40

Риторичен ?

преди 3 години

Е тези ще ходят да искат от Меркел да напълни чекмеджето на кремълската марионетка Радев ли !?

39

Радеф

преди 3 години

Тези защо не ходят да гласуват на избори, а се скътават.

38

а ше свалат ли гащи

преди 3 години

да видят германките колко е голем българския....... интелект

37

Анонимен

преди 3 години

В австрийската преса пише,зче в България им създаваме проблеми в Брюксел,с нашите простотии/ начинът покойто опозицията се държи по време на пандемия.

36

Факт

преди 3 години

До АнонименВ ГЕРМАНИЯ ВЕЧЕ ИМА ПРОТЕСТИ!

35

Ха-ха

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!Ако Меркел спре паричките,Баце сам ще избяга!Какво друго да краде???Някой освен гербавите,видял ли е нещо от тези пари?

34

Анонимен

преди 3 години

Само че в Германия опозицията не използва пандемията,за да иска предсрочни избори и оставки на законноизбраната власт,като у нас.Ние,българите винаги си показваме кирливите ризи.Когато БСП иска власта,е готова да позори България навсякъде.

33

да не се депресира

преди 3 години

нещо женицата и да вземе да се обеси от мъка. ВНИМАВАЙТЕ ЕЙ!

32

шкафа може да е кош-

преди 3 години

мар за нормалните българи и бавна смърт за пенсионерите да усвоява - присвоява всичко колкото може -- да използва демокрацията за параван и прикритие на огромно забогатяване на управленците от герб НО си спомнете за спинкането на мека пухена възглавничка..., т.е не е сам ! Затова и така се увлякоха и действст видимо ,на всякакви доказателства се изсмиват и разследване няма -- просто няма от кой да се плашат . И сега някакво си трио и младежи -- много трудна работа !

31

HELL

преди 3 години

Е,и?Какво ще направи БАБА Меркел? Още *** да приемем по-нейна покана или ще каже на света, че като малко дете се ВЪЗХИЩАВАЛА на Адлоф Хитлер и седя в скута му????

30

Анонимен

преди 3 години

До Der alte SpinnerКак да няма производство.Я се поогледай малко.

29

туй комунарките

преди 3 години

съвсем я закършиха, ши молят меркел да им дада мандатче да пооберат нещо. и германците го закършиха с ***. ще вземат да си пукнат от смях.

28

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Да не ядосват леля Меркел,че ще спре паричките.........

27

Анонимен

преди 3 години

Тези защо не са в Москва, там да протестират щом като искат азиатски постсъветски режим - няма човек, няма проблем !

26

Der alte Spinner

преди 3 години

към 22. Не създавай впечатлението че досега инвеститорите от Германия чакаха на опашка за да си вложат парите у нас а тази демонстрацийка пред Кацлерамт ще ги изплаши. Случаят с Фолксваген е един от многото. У нас инвестират търговски къщи, вериги, молове и все такива, но няма производства. Няма и да има.

25

изнервен

преди 3 години

До 20. Глу.пак, ти имаш ли си понятие как функционира демокрацията в нормалните държави? Представяш ли си ситуация, в която германци във Великобритания, например, да искат от Борис Джонсън да отстрани Меркел? А бе, кой ви ражда такива олигоффрени?

24

здравейте мисирки

преди 3 години

До Анонимен 11Преди време Борисов благодари на фондация Конрад Аденауер за финансовата и политическа помощ на партията.Закона за политическите партии:чл.24 ал.1- Политическите партии не могат да получаватт.4 средства от чужди правителства или от чуждестранни държавни предприятия, чуждестранни търговски дружества или ЧУЖДЕСТРАННИ ОРГАНИЗАЦИИ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ.Ако имаше прокуратура, ГЕРБ трябваше да я забранят!

23

Анонимен

преди 3 години

За да ги забележат по-добре ги съветвам да опънат 4-5 палатчици на някое централно берлинско кръстовище:)))))))))

22

Реалист

преди 3 години

До 20. Чак пък хиляди. А и голям праз, някой ще се трогне от протеста на някакви си ***. Че то вчера в Берлин имаше милиони на протест, пука им за нас.

21

Анонимен

преди 3 години

Меркел си е сложила маска срещу русофилската чума, която е пуснала метастази в Европа.