59

Анонимен

преди 3 години

е как къде в централния затвор на втория етаж в ляво при бай Ставри строг но справедлив

58

Анонимен

преди 3 години

Къде стоял Президента! Ами всеки случай много по-високо стои един достоен мъж от вас блюдолизците на хунтата! Не цапай с мръсната си уста и не говори лъжи за него!

57

Анонимен

преди 3 години

Не може да вдигаш бунт ,когато арестуват корумпираните ти съветници и да говориш за мафия ,но не и при теб.Събитията показаха ,че мафията е навсякъде в парламента-Паунов ,в министерствата при журналистите ,в президентството.

56

Анонимен

преди 3 години

Много на място си седи Президента Радев, единствения дето си е на мястото в тази държава. По-добре се притеснявай за муястото на герберската шайка, че нещо не са на правилното място, как мутри са се озовали във властта вместо в централния, как ли става това в "демократична" държава.

55

Анонимен

преди 3 години

Стои в гнездото на Импексова и чака инструкции от черепа

54

prrrrr

преди 3 години

айде още една герберска мижитурка цъфна, всички треперят от страх Боко да не им скръцне със зъби че не го защитават. Другарю, има само един сценарист и всички го знаете - великия божд на герб, цялата ситуация е по негова вина, мутрата реши да провежда геноцид над българите и виждаш ли те са доволни, ама просто някой ги подстрекава, някой им плаща, иначе те си харесват мизерията, геноцида и краденето на властта, ама тия лоши хора ги ръчкат, ау тия лошитее...

53

Анонимен

преди 3 години

Лошото е ,че се казват много истини ,но всеки си има своя истина и не чува аргументите на другите.Всички искат промяна ,но тези протести вече са окупирани от определени сили.

52

Анонимен

преди 3 години

Гълъбов е от тия които отрано осъзнаха,че т нар градска десница е с психически отклонения ,а от вчера спокойно можем да я наречем и криминална десница.Тя са продава за пари на олигарси и няма никакъв свян за това.Гълъбов е един от десните осъзнал това рано.Всичко около костовизма се оказа мит на 90 те ,една ретро утопия ,но и опасна криминална мафия.

51

Хм !?

преди 3 години

От много некачествен мат'риал ги правят тези доценти, както казва Бойко Борисов в официално изявление...

50

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Много доценти, бедна държава

49

L.

преди 3 години

On Air са най-агресивната проамериканска пропаганда у нас. Следя ги за да мисля обратното.

48

Хм !?

преди 3 години

Много е пиян тоя Гълъбов. Защо на Бойко Борисов лакеите са такива пияници?

47

Сажда

преди 3 години

Тоя не е Гълъбов ,а Гарванав - црън на сажди.

46

разбирача

преди 3 години

Всеки е разбирач. Не са хванали някое куче от улицата да коментира само.

45

Анонимен

преди 3 години

На Гълъбов много му се иска президент да стане Илияна Йотова.Доцент пък не чете какво пише в конституцията? Направете го бързо професор, като оная бабичка Р. Коларова!

44

Мда

преди 3 години

Количествените натрупвания от кражби на ГЕРБ и ДПС станаха прекалено много!Време е за качествени изменения!

43

Анонимен

преди 3 години

А за шкафчетата на пияната мутра и простотията му каза ли нещо или там са ок нещата.За крадливия Влади и Шехерезада със сака кога ще има статия?За Барни и собственичката на стената в Алепу няма ли анализ?

42

Анонимен

преди 3 години

Корона чао, Бойко чао!

41

NASA

преди 3 години

При всички положения русо-робите са бита карта, защото скоро предстои Космическа война и Свободния свят никога вече няма да допусне Евро-атлантическа България отново да попадне в ръцете на кремълските тирани и техните български слуги. И запомнете: България ще остане свободна и независима завинаги!

40

Анонимен

преди 3 години

Президента стои с главата надолу и се проваля сам. С Борисов се надвикват като овчари над овцете. Никакъв правилен начин на говорене и елементарно вэзпитание за поста който заема. Бай *** си е и това. Русия та Русия..... ама може и да съжалява после