57

Sichtpunkt

преди 3 години

подхване, Боко, Горанов, Доган , Пеевски , Домусчиев, Ковачки и т.н, или те са честни политици и олигарси ??? :)))Ами за какво да ги "подхване"? Внеси достоверен сигнал за загононарушение на първите двама, поне! Имаш ли такъв?

56

Онзи

преди 3 години

Осемте джуджета.

55

бай Пешо

преди 3 години

Кой плаща за протестите? КОЙ??

54

тя

преди 3 години

Им а ли министър осъден в затв ора и взети открадените милиони ?! Има ли политик в България , който да живее само от трудови доходи !

53

Анонимен

преди 3 години

Протестърите отивайте да работите,не се връзвайте на маргиналите?!

52

Sichtpunkt

преди 3 години

Радев живее в свой собствен свят, в който всичко се случва така както той го вижда.Селският бек играе вабанк, но не сега му е времето за подобна тактика. Ако окошярят черепо и ще спре да се кокошини и той!

51

ivailo

преди 3 години

$ Независимата $ прокуратура, кога ще подхване, Боко, Горанов, Доган , Пеевски , Домусчиев, Ковачки и т.н, или те са честни политици и олигарси ??? :)))

50

Анонимен

преди 3 години

На кой дето Гешев е повдигнал обвинения е невинен?Черепа,Баневи,Стайкови,Арабаджиеви,Прокопи,Бобокови,президент,секретари.....Кой?Ограбили България!Или ви плащат от кървавите пари?!

49

Гневен

преди 3 години

Декларацията на тези е ярко доказателство колко дълбоки са мутренските метастази в снагата на РОДИНАТА ни! Всички подтисници и експлоататори скочиха на да защитават хунтата.Трябвала им стабилност за да крадат и изчервят НАРОДА ни до смърт!Дечица умират без лечение заради липса на пари,пенсионери изнемогват от глад и мизерия с никаквите пенсии,работещите бедни са 90%,младите изчезват,РОДИНАТА ни си отива,а Боко се хили и ни обяснява колко трябва да сме щастливи,че сме в клуба на богатите!Оставка

48

Анонимен

преди 3 години

Е нали видяхме черните знамена на протеста, няма да пиша на кои са тези знамена.Демокрацията == прозрачност, всеки ако му е чиста съвестта трябва да може да бъде проверен, а не да реве като ОЩИПАНА МОМА!

47

Анонимен

преди 3 години

Да цитираш закона е едно, да го прилагаш еднакво към всички е друго. Как се случва така, че засега прокуратурата обръща внимание само на неудобните и хората, които открито се изказват против властта, или на такива като черепа, които са спрели да плащат данък нк спокойствие на един определен кръг? А пък спрямо тоя кръг се правят на ударени.

46

мама

преди 3 години

Първи закон повтаряй Ние сме бащи и майки на децата си Децата ни винаги ще ни знаят като такива както ние винаги ще знаем кои са нашите родители Тая добродетел ще ви направи грамотни и немотията няма да ви принуждава да се ограбвате като животни Не знаеш ли от къде си тръгнал никога не ще научиш на къде да вървиш За сега браво 4 ще станете живи човеци

45

Анонимен

преди 3 години

Божков е животно!

44

Анонимен

преди 3 години

Пеевски не е от ГЕРБ,а депутат от ДПС!Кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС!Кой създаде и управлява с ДПС!Това комунистите!

43

Сат Н

преди 3 години

Гешев проверява и обвинява наред и това не се харесва на много хора. ------Откъде накъде обвинява наред?Той трябва да обвинява само ако има доказателства срещу някого.

42

До 19

преди 3 години

Ти си просто анархист бе каскет !

41

дедовия

преди 3 години

до 35:наистина вече няколко дни хора от агитката на Левски ходят на протеста на Президента. Прехванати са разговори, в които някои от тях уточняват сумата, преди да отидат на протеста. И ти да видиш: за тарторите сумата започва от 4000 лева и нагоре.

40

ivailo

преди 3 години

"Прокурорите заявиха, че прокуратурата се ръководи единствено от закона..."Мухахахх, и децата разбраха, че Каскета се е впрегнал да работи за Боко Тиквата.

39

Анонимен

преди 3 години

Специализираната прокуратура застана зад Пеевски.

38

z

преди 3 години

Радев - срам и позор за България!! Не си недосегаем дори и ти. Никой не е недосегаем.Гешев проверява и обвинява наред и това не се харесва на много хора. Браво, г-н Гешев, имате подкрепата на нормалните интелигентни граждани. Игнорирайте ниско интелигентната пасми.на от площадите.