786

Най

преди 3 години

обичам хора, които погазват закона да ми говорят за "България на закона и правилата." И защо г-н Радев се опитвате да заобиколите закона?! С какво жена Ви е по-специална, че да не я проверява КНОПИ?! Има издадени заповеди от 2 български съда, което означава, че прокуратурата има доказателства, с какво са по-специални служителите Ви?! това ли е визията Ви за "България на закона и правилата." - само за кокошка да няма прошка?!

785

До Гневен

преди 3 години

Абе глупчо, видял си ти истинска зараза... ! Какво трябваше да направи според теб - да им забрани да се приберат по домовете си ли..?! Ти наред ли си изобщо, кой истински държавник би направил такова нещо с народа си ???! Грешката на Боко единствено е, че прекалено мекушаво подходи към премахване на мерките, но преди това щабът се справи чудесно - много по-добре от много по-развити страни от нас !

784

Гневен

преди 3 години

До АнонименС нашите данъци обдишват и лекуват всички онези вирусоносители,които Боко внасяше на тумби от цяла Европа.Прибираше ги с чартъри,платени също от нас.Разнесоха заразата из цялата ни страна,а сега абитуриентите му станаха виновни! Никой от чартърните придошли не е внесъл и стотинка в НОИ и няма здравна осигуровка.А те се върнаха хиляди>

783

Анонимен

преди 3 години

До ГневенЩе дойдат мутро.

782

Анонимен

преди 3 години

Не се подвеждайте по популизма на Радев. След 6 месеца жестоко ще съжалявате. Неговият нов модел е управление на БСП+ДПС, друг вариант няма. Що се отнася до главният прокурор, съм за незабавна оставка.

781

Анонимен

преди 3 години

Моля да оставите Радев и хората от неговото обкръжение да се облажат от 7-те милиарда евро обещани от Брюксел. Ще направите много голям хаир за тях.

780

Татул

преди 3 години

Срамота! И това е човек, който е лицето на нацията ни. Ако знаех, че г-н Радев ще влезе в лицето на разединител на нацията, никога не бих гласувал за него на изборите. Лично аз си дадох гласа за него и сега се срамувам от себе си.

779

Анонимен

преди 3 години

Този работи против България. Сега не е момента за политически боричкания. Хора, помислете. Не предизвиквайте хаос. Това няма да подобри нещата в никакъв случай.

778

Анонимен

преди 3 години

оставка на правителството и на Гешев и президентска република!

777

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонникОт бръщолевенията ти разбрах, че само Редев може да спаси България. Но в досегашния си живот този господин е доказал, че единственото което може да спаси по точно да уреди е любовницата си. Като си такъв голям антизападнопоклонник и антипутинофил и антирусофил и поклонник на натовския генерал Радев, би трябвало да знаеш и името на служебния премиер на президента. Много съм любопитен да зная кой ще е следващият мега лъжец и крадец?

776

Анонимен

преди 3 години

Това е основния проблем на България - нищоможещи но уредени хора, давът акъл, държат се нагло и безцеремонно с другите, както комунистическата върхушка едно време. От къде дойде, каква политическа кариера имаш с какви успехи да си позволиш да даваш акъл и да критикуваш? Ти си персона нон грата и смешен политик.

775

ля ля

преди 3 години

доста е прав човекът и всичко е нагласено в полза на тези които са строили хиляди полицай и МПС-та които въобще нямат и представа какво правят там...жалко че не сте излязли от вкъщи висички Вие за да видите с очите си какво става там!!!долу правителството!!! ОСТАВКАОСТАВКА

774

моч

преди 3 години

На *** песента му е изпята !Още през февруари , при първите му груби изцепки , Валерия Велеа в някакво предаване директно заяви че за тази персона втори президентски мандат е вече мираж,Днес , не зная дали го видяхте и чухте , това беше потвърдено от Доган през устата *** Карадаиъ.Радефф трябва да проумее , че ляв завой и реставрация на НРБ и СССР няма как да се случат , дори и да подпали държавата няма да се спаси от възмездие за предателството и измяната спрямо род и родина !

773

Анонимен

преди 3 години

предател си другарю комунист Радев

772

Ники

преди 3 години

Разединителят на нацията е за затвор! Импийчмант!

771

Националист

преди 3 години

При такава тежка криза, с опасности за здравето, липса на финанси , на работа , спряла икономика, ти да искаш да правиш революции в държавата , за да се спасиш от затвор за държавна измяна, това си е крайния ход на нещастника-прецедент !

770

866

преди 3 години

Съжелявам че трябва да ги обиждам презедентите ни но те не са презеденти на народа което ме натъжава !

769

Анонимен

преди 3 години

Радев е човека който не го интересува че Българите ще умират от ковид 19 !Партията е бедна няма пари да копува гласове !Хората гласуваха за него защото Цецка на Герб беше ужас !Плевнелиев и той ужас доно следващия презедент е мъжкар !

768

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли какво стана като си избрахте недоразумението Радев на следващите избори изберете кандидата на Бойко а той да е силен а не такъв

767

Доктор

преди 3 години

Радеф, споко, пич ! Ти си сготвен вече и вдигаш шум само , за да се спасиш от хватката на Гешев ! Гешев вече е приготвил обвинението ти в държавна измяна и чака само конституц. съд да каже имаш ли още имунитет. Но и да имаш, заповедта за ареста ти е в джоба на Гешев. В първия час на края на мандата ти, виждаме прокурорите да ти идват на гости !!! Не бързаме, ще гледаме с интерес тогава как ще рецитираш.