетбогове": - "ОТЪРВЕТЕ МЕ!"На портала там Го чака Ставри с напращял,че в килията е празно, а е загорял...На портала пандизчии - колкото си щеш,Гербераста Го "сгодяват", и това е днес!Няма вече да ни буди с акции безброй -"Изпълнявай, падай, лягай" - Никой става Той.

217

Анонимен

преди 3 години

Ще спират ли парите за троловете, какво решиха на 17-тия пленум на КПГЕРБ ?

216

Анонимен

преди 3 години

Брутална агресия от страна на млади активисти не ГЕРБ. Журналисти биват блъскани, телефоните им отнемани насилствено и захвърляни. Униформените, които охраняват Националната конференция на партията не реагират по никакъв начин на агресията срещу дошлите да отразяват събитието репортери. Вжите какво се случа с представителят на Свободна Европа Полина Паунова и колегата и Генка Шикерова.

215

Анонимен

преди 3 години

Делта провокатори

214

Анонимен

преди 3 години

Напомня на кафяво сборище на национал-социалисти от 30те години на миналия век!

213

Анонимен

преди 3 години

Най-важното е да остане непокътнат медоносният търтей-бащица.

212

Анонимен

преди 3 години

ЕТО ПО КАКЪВ НАЧИН НИ УПРАВЛЯВАТ МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ ВЕЧЕ 11ГОДИНИ.КРАЯТ ИМ Е БЛИЗО И НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ.ВСИЧКИ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ И СЪДЕНИ.БОЙКО Е ИЗПЛАШЕН И ИМА ЗА КАКВО ТОЙ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ КАКВА СЪДБА ГО ЧАКА ГЕШЕВ СЪЩО.

211

Анонимен

преди 3 години

Мирни протести,дойдоха платените гербаджии и го окървавиха.Биха граждани и журналисти,чупиха камери и телефони.Счупиха телефона на журналистка от Свободна Европа.А полицията стоеше безучастна.

210

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са незаконна партия създадена и издържана с пари от чужбина. Това го казва самия Борисов. Следователно тази партия е противозаконна и трябва да бъде закрита по най-бързия начин.